8.3.14

Οι ''Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος'' γιορτάζουν και μοιράζουν δώρα!


Η μη κερδοσκοπική εταιρεία ''Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος''

σας προσκαλεί όλους στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της

και στην κλήρωση για πολλά και πλούσια δώρα!

Η εκδήλωση που εγκαινιάζει ένα νέο έθιμο, να κόβεται η πίτα για μας τους αστρολόγους με την έναρξη της αστρολογικής κι όχι της ημερολογιακής χρονιάς θα γίνει στις 23 Μαρτίου, στις 5 το απογευμα στο 


Novus City Hotel, 
Καρόλου 23, Μεταξουργείο




Σας καλούμε όλους να γιορτάσουμε μαζί την νέα αστρολογική χρονιά αλλά και την πλέον καθιερωμένη και στην Ελλάδα Διεθνή Ημέρα Αστρολογίας (20 Μαρτίου).




Σε μία βραδιά που θα είναι εξόχως εορταστική θα μιλήσουμε για το νόημα της ημέρας, τον ετήσιο κύκλο του αστρολογικού έτους που ξεκινάει με την Εαρινή Ισημερία και τον αστρολογικό συμβολισμό της εναρξης του ζωδιακού. 

Εκτός αυτού όμως θα προσφέρουμε σε σας και μία βραδιά δώρων με την πιο μεγάλη αστρολογική κλήρωση δώρων που ίσως έχετε δει τα τελευταία χρόνια.

Τουλάχιστον 180 δώρα με προοπτική να γίνουν ακόμη περισσότερα θα είναι στη διάθεση σας, εφόσον αποφασίσετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση που οργανώνουμε τη βραδιά της εκδήλωσης μας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν όσοι προμηθευτούν τους λαχνούς που έχουν εκδοθεί (περιορισμένος αριθμός) και είναι διαθέσιμοι από την Παρασκευή 7 Μαρτίου. 

Δυνατότητα προμήθειας αυτών των λαχνών θα υπάρχει και για όσους από σας βρίσκεστε εκτός Αθήνας, αλλά θέλετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση μας. Με χρήση της υπηρεσίας paypal και αποστολή της πληρωμής σας (5 ευρώ ανά λαχνό) στο email της εταιρείας μας faellados@gmail.com καθώς και αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας σας στο ίδιο email θα παραλάβετε τα νούμερα σας με απάντηση στο email σας.


Μεγάλο δώρο της εκδήλωσης ένα laptop
με προεγκατεστημένα αστρολογικά προγράμματα για την εξυπηρέτηση σας.


Εκτός του μεγάλου δώρου, θα κληρωθούν πολλές αστρολογικές συνεδρίες που προσφέρουν τα μέλη της εταιρείας μας, αστρολογικά βιβλία-περιοδικά και αφίσες. Η λίστα των δώρων βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας
http://filoi-astrologias-ellados.gr και θα εμπλουτίζεται όσο περνάνε οι μέρες.
(Η συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας βάσει της απόφασης του στη συνεδρίαση της 2/3/2014 αποκλείεται από την κλήρωση)

Στην εορταστική μας βραδιά θα έχουμε όμως
και αστρολογικό περιεχόμενο. 
Έτσι στην εκδήλωση μας θα έχουν την χαρά και την τιμή να ακούσουμε χαιρετισμούς και ομιλίες από τους ομιλητές:
  • Απόστολο Αδαμίδη, πρόεδρο και Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, γραμματέα της εταιρίας μας, οι οποίοι θα απευθύνουν χαιρετισμό για το Νέο Αστρολογικό Έτος και κάλεσμα υποστήριξης της Εταιρείας μας.
  • Δρ. Χρήστο Παίζη, αντιπρόεδρο της Εταιρίας μας, που εκτός από τον χαιρετισμό του θα μας μιλήσει για τη σημασία του σημείου έναρξης του Ζωδιακού Κύκλου, της μηδενικής μοίρας του Κριού και την συνεισφορά της Σχολής του Αμβούργου.
  • Δημήτρη Δεβελέκο, μέλους της εταιρείας μας, για τη σημασία της Εαρινής Ισημερίας σε σχέση με την Ψυχολογία του Ατόμου.
  • Βασίλη Παπαδολιά, μέλους του ΔΣ της εταιρείας μας, για τη σημασία της Διεθνούς Ημέρας Αστρολογίας που γιορτάζουμε κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κυρία Ελένη Σαραντίδη, μέλος της Εταιρείας μας.

Σας ευχόμαστε να κερδίσετε πολλά δώρα και να είστε δίπλα μας
στη νέα αυτή Αστρολογική Χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: