29.1.16

Ερμής ευθύδρομος στον Αιγόκερω (25/1-13/2/2016) και ξεκαθαρίσματα προ των πυλών

Ο Ερμής ολοκλήρωσε την πρώτη του αναδρομή για την νέα χρονιά και γύρισε ευθύδρομος στην 15η μοίρα του Αιγόκερω. Θα παραμείνει στο ζώδιο μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε και θα περάσει στον Υδροχόο. Μέχρι τότε θα επαναφέρει μπροστά μας καταστάσεις που χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν και οι οποίες μας απασχόλησαν από τις αρχές του Γενάρη.


Για το διάστημα από 25/1 μέχρι 13/2 επηρεάζονται περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 6-20/1, από 5-19/4, από 7-22/7 και από 8-22/10. Επίσης επηρεάζονται όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες από την 15η μέχρι και την 29η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων.

Στην βράση κολλάει το σίδερο
Το διάστημα αυτό είναι περίοδος που πολλά θα ξεκαθαρίσουν και το να προσπαθήσουμε να βάλουμε τάξη και να οργανώσουμε την ζωή μας είναι σημαντικό να γίνει και να μην αφήσουμε τον χρόνο να περάσει. Η σκέψη μας και η συλλογιστική μας ικανότητα αρχίζουν να ισορροπούν και τώρα βλέπουμε πιο καθαρά τις καταστάσεις. Επίσης, τώρα εμφανίζονται μπροστά μας τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και συνειδητοποιούμε τι βλέπαμε με λανθασμένο τρόπο και τι είχαμε παρερμηνεύσει. Διεκδικούμε αυτό που είναι σωστό και ωφέλιμο για τον εαυτό μας αλλά διορθώνουμε και ζητάμε έμπρακτα συγγνώμη σε όποιον αδικήσαμε.

Στις 30/1 ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα. 
Η όψη επαναλήφθηκε στις 22/1 με τον Ερμή ανάδρομο και τώρα που ξαναπερνάει πάνω από τον Πλούτωνα ευθύδρομος, ο Ερμής λειτουργεί ως προάγγελος της βαθύτερης κατανόησης των καταστάσεων και ως πρόδρομος των σημαντικών αποφάσεων και των ξεκαθαρισμάτων που έρχονται.

Την 1/2 ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ουρανό.
Μια όψη που επηρεάζει το νευρικό μας σύστημα και μας κάνει αρκετά ευαίσθητους στα λόγια και στις πράξεις των άλλων. Πρέπει να προσέξουμε να μην αντιδράσουμε παρορμητικά και εν βρασμώ, αλλά από την άλλη αν έχουμε σκεφτεί σοβαρά και είμαστε σίγουροι, η όψη βοηθάει στο να φέρουμε οριστική ρίξη με άτομα ή καταστάσεις που δεν μας ωφελούν πια και μας κρατάνε πίσω.

Στις 6/2 ο Ερμής τριγωνίζει τον ανάδρομο Δία.
Η όψη τονώνει την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό μας. Έχοντας κάνει τα ξεκαθαρίσματά μας και λειτουργώντας λογικά και πρακτικά θέτουμε στόχους και κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Αισιόδοξη διάθεση και επαγγελματικές εξελίξεις που παρότι ακόμη χρειάζεται κόπος και δουλειά, φαίνεται ότι θα έχουν καλές προοπτικές.

Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει; 
Συνέχισε την ανάγνωση του άρθρου στο astropedia.gr για να δεις τι θα κρατήσεις και τι θα ξεκαθαρίσεις με καθαρή την συνείδησή σου πλέον και με βάση το ζώδιο στο οποίο ανήκεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: