Σελήνη Κενή Πορείας 2017

Ενας πρακτικός και έξυπνος τρόπος για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα διαστήματα που η Σελήνη είναι κενή πορείας, είναι να εξετάσετε πού βρίσκεται ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο στο οποίο η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας καθε φορά. Ανάλογα με την φύση του πλανήτη, τη θέση του από ζώδιο και τις όψεις που δέχεται, μπορείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε και τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε, όσο διαρκεί η περίοδος της κενής πορείας.

Έστω για παράδειγμα ότι έχουμε Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο και οτι ο κυβερνήτης του ζωδίου, η Αφροδίτη, εκεινη την ημέρα βρίσκεται στον Ζυγό. Συμπεραίνουμε λοιπόν πως οι ώρες που διαρκεί το κενό πορείας δεν ευνοούν σημαντικές κινήσεις ειδικότερα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, γιατί δε θα οδηγήσουν πουθένα, αλλά μπορούμε να αφήσουμε την σκέψη μας και τον εσωτερικό μας εαυτό να διερευνήσουν διαλογιστικά αυτά τα θέματα, χωρίς απαραίτητα να καταλήξουμε σε αποφάσεις.
 
 

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017 

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016
 


3 σχόλια:

Athan Zervas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Stella Anton είπε...

Με τί ώρα έχετε υπολογίσει την Σελήνη κ/π κάθε μήνα; Δεν μου φαίνεται για ώρα Ελλάδας από τους πίνακες εδώ. Πού βρήκατε τις ώρες, τις μετατρέψατε σε Γκρήνουιτς +2;

Athan Zervas είπε...

Οι ώρες είναι υπολογισμένες για Ελλάδα.