2.4.11

Σάββατο 2 Απριλίου 2011.


Έντονη μέρα καθώς ο Άρης περνάει στον Κριό και προσοχή γύρω στις 15:00 όταν η Σελήνη, επίσης στον Κριό από το πρωί, θα κάνει σύνοδο με τον Άρη αλλά και με τον Ουρανό ενεργοποιώντας ταυτόχρονα και το  μεσοδιάστημα αυτών των πλανητών!
Το μεσοδιάστημα αυτό, που στην ουσία λειτουργεί σαν μια πολύ στενή και έντονη σύνοδος, μας κάνει να γινόμαστε ξαφνικά πολύ ενεργοί και δραστήριοι. Αυξάνει τη ροή του αίματος, μας κάνει υπερδραστήριους και φέρνει το ‘’αίμα στο κεφάλι’’.

Ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα μπορεί να συμβούν που μπορεί να προκαλέσουν καυγάδες ή ακόμη και πληγές ή τραυματισμούς. Η Σελήνη δηλώνει καταρχάς το ωριαίο, αυτό της στιγμής και ενισχύει την έννοια της παρορμητικότητας ευρισκόμενη στον Κριό και μάλιστα στην πρώτη μοίρα! Δηλώνει επίσης τα πράγματα που είναι ρευστά και αλλάζουν συνεχώς και κυβερνά τα συναισθήματα και τις ενστικτώδεις αντιδράσεις. Ενεργοποιώντας το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού εξιτάρει και επηρεάζει κατά πολύ κυρίως τις γυναίκες, καλό λοιπόν είναι να δοθεί προσοχή γενικότερα σε ιατρικές επεμβάσεις εκείνη την ώρα και ειδικότερα σε αυτές που αφορούν στα γυναικολογικά, πολύ περισσότερο μιας και η Μαύρη Σελήνη ετοιμάζεται να περάσει και αυτή με τη σειρά της στον Κριό την επόμενη μέρα. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα θα έχει σίγουρα εκρηκτική ενέργεια!
Η στιγμή αυτή μπορεί να είναι άκρως δημιουργική αλλά μπορεί να είναι και στιγμή έντασης και σοκ! Ελέγξτε τον παρορμητισμό και την επιθετικότητά σας! Μέχρι και την Τρίτη, 5 Απριλίου στις 2:50 τα ξημερώματα, οταν επίσημα πλέον η Σελήνη θα φύγει απο τον Κριό και θα γειωθεί στο ζώδιο του Ταύρου (όπου όμως έχει την έξαρσή της...) θα βρίσκονται συνολικά 6 πλανήτες στο ζώδιο του Κριού! Τόσο το σαββατοκύριακο όσο και η αρχή της εβδομάδας θα είναι σε έντονους εκρηκτικούς και ανεξέλεγκτους ρυθμούς...
Ο Ήλιος την επόμενη ημέρα, στις 3 του μήνα, θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο και θα δημιουργήσει την αίσθηση είτε της ενοχής (γι'αυτό καλό είναι να έχουμε προσέξει λόγια και πράξεις το Σάββατο) είτε θα μας αναγκάσει να συμμορφωθούμε με την κατάσταση της πραγματικότητας θέλοντας και μη...Δημιουργήστε λοιπόν την πραγματικότητα που είστε σίγουροι οτι σας αρέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: