23.10.11

23-26/10/11 ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ή ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ


Τα όριο και τα σύνορα διαλύονται για λίγες μέρες και όλα ενώνονται και αναμειγνύονται...
   
Ο Ερμής είναι ένας περίεργος, αμφίσημος και στην ουσία ουδέτερος πλανήτης που πάντα όμως μεταφέρει ένα ‘μήνυμα’, μια ενέργεια…συνήθως την ενέργεια από τον τελευταίο πλανήτη που έκανε σύνοδο μαζί του. Στις 7 του μήνα έκανε σύνοδο με τον Κρόνο και αυτές τις μέρες μεταφέρει το κρόνιο φως στον επόμενο πλανήτη που θα συναντήσει στον δρόμο του, την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των αξιών μας τόσο των υλικών όσο και των πνευματικών και φωτίζει  τον δρόμο μας ειδικά σε στιγμές που χρειαζόμαστε την ισορροπία και την πνευματική καθαρότητα και σιγουριά.  
Παράλληλα ως κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού είναι ο πλανήτης των Αισθήσεων και της Αλήθειας και συνδέει το Πνευματικό με το Υλικό επίπεδο. Είναι κατά κάποιο τρόπο ‘η Ψυχή του Νου’.


Ταυτόχρονα αυτές οι μέρες είναι λίγο πριν τη Νέα Σελήνη. Στις 23, 24 και στις 25 του μήνα η Σελήνη είναι στην πιο σκοτεινή της φάση με κορύφωση στις 26 το βράδυ όταν πεθαίνει και ξαναγεννιέται για να αρχίσει τον κύκλο της και πάλι από την αρχή. Αυτή η φάση της Σελήνης είναι ισχυρή ενεργειακά όσο αφορά στην απώλεια και στη μείωση των πραγμάτων και των ενεργειών. Είναι μέρες που μειώνεται η πυκνότητα του πέπλου που συγκρατεί τα πράγματα λογικά και σύμφωνα με την αποδεκτή πραγματικότητα και που καλύπτει άλλους παράλληλους κόσμους, αθέατους και μη αποδεκτούς από το μάτριξ της λογικής πραγματικότητας και της φαινομενικής ύπαρξης.

Ο Ήλιος έχοντας ενεργοποιήσει το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα, περνάει στον Σκορπιό στις 23 φωτίζοντας έτσι τον σκοτεινό κάτω κόσμο, τον κόσμο των νεκρών και των θαμμένων πραγμάτων. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που θα λειτουργεί ακόμη είναι μια Πύλη για αιθέριες ενέργειες, τα κανάλια της φαντασίας ανοίγουν και οι πιο ευαίσθητοι ή οι πιο συντονισμένοι μπορούν και βλέπουν πέρα από τον απτό, υλικό κόσμο. Ο Ερμής είναι και ο γνωστός ψυχοπομπός της αρχαιότητας που περνούσε από τον ποταμό Αχέροντα τις ψυχές από τον υλικό στον άυλο κόσμο. Το πλησίασμά του με την Αφροδίτη δεν γίνεται σε ποτάμι αλλά στο υδάτινο ζώδιο του Θανάτου, τον Σκορπιό σε περίοδο που η Σελήνη φθίνει, χάνεται, εξαφανίζεται..

Το κρόνιο φως που μεταφέρει ο Ερμής δίνει μια μύηση στην Αφροδίτη, την φορτίζει με μια επιπλέον ικανότητα με άλλα λόγια αυτή την περίοδο, της δίνει για λίγο την ικανότητα να χειριστεί το όριο, τον χρόνο και τον περιορισμό. Και καθώς ο Ήλιος αρχίζει να βυθίζεται στα νερά του Σκορπιού και να διαλύεται απλώνοντας την ενέργεια του σε πολύ μυστικές και σκοτεινές περιοχές της ύπαρξής μας…δε θα ήταν καθόλου περίεργο αν κάποιοι από εμάς αρχίζαμε να παρατηρούμε κάποιες σκιές που κάνουν την παρουσία τους ορατή γύρω μας…ψυχές από την άλλη πλευρά που βρήκαν μια ποσειδώνια πύλη ανοιχτή για να περάσουν για λίγο στη δική μας διάσταση..

Εντελώς συμβολικά, ακόμη και ο χάρτης που καταστρώνεται για αυτή τη Νέα Σελήνη (χάρτης) την τοποθετεί στα όρια του 4ου και 5ου οίκου. Ο 4ος αντιστοιχεί στον Καρκίνο(Σελήνη) και ο 5ος στον Λέοντα (Ήλιος). Η ψυχή και η παρουσία… Ο ωροσκόπος του χάρτη είναι στην 15η μοίρα του Καρκίνου…Η ψυχή παρουσιάζεται εκδηλώνεται στο υλικό επίπεδο με κάποιο τρόπο ή μέσον. Η Αφροδίτη είναι στην κορυφή ενός Τ-τετραγώνου με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στις άκρες, σχίζεται ένα πέπλο μέσα από τον καταλύτη Ερμή και τον σύνδεσμο του πνευματικού με το υλικό, την Αφροδίτη.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ανοίγει μια Πύλη…μια γεφυρα μέσω της οποίας ευνοείται ο οραματισμός και η καλλιτεχνική δράση για όσους το προσπαθήσουν εκείνη την ημέρα αλλά η Πύλη είναι ανοιχτή και μια Πύλη έχει δύο εισόδους και δύο εξόδους…
Αυτές οι ημέρες…και οι νύχτες θα είναι γεμάτες από μπερδεμένες συχνότητες και ενέργειες από άλλα επίπεδα ύπαρξης. Ψυχές μας επισκέπτονται, οντότητες κάνουν επαφή μαζί μας αλλά και εμείς μπορούμε για λίγο να περάσουμε απέναντι και να δούμε…να αντλήσουμε πληροφορίες και να πάρουμε γνώση. Οι οραματισμοί μας θα είναι πολύ ισχυροί και οι διαλογισμοί μας αποτελεσματικοί. Όχι, δε θα δούμε φαντάσματα (αν και τίποτα δεν αποκλείεται ποτέ…) αλλά θα έρθουμε σε επαφή με κάτι που είναι φασματικό….

Περιμένω σχόλια και εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: