18.1.14

Ανοιχτή Ομιλία: Η Ηλιακή Επιστροφή της Ελλάδας για το 2014.

Για κάθε ετήσιο κύκλο που αρχίζει την ημερα που ο Ήλιος επιστρέφει στην γενέθλιά του θέση καταστρώνεται ένας ετήσιος χάρτης που μας δείχνει τις τάσεις για την επόμενη χρονιά και τους         τομείς που θα επηρεαστούν περίσσοτερο.


Τα γενέθλια της Ελλάδας πλησιάζουν λοιπόν και η μη κερδοσκοπική εταιρεία ''Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος'' οργανωνει ομιλία με ελεύθερη είσοδο, αναλύοντας την ηλιακή επιστροφή της χώρας.


Εγκριτοι ερευνητές θα μιλήσουν για τις τάσεις που θα επηρεάσουν την Ελλάδα μέσα στο 2014, για την οικονομία,  τις πολιτικές εξελίξεις, την πιθανότητα εκλογών και τις νέες κοινωνικες συνθήκες που διαμορφώνονται μέσα στην καινούργια χρονιά.

Κατά τη διαρκεια της ομιλίας μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλη της εταιρείας, συμμετέχοντας στις συνελεύσεις της και έχοντας έτσι και εσείς οι ίδιοι ενεργό συμμετοχή στις εξελίξεις του αντικειμένου που όλοι αγαπάμε και υπηρετουμε, την Αστρολογία!


Για της εκδηλώσεις των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος ή για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της εταιρείας μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακατω συνδέσμους:


Twitter
                                                                             

 




ή μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας
fae@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: