5.8.17

Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 7.8.2017

Η Πανσέληνος του Αυγούστου και ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στις 7 του μήνα στις 21:10 το βράδυ Ολοκληρώνεται στην 16η μοίρα (15ο25') του άξονα Λέοντα-Υδροχόου (Σελήνη στον Υδροχόο, Ήλιος στον Λέοντα) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω



Σε επηρεάζει;

Από την σεληνιακή έκλειψη επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 3-6/2, από 5-8/5, από 7-10/8, από 7-10/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η μέχρι την 17η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι γεννημένοι μάλιστα στις 5/5 και στις 7/11 επηρεάζονται πολύ έντονα λόγω αντισκιάς, όπως και όσοι έχουν πλανήτη στην 14η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.
 
Οι τάσεις του επόμενου διαστήματος
Η έκλειψη γίνεται στον άξονα έκτου-δωδέκατου οίκου του χάρτη που καταστρώνεται για την Ελλάδα. Ο δωδέκατος οίκος αντιστοιχεί σε καταστάσεις και συνθήκες που φέρνουν ταραχές και ανισορροπία στην κοινωνία και στην κοινή ευημερία. Πράγματα που είναι κρυμμένα, μυστικές ομάδες, μυστικές κυβερνητικές οργανώσεις, κατάσκοποι και κρυφοί εχθροί του κράτους. Ο οίκος συνδέεται με τον έγκλημα και τις εγκληματικές δράσεις και ενέργειες, με την τρομοκρατία και με επιβολή νόμων που εξαναγκάζουν ή καταδικάζουν τους πολίτες. Ο άξονας έχει να κάνει με θέματα εργασίας, παρασκηνίου και υγείας και η έκλειψη διακόπτει την ομαλή ροή της καθημερινότητας μας.

Πρόκειται για μια έκλειψη που θα φέρει βίαια ξεσπάσματα στην κοινωνία, πολύ περισσότερο εφόσον πρόκειται για σεληνιακή έκλειψη που επιδρά στον ψυχισμό και το ψυχολογικό υπόβαθρο των ανθρώπων. Για την κυβέρνηση σίγουρα προοιωνίζεται μια περίοδος πονοκεφαλιάσματος και προσπάθειας. Ο Ήλιος βέβαια έχει θετικές όψεις καθώς δημιουργεί εξάγωνο με τον κυβερνήτη του χάρτη και τρίγωνο με τον κύριο της έκλειψης και με τον μεσουράνημα του χάρτη, οπότε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα πολλά προβλήματα και τις έγνοιες που χαρίζει ο δεύτερος δεκανός του Λέοντα.
  
Στον χάρτη παρατηρούμε πως ο παραδοσιακός κύριος της έκλειψης είναι ο Κρόνος ο οποίος γωνιακός στον δέκατο οίκο ρίχνει την αντισκιά του ακριβώς απέναντι από την Αφροδίτη και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του χάρτη, ο Δίας, παρατηρούμε ότι πέφτει από αντισκιά πάνω στον σύγχρονο κυβερνήτη του χάρτη, τον Ποσειδώνα, ο οποίος εντοπίζεται γωνιακός στον πρώτο οίκο και ανάδρομος. Αποκαλύψεις που ταράζουν την κυβέρνηση και που προέρχονται από σωματεία ή από μέλη της ίδιας της Βουλής, θέματα οικονομικά και συζητήσεις πάνω σε οικονομικό σκάνδαλο ή σε σχέση με τα έσοδα της κυβέρνησης είναι στο μοτίβο αυτής της έκλειψης.

Πώς θα σε επηρεάσει η σεληνιακή έκλειψη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολλές περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε στο astropedia.gr για να διαβάσεις τις προβλέψεις του ζωδίου σου.

Καλή και δημιουργική σεληνιακή έκλειψη σε όλους και όλες.
Athan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: