18.5.15

Αστρολογία & Αυτογνωσία: Ομιλία στην Θεσσαλονίκη στις 07.06.2015

Η Προσωπικότητα και η Ψυχή μέσα από την Θεϊκή Δομή:
Δώδεκα Ψυχολογικές Παγίδες


Η Προσωπικότητα και η Ψυχή μέσα από την Θεϊκή Δομή και οι Δώδεκα Ψυχολογικές Παγίδες που δημιουργούνται κατά την ενσάρκωση της Ψυχής θα είναι το θέμα της εισήγησης μου, το Σάββατο 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Holiday Inn στην Θεσσαλονίκη, που θα γίνει στο πλαίσιο της ημερίδας ''Αστρολογία και Αυτογνωσία''.



Ο ζωδιακός κύκλος συμβολίζει το ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο υπάρχει ολοκληρος ο πλανήτης και όλοι εμείς που ζούμε πάνω σε αυτόν. Είναι κατά κάποιο τρόπο το αποτύπωμα της Ψυχής στην Υλη και η απεικόνιση της σχέσης που έχει ο άνθρωπος ως Προσωπo με αυτή την Ψυχή. 

Μέσα σε αυτόν τον κύκλο απεικονίζεται το παιχνίδι που γίνεται ανάμεσα σε κάτι εσωτερικό και κάτι εξωτερικό, μέσα σε αυτόν τον κύκλο η ανθρώπινη Ψυχή επιδρά πάνω στο όχημα της Προσωπικότητας. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν αρκετές παγίδες και κάθε ζώδιο έχει την δική του ψυχολογική συνειδητοποίηση και υπέρβαση να κάνει. 

Στις 7 Ιουνίου θα προσπαθήσω να σας εισάγω σε μια διαφορετική θεώρηση του ζωδιακού κύκλου που η πηγή της είναι η εβραϊκή θεώρηση πάνω στην ελεύθερη βούληση και τους περιορισμούς της ανθρώπινης αντίληψης και να δούμε μαζί με ποιόν τρόπο μπορεί ο καθένας μας να συνειδητοποιήσει τις δώδεκα διαφορετικές παγίδες, μια φτιαγμένη για κάθε ζώδιο, οι οποίες προκύπτουν από την εκδήλωση τεσσάρων βασικών αρχετύπων, καθώς αυτά εισέρχονται και ενσαρκώνονται στη σφαίρα της ανθρώπινης εμπειρίας.

Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηριού 8 στη Θεσσαλονίκη.
Είσοδος για όλες τις ομιλίες 6 Ευρώ

Οργάνωση και Πληροφορίες:
  • Βασίλης Παπαδολιάς, 6945.807566, vpapadolias@gmail.com
  • Ευαγγελία Αθανασοπούλου, 6978.300060, eueuta@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: