12.9.11

Πανσέληνος 12.9.11 Οργάνωση του συναισθήματος.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται σήμερα στις 12:26 ώρα Ελλάδος, στο ζώδιο των Ιχθύων και συγκεκριμένα στην 19η μοίρα. Σύμφωνα με τον χάρτη που καταστρώνεται για τα δεδομένα της Ελλάδος ο ωροσκόπος που ανατέλλει ενεργοποιεί την 23η μοίρα του Σκορπιού. Στον χάρτη παρατηρούμε ότι η Πανσέληνος κάνει όψεις τετραγώνου με τους καρμικούς δεσμούς, προχωράει σε αντίθεση με την Αφροδίτη και μόλις αποχωρεί από όψη χιαστί από τον Κρόνο και τον αστεροειδή Ήρα.

 
Το μεγάλο τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τους καρμικούς δεσμούς από τον άξονα Δίδυμου-Τοξότη ενεργοποιεί τον παρορμητικό σταυρό και μαζί του και την  ικανότητα αυτές τις μέρες να αισθανθούμε μια δομή να δημιουργείται και θέματα να αναπτύσσονται στα σημεία του χάρτη μας που υπάρχουν τα μεταβλητά ζώδια.
Καλό είναι να επικεντρωθούμε στην περιοχή του Τοξότη στον χάρτη μας, να χρησιμοποιήσουμε τον οίκο των Ιχθύων για να απελευθερώσουμε το κρυμμένο δυναμικό μας ώστε να βγει φυσικά στην επιφάνεια η επικοινωνία θεμάτων που σχετίζονται με τον οίκο που καταλαμβάνει το ζώδιο των Διδύμων στον χάρτη μας και με τη βοήθεια από το φως που ρίχνει η Παρθένος και που μας βοηθάει μέσα από τον αντίστοιχο οίκο να φανούμε χρήσιμοι και εξυπηρετικοί.  
Το φαινόμενο θα επηρεάσει με ευεργετικό τρόπο Καρκίνους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί γύρω στις 12/7 και 12/11 και η επιρροή της Πανσελήνου για το τρίτο υδάτινο ζώδιο, τους Ιχθείς, θα εξαρτηθεί από τον αντίστοιχο προσωπικό χάρτη του κάθε ατόμου.
Προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι-Ιχθείς) ειδικά όσοι έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες και όσοι έχουν γεννηθεί από τις 8 μέχρι και τις 14 Μαρτίου, Ιουνίου και Δεκεμβρίου.
Το σαββικό σύμβολο της 19ης μοίρας των Ιχθύων είναι ένα τραπέζι στρωμένο για δείπνο και με την σύνοδο που πάει να κάνει η Σελήνη με τον αστεροειδή Δήμητρα σίγουρα περιμένουμε αυτή η Πανσέληνος να μας ανοίξει την όρεξη τόσο για φαγητό όσο και για πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφάλεια, άνεση και συναισθηματική κάλυψη.
Μέσα στην εβδομάδα που εγκαινιάζεται από την Πανσέληνο ευνοείται να περάσουμε κάποιους ‘νόμους’ ούτως ειπείν στην προσωπική μας ζωή και στο σπίτι μας. Παρότι  αρκετά χαοτικό, το ζώδιο των Ιχθύων ενέχει την τάξη και την οργάνωση του πολικού του, της Παρθένου και ανάλογα με τον άξονα που ενεργοποιεί η Πανσέληνος στον προσωπικό μας χάρτη μπορούμε να φέρουμε ισορροπίες βάζοντας ένα πρόγραμμα στη θεματολογία του εκάστοτε άξονα. Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου εξάλλου, ο Ποσειδώνας είναι στον αποστασιοποιημένο Υδροχόο και η αντίθεση του με τον Ερμή αρχίζει να χαλαρώνει πλέον οπότε μπορούμε σε κάποιο βαθμό να δούμε πιο λογικά τα πράγματα και να βάλουμε μια σειρά και ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας. Τα γόνιμα νερά του Ιχθύ και η επιρροή της Δήμητρας μιλάνε στην ουσία για μεγάλωμα και αύξηση, συναισθήματα εκδηλώνονται, στοιχεία γονιμοποίησης παρουσιάζονται και συνθήκες βελτίωσης καταστάσεων με τους δικούς μας και μέσα στο σπίτι μας υπάρχουν με ευκαιρίες να δίνονται μέσα στην εβδομάδα.
Μια ζεστή Πανσέληνος λοιπόν η οποία κάνοντας αντίθεση με τον αστεροειδή Όσιρι μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να ξαναγεννηθούμε και να ανέλθουμε για άλλη μια φορά στον πάνω κόσμο.
Η εκκεντρική επιρροή που ασκεί το ημιεξάγωνο της μαύρης Σελήνης με την Πανσέληνο μας αφήνει κάπως τη γεύση ενός φόβου ότι κάτι κάνουμε που δεν πρέπει και πως κάτι που κρύβουμε μπορεί και να αποκαλυφθεί αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα βάσιμο και απλά γίνεται πιο έντονο λόγω της επίδρασης του φαινομένου στα ψυχικά μας ρευστά. Εκτός βέβαια αν όντως κάτι κρύβουμε… τότε προσοχή γιατί μια πανσέληνος πάντα ρίχνει φως στο σκοτάδι της νύχτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: