1.8.17

Κρόνος ευθύδρομος από 25.8.2017

Όμορφα πράγματα πάνω σε όμορφες βάσεις

Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τις αρχές του φετινού Μάρτη και τώρα επιστρέφει στην κανονική του φορά. Ευθυδρομεί στις 25 Αυγούστου, στην 22η μοίρα του Τοξότη (21ο10’) και θα χρειαστεί μέχρι και την πρώτη Δεκεμβρίου για να φτάσει και πάλι στην μοίρα (27ο48’) από την οποία άρχισε την τελευταία του αναδρομή. Δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ο πλανήτης ευθυδρόμησε, αλλά ακόμη χρειάζεται κάποιο διάστημα μέχρι να λειτουργήσει κανονικά, βγαίνοντας εντελώς από την φάση της σκιάς του.


Η ευθυδρόμηση του πλανήτη μας επηρεάζει όλους φυσικά, αλλά κυρίως όσους ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, αλλά φυσικά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες δέκα μοίρες του μεταβλητού σταυρού.  Γεγονότα και εξελίξεις που για κάποιο λόγο πάγωσαν ή βρήκαν εμπόδια και καθυστερήσεις από τις αρχές του Μάρτη και μετά, τώρα θα αρχίσουν να κινούνται και να ξεπαγώνουν σταδιακά, ώστε να απελευθερωθούν πλήρως από τον Δεκέμβριο αυτού του έτους. 

Η αναδρομή του Κρόνου μας έδειξε ότι χρειαζόμασταν χρόνο για να καταλάβουμε αν μπορούμε τελικά να συνεχίσουμε με τις ευθύνες που έχουμε αναλάβει, αν έπρεπε να σταματήσουμε ή αν χρειαζόταν να προσαρμόσουμε και να αλλάξουμε κάτι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Ήταν μια περίοδος που μπορεί να περάσαμε από διάφορες δοκιμασίες και τεστ, ώστε να σιγουρευτούμε τελικά ότι όντως μπορούσαμε να αναλάβουμε επιπλέον ευθύνες και αρμοδιότητες.

Τα μαθήματα που πήραμε αυτή την περίοδο ήταν δύσκολα, κουραστικά και σκληρά αλλά ταυτόχρονα πολύτιμα. Τώρα με την ευθυδρόμηση του πλανήτη μπορούμε να κινηθούμε πιο θετικά και με λίγη μεγαλύτερη ελευθερία, πάντα εντός λογικών πλαισίων, και να εφαρμόσουμε την πολύτιμη γνώση που μας έδωσαν οι μήνες από τον Μάρτιο και μέχρι τώρα, ώστε να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε.

Με την λήξη της ανάδρομης περιόδου, λογικά θα μπορέσουμε να έχουμε καταλήξει σε λύσεις και το διάστημα από την ορθοδρόμηση και μέχρι να απελευθερωθεί ο πλανήτης από την σκιά του (Σεπτέμβριος έως Νοέμβριος 2017) είναι ένα θετικό διάστημα κατά το οποίο η προσήλωση στον στόχο και η κινητοποίηση οδηγούν σε αποτελεσματικότητα, επιτυχίες και αναγνώριση.

Τι αλλάζει για το ζώδιό σου;
Συνέχισε στο astropedia.gr για να πάρεις μια εικόνα για το τι ακριβώς ξεμπλοκάρει για το ζώδιό σου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: