28.7.15

Πανσέληνος 31.07.2015 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου

Η δεύτερη Πανσέληνος του Ιουλίου γίνεται την τελευταία μέρα του μήνα, στην 8η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου και στις 13:43 ώρα Ελλάδος. Για τα γεωγραφικά δεδομένα της χώρας ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό και είναι ο παρακάτω.

Φράσεις-κλειδια για αυτή την Πανσέληνο
  • Απελευθέρωση του εαυτού από πρότυπα. Ελευθερία από το παρελθόν.
  • Αφύπνιση του εαυτού σε σχέση με τον ατομικό ρόλο που έχουμε μέσα στο θεϊκό σχέδιο. 
  • Σωματική επαφή που βοηθά στην απελευθέρωση από απογοήτευση. 
  • Η ενέργεια βρίσκεται στο σώμα.
  • Τάση να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας.
  • Απελευθέρωση από ιδιοτροπίες. Αντίληψη του εαυτού. 
  • Αρχή μιας πνευματικής αφύπνισης. 
  • Δυναμικές κινήσεις απαιτούνται για την υποστήριξη της ατομικότητας. 
  • Συμμετοχή σε κοινωνικές τελετές.
  • Επιθυμία αναμόρφωσης ανθρώπων και περιβάλλοντος. 
  • Επιθυμία να εμπνεύσουμε στους άλλους υψηλότερα ιδανικά. 

Από την Πανσέληνο επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός και όσοι έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία από την 6η έως την 10η μοίρα. Ειδικότερα οι Ταύροι που έχουν γεννηθει από 25 έως 30 Απριλίου, οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί από 28 Ιουλίου έως 3 Αυγουστου, οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί από 26 έως 31 Ιανουαρίου. Επίσης από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή ακμές οίκων στην 22η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού.

Αποκαλύψεις
Πρόκειται για μια σημαντική Πανσέληνο, καθώς ο άξονας των φώτων πέφτει πάνω σε βασικές γωνίες του χάρτη και συγκεκριμένα πάνω στον άξονα 4ου/10ου. Με τον ωροσκόπο μάλιστα να τετραγωνίζει τα φώτα, δημιουργείται ένα ταυ-τετράγωνο με τεράστια δυναμική που πάει να εκδηλωθεί μέσα από την πολιτική της χώρας και να μεταμορφώσει αναγκαστικά και νομοτελειακά τις πολιτικές καταστάσεις, καθώς μυστικά και λεπτομέρειες ανασύρονται στο φως και δημοσιοποιούνται.

Το σεξ και το χρήμα στις σχέσεις
Σε προσωπικό επίπεδο σταθερές σχέσεις και γάμοι θα περάσουν αντιξοότητες και πολλές διακυμάνσεις την επόμενη περίοδο, καθώς οι πρακτικές ανάγκες του ενός θα έρχονται σε κόντρα με τις θεωρητικές απόψεις του άλλου. Για τις σχέσεις είναι μια ουτοπική Πανσέληνος κατά την οποια η σωματική επαφή των συντρόφων βοηθά στην απελευθέρωση από την απογοήτευση, καθώς η ενέργεια των σχεσεων είναι σωματική κυρίως αυτή την περίοδο, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και διαδραματίζεται μια πάλη ανάμεσα στην σωματική-ατομική αγάπη από την μία και στην μορφή της συνειδησιακής-παγκόσμιας αγάπης, από την άλλη. Το σεξ ή η απουσία του μπορεί να τονώσει βαθυτερα αυτή την περίοδο μια σχέση ή να οδηγήσει τους συντρόφους σε πλήρη απομόνωση. Οι διαφορές στις απόψεις είναι δύσκολο να συγκεραστούν, κάτι που θα οδηγήσει σε απόμονωση και οι εντάσεις με αφορμή οικονομικά ζητήματα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Η επιστροφή του άσωτου εραστή;
Η Αφροδίτη ανάδρομη και σε συνάντηση με τον Δία μπορεί και να μας προετοιμάζει για επιστροφές άσωτων εραστών και παλιών σχέσεων, κάτι που αρχικά τουλάχιστον θα δημιουργήσει χαρά και ίσως την αίσθηση της δικαίωσης. Ομως ο πλανήτης πάνω στον απλανή αστέρα Ρέγκουλους ίσως και να μην βοηθά ουσιαστικά τις επανασυνδέσεις ως προς την μελλοντική τους διάρκεια, αλλά περισσότερο να δίνει μια εγωική ευκαιρία για να δικαιωθούμε ή για να μπορέσουμε να λύσουμε θέματα με τον πρώην που είχαν μείνει μετέωρα, αναπάντητα και σε εκκρεμότητα. Εξάλλου το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν ειναι και από τις πιο ευνοϊκές όψεις για τα αισθηματικά, καθώς σχετίζεται με χαμηλή αυτοπεποίθηση και δημιουργεί τάσεις απομόνωσης. 

Θα τα καταφέρεις;
Είναι μια Πανσέληνος που έχει την ευκαιρία να αλλάξουμε την ζωή μας, αλλά πρέπει να προσέξουμε τις πολλές παγίδες που υπάρχουν σε αυτή την αλλαγή. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό μιλάει για την σκληρή εργασία μας ώστε να παραμείνουμε ζωντανοί και για την πάλη για επιβίωση. Από την άλλη, ο Δίας από τον Λέοντα μας παροτρύνει να παραμείνουμε υπερήφανοι, να μην σκύβουμε το κεφάλι και να κινηθούμε με βάση την επιθυμία της καρδιάς μας. Τα παραπανω είναι δύσκολο να συνδυαστούν φυσικά αυτή την περίοδο, με το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο. Πολλές φορές στην ζωή μας μπορεί να έχουμε αισθανθεί αβοήθητοι ή αδύναμοι. Με αυτό το τετράγωνο όμως μπορούμε να βρούμε την δύναμη να φωνάξουμε: Ναι! Θα τα καταφέρω!

διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο astropedia.gr για την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: