2.11.17

Νοέμβριος 2017 - Οι αριθμολογικές τάσεις του μήνα

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
 
Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο Νοέμβριος φέρνει την ενέργεια της τάξης και της δομής. Είναι ένας μήνας με μυστήριο, κρύβει περισσότερα πίσω από αυτά που δείχνει. Αυτόν τον μήνα υπάρχει η δυνατότητα να τακτοποιήσουμε τα θέματα που τρέχουν στην ζωή μας με τέτοιο τρόπο όμως που είναι σύμφωνος με τις επιταγές της πραγματικότητας. Χρειάζεται να αποφύγουμε την παγίδα του υπέρμετρου εγωισμού και της άκαμπτης στάσης και θα βοηθήσει περισσότερο ο καλόβουλος διάλογος και η ήρεμη και αληθινή συζήτηση. Η περίοδος ευνοεί τις επικοινωνίες κάθε είδους και η αλήθεια απελευθερώνει και βάζει πράγματα και πρόσωπα στην θέση που τους αρμόζει.



Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 1, 2, 4, 7, 10, 11, 13, 14, 16, 19, 21, 22 και 28.


Αισθηματικά
Οι αισθηματικές υποθέσεις αυτόν τον μήνα έχουν την τάση να οδηγηθούν σε ολοκλήρωση και ξεκαθάρισμα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και όποιος δεν ήταν σωστός, τώρα είναι η στιγμή που θα το πληρώσει με κάποιον τρόπο. Το σύμπαν θέλει να φέρει ισορροπία μέσα από την θεϊκή τάξη και αρμονία, κάτι που μπορεί και να πονέσει μερικούς ανθρώπους. Οι ίδιοι, ίσως επειδή έχουμε κουραστεί από καταστάσεις που δεν προχωράνε, καταλαβαίνουμε ότι δεν πάει άλλο και προχωράμε μπροστά.

 
Στην αιώνια πάλη του συναισθήματος με την λογική όμως, το συναίσθημα είναι σχεδόν πάντα λίγο πιο ισχυρό. Υπάρχει σίγουρα για κάποιους λοιπόν αυτόν τον μήνα η τάση να ξανακάνουν την ίδια κουβέντα με άλλες λέξεις τώρα, μήπως και το αποτέλεσμα βγει διαφορετικό… Οι σχέσεις που έχουν σταθερότητα και έχουν ξεπεράσει τα θέματά τους μπορούν αυτόν τον μήνα να δουν πάθος και αγάπη και να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς το μέλλον.

Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27 και 30.
 
Έλεγξε αν ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω. 

 
Επαγγελματικά
Ζωηρός μήνας που κάτι αρχίζει να λειτουργεί επιτέλους και να ξεμπλοκάρει. Μετά από ατέρμονες αναμονές και σκέψεις, η περίοδος τώρα φέρνει κίνηση, επικοινωνίες που οδηγούν κάπου και δεν παραμένουν στον αέρα, κλείνουν συμφωνίες, το σκηνικό στην εργασία μας ανανεώνεται και προοιωνίζεται ένα καλό μέλλον. Μήνας που μπαίνει τάξη, ξεκαθαρίζουν εκκρεμότητες που μας άγχωναν ή που μας κρατούσαν πίσω από το να ξεδιπλώσουμε πλήρως το δυναμικό μας και μια περίοδος που έχει πολλές ευκαιρίες, αρκεί να τις εκμεταλλευτούμε καταλλήλως, έξυπνα και κυρίως αποφασιστικά. Δεν είναι ο μήνας για σκέψεις, πισωγυρίσματα και αμφιβολίες, αλλά για δράση και πρακτική εφαρμογή. Στρωνόμαστε στην δουλειά λοιπόν!

Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28 και 29.
 
Έλεγξε αν ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω.
 
 
Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
 
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Συνέχισε στο astropedia.gr για να δεις τις προσωπικές εύκολες και δύσκολες ημέρες του μήνα και τις τάσεις ανάλογα με τον θεμέλιο λίθο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: