20.12.14

Ετήσια πρόγνωση για το 2015

Η συλλογική σκέψη και δράση αλλάζει πρόσωπο.

Μια αρκετά δυσκολη και απαιτητική χρονιά είναι για όλους το 2015 με την συνδυασμένη και ταυτόχρονη ανάδρομη κίνηση σημαντικών πλανητών, κυρίως μέχρι και τον μήνα Ιούλιο. Ο Ιούλιος συγκεκριμένα είναι αρκετά έντονος μήνας μιας και τότε θα έχουμε ταυτόχρονα σε φαινόμενη ανάδρομη κίνηση τους τρεις εξοκρόνιους, τον Κρόνο αλλά και την Αφροδίτη, ενώ ο Δίας που βρίσκεται ανάδρομος από την αρχή του έτους και μέχρι τις 12 Απριλίου, τον Ιούλιο θα περάσει πάνω από την μοίρα που σηματοδότησε την δική του ανάδρομη πορεία και θα απελευθερώσει τα θέματα που κυβερνά από την σκιά τους.

Ο μόνος πλανήτης φέτος που δε θα αναδρομήσει είναι ο Άρης, διανύοντας τον ζωδιακό από Ιχθύ μέχρι και Ζυγό δίνοντας με μια γενικότερη θεώρηση το βάρος της δράσης μας κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς στο εγώ μας και στις προσωπικές μας επιδιώξεις. Μήνες κρίσης, συνειδητοποιήσεων και αλλαγών είναι ο Μάρτης, ο Απρίλης και ο Σεπτέμβριος λόγων των εκλείψεων του έτους.



Το πρώτο τρίμηνο του έτους
Η χρονιά ξεκινάει με Δία ανάδρομο ο οποίος θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ο ανάδρομος Ερμής από τέλη Ιανουαρίου μέχρι 12 Φεβρουαρίου μπλέκει τις καταστάσεις, πάλι για τα σταθερά ζώδια και περισσότερο για τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.  Τον Μάρτιο οι δυσκολίες αυξάνονται μιας και μαζί με τον Δία γυρίζει ανάδρομος και ο Κρόνος, φέρνοντας καταστάσεις και θέματα σε σημείο όπου χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις σοβαρές και μη αναστρέψιμες. Το παραπάνω γίνεται ακόμη πιο εμφατικό καθώς ο Μάρτιος είναι και ο μήνας της πρώτης ηλιακής έκλειψης του έτους.
Το δεύτερο τρίμηνο του έτους
Ο Δίας από τον Απρίλιο ευθυδρομεί, αλλά δεν θα πάρουμε ανάσα μιας και ήδη ο Κρόνος από τα μέσα του Μάρτη έχει γυρίσει ανάδρομος και θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος μέχρι και τον Ιούλιο. Δίδυμοι και Τοξότες των πρώτων πέντε ημερών θα νοιώσουν τη ζωή τους να σοβαρεύει πολύ, ενώ τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού λόγω της σεληνιακής έκλειψης του Απριλίου θα βιώσουν πολλές αλλαγές και θα δουν οτι η ζωή τους και οι ανάγκες τους παίρνουν διαφορετική μορφή. Από τον Ιούνιο οι Ταύροι και Σκορπιοί των τελευταίων τριών ημέρων του ζωδίου θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν ενα σοβαρό εγχείρημα ή να δουν το κάρμα να βάζει τις τελευταίες πινελιές στη ζωή τους.
Το τρίτο τρίμηνο του έτους
Ο Ιούλιος είναι αρκετά έντονος λόγω του ότι έχουμε ταυτόχρονα ανάδρομους την Αφροδίτη, τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τον Αύγουστο και μετά θα δώσει ευκαιρίες στα ζώδια της Γης και του Νερού και σε αυτό θα βοηθήσει και το ότι ο Κρόνος γυρίζει ευθύδρομος. Ομως η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης εκείνο τον μήνα, καθώς επίσης ο ανάδρομος Ερμής και οι δύο εκλείψεις του Σεπτέμβρη  θα μας βάλουν όλους στην διαδικασία να αυξήσουμε την προσοχή μας σε θέματα που σχετίζονται με την χαρά και την δημιουργικότητα που υπάρχει μέσα στις σχέσεις μας και τις συνεργασίες μας και επίσης στο κατά πόσο είμαστε τελικά ικανοποιημένοι από αυτά που έχουμε πετύχει. Γεννιέται σε όλους μας η ανάγκη να βάλουμε φωτιά στις δομές και να αφήσουμε το προσωπικό μας στίγμα στην καθημερινότητα των άλλων.
Το τελευταίο τρίμηνο του έτους
Οι τελευταίοι τρεις μήνες του έτους είναι σχετικά πιο βατοί σε σχέση με τους προηγούμενους. Ζούμε στον απόηχο των γεγονότων της χρονιάς και αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά.

Δείτε την ετήσια επισκόπηση για το ζώδιό σας στο astropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: