7.11.10

Αρης στον Τοξότη 29.10.10-07.12.10 Εκτόξευση ενέργειας

Ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη στις 29 του Οκτώβρη και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 7 του Δεκέμβρη.
Ο Άρης είναι η κινητήριος δύναμη ενός χάρτη. Η ‘βενζίνη’ που κάνει το ‘αυτοκίνητο’ να κινείται…. Έχει να κάνει περισσότερο με θέματα που σχετίζονται με τη δράση μας, τα επαγγελματικά μας αλλά και με πράγματα που θεωρούνται από τη φύση τους ανδρικά.


Η είσοδος του στον Τοξότη επηρεάζει καταρχάς το ζώδιο αυτό και του δίνει μια τεράστια ενεργειακή ώθηση προς πολλές κατευθύνσεις. Ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του κάθε Τοξότη, η ενέργεια αυτή μπορεί να τον σπρώξει στα επαγγελματικά του, στα αισθηματικά του ή και να ανακινήσει θετικά ή αρνητικά κάποια θέματα υγείας.
Γενικότερα ο μεταβλητός σταυρός Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς
δέχεται μεγάλη ενεργειακή ώθηση μέχρι και τις 7 του Δεκέμβρη και καλά θα κάνετε όσοι ανήκετε σε αυτά τα ζώδια  να τη διοχετεύσετε κατάλληλα γιατί διαφορετικά θα βγουν εντάσεις!
Οι Τοξότες προσπαθήστε να μη χάνετε την ψυχραιμία σας με το παραμικρό. Αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε έντονους διαπληκτισμούς, ειδικά αν μάλιστα είστε από τη φύση σας εύφλεκτοι χαρακτήρες. Προσέξτε την υγεία σας και αν είναι δυνατόν αποφύγετε χειρουργικές επεμβάσεις.
Οι Δίδυμοι μπορείτε να συγκεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και είναι η περίοδος που για εσάς θα συμβούν πράγματα σε αυτούς τους τομείς με επακόλουθο να χρειαστεί να δράσετε και να πάρετε αποφάσεις.
Οι Παρθένοι θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε και να βάλετε σε τάξη θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, την οικογένειά σας αλλά και την ακίνητη περιουσία σας. Πιθανότατα να σας απασχολήσουν αλλαγές στο επάγγελμα του συντρόφου σας.
Οι Ιχθείς παίρνετε δύναμη από τον Άρη ώστε να δράσετε και να αναπτύξετε πρωτοβουλίες στην καριέρα σας αλλά μπορεί και να ωφεληθείτε αυτή την περίοδο μέσα από το συγγενικό περιβάλλον του συντρόφου σας βρίσκοντας υποστήριξη και βοήθεια. Είναι καλή περίοδος για εσάς να  κυνηγήσετε πρακτικά τα όνειρά σας.
Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς. Αυτή την εύνοια όμως θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε μιας και θα παρουσιαστεί σαν μια ευκαιρία που αν δεν την αρπάξετε απλά θα φύγει και δε θα έχετε κανένα αποτέλεσμα πέρα από το ότι θα περάσετε ευχάριστα και καλά.
Οι Κριοί μπορείτε να μάθετε περισσότερα σπουδάζοντας ή κάνοντας κάποιο ταξίδι. Είναι περίοδος που ευνοούνται τα νομικά σας θέματα και η επέκταση της γνώσης.
Οι Λέοντες μπορείτε να προβάλετε περισσότερο τον εαυτό σας και ευνοούνται τα προσωπικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να βγείτε περισσότερο έξω και να βρείτε ένα ταίρι αλλά και να αναζωπυρώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.
Όσο αφορά στα υπόλοιπα ζώδια:
Οι Ταύροι θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα οικονομικά σας και να μην κάνετε πολλές σπατάλες μιας και ίσως χρειαστεί να δανείσετε χρήματα σε φίλους ή και συγγενείς.
Οι Καρκίνοι θα έχετε πολύ δράση στα επαγγελματικά σας και είναι η περίοδος που θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή σχέδια που είχατε στο μυαλό σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να μη δουλεύετε συνεχώς.
Οι Ζυγοί  θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε ταξιδάκια μικρά ή μεγάλα και θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα με τον λόγο και τις συζητήσεις. Ανδρικά πρόσωπα της οικογένειάς σας (πατέρας, αδελφός) θα σας απασχολήσουν.
Οι Σκορπιοί θα δραστηριοποιηθείτε στα οικονομικά σας και θα αποκτήσετε καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας. Προσέξτε παρακινδυνευμένες κινήσεις και μην το παρακάνετε με το γυμναστήριο ή ..το σεξ!
Οι Αιγόκεροι φροντίστε να μην αφήσετε τους φόβους σας να πάρουν το πάνω χέρι και είναι μια καλή περίοδος να ανακαλύψετε τα κρυμμένα γρανάζια που κινούν τον μηχανισμό σας. Προσοχή σε ασθένειες, κούραση αλλά και σε κρυφούς εχθρούς ή παράνομες σχέσεις.
Οι Υδροχόοι, τέλος, μπορείτε να περιμένετε έντονη δραστηριότητα με φίλους, καινούργιες γνωριμίες αλλά και προτάσεις για δουλειά ή για σχέση.. Περίοδος κατάλληλη για ν α δράσετε σε σχέση με όνειρα και φιλοδοξίες που έχετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: