29.9.10

Καρμική Εβδομάδα 27.09.10- 03.10.10

Καλή εβδομάδα! 

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Κρόνος θα κάνει τετράγωνο με τους σεληνιακούς Δεσμούς οι οποίοι βρίσκονται στην 7η μοίρα και 24 πρώτα λεπτά του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω.

Όταν κάποιος πλανήτης τετραγωνίζει αυτόν τον άξονα τοτε ανάλογα με τη φύση του πλανήτη έχουμε κάποιο είδος συγχρονισμού των γεγονότων και συμπτώσεων που μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε διαφορετικές πραγματικότητες να εμφανίζονται... Οι  Δεσμοί σχετίζονται με τη σεληνιακή φύση του χρόνου με την οποια πλέον οι ανθρωποι έχουν χάσει την επαφη αφού ο ηλιακός χρόνος και η λογική επικρατουν.

Στην προκειμένη περίπτωση, λόγω Κρόνου (Χρόνος), είναι σαν να ενώνονται η Μοίρα με την Καθημερινότητα, η διαισθηση με την αντίληψη.

Ο Κρόνος λοιπόν μέσα στην εβδομάδα θα κινηθεί από την 7η  μοίρα και 15 λεπτά μέχρι και την 7η μοίρα και 59 λεπτά. Ήδη από τις 24 του μήνα όμως έχει περάσει στην 7η μοίρα του Ζυγού και λειτουργεί με τρόπο που μας φέρνει στο πάνω μέρος του μυαλού μας σκέψεις που σχετίζονται με την ανάγκη της βαθύτερης ανάλυσης του εαυτού μας και των σχέσεών μας. Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τους σεληνιακούς δεσμούς ζητάει να ενσωματωθεί με κάποιο τρόπο στη συνείδησή μας. Σε αυτή την περίπτωση, ο Κρόνος μας κάνει να είμαστε περισσότερο συνειδητοί και να σκεφτόμαστε πιο βαθιά θέματα που έχουν να κάνουν με το κατα πόσο είμαστε σωστοί απέναντι στους άλλους (συνάνθρωποι, σχέσεις, περιβάλλον, κοινωνία...) και κατα πόσο πράττουμε  σύμφωνα με αυτό που είναι σωστό και δίκαιο

Θα είναι μια ιδιαίτερη εβδομάδα που το πέπλο της πραγματικότητας αποσύρεται μερικώς και μπορούμε να δούμε για λίγο την Αλήθεια. 

Ο άξονας των Δεσμών είναι πολύ ισχυρός και περιγράφει με κάποιο τρόπο την εξέλιξή μας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Το πώς ωριμάζουμε και ποιές εμπειρίες χρησιμοποιούμε στο ταξίδι μας, αυτές του παρελθόντος δηλαδή που τις κατέχουμε και νοιώθουμε ασφάλεια ή τις καινούργιες που δημιουργούμε με προσπαθεια εμείς οι ιδιοι? 


Ισως μια εβδομάδα λοιπόν που θα έρθουμε πιο κοντά στο νόημα της ζωής μας????

Δεν υπάρχουν σχόλια: