26.12.10

Τυφλοσούρτης 2011

Κατά τη διάρκεια του 2011 θα κλιμακωθούν οι ενέργειες στον παρορμητικό σταυρό καθώς ο Ουρανός θα προχωρά στις αρχικές μοίρες του Κριού. Θα δούμε λοιπόν την ήδη υπάρχουσα κρίση (όχι μόνο την οικονομική αλλά και την κοινωνική, την πολιτική, την κλιματική) να κορυφώνεται και πολύ πιθανό είναι να δημιουργηθούν ξαφνικά απρόσμενες κρίσεις. Ο Ουρανός είναι εξάλλου ο πλανήτης του ξαφνικού και του απρόσμενου!

Κρίσιμες ημερομηνίες της χρονιάς που θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλοι μας λόγω της έντονης πλανητικής ενέργειας είναι συνοπτικά:

10 Μαρτίου
18-21 Μαρτίου
2-4 Απριλίου
18-22 Απριλίου
17-21 Ιουνίου
3-11 Αυγούστου
25 Αυγούστου
24-26 Σεπτεμβρίου
24 Δεκεμβρίου


Ιανουάριος-Φεβρουάριος
Ο Άρης θα διατρέξει τα ζώδια του Αιγόκερω, του Υδροχόου και των Ιχθύων. Τα παγκόσμια θέματα θα είναι σε έξαρση και κινητικότητα και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου υπάρχουν πιθανότητες για πολεμικές συγκρούσεις.(ο Άρης στον Αιγόκερω έχει την τάση να ξεκινά πολέμους…) Οι κλιματολογικές συνθήκες θα είναι δύσκολες στο βόρειο ημισφαίριο (Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Κίνα)

Μάρτιος
Τον Μάρτη οι ενέργειες γίνονται πιο έντονες! Αν έχετε πλανήτες στις γωνίες του χάρτη σας (1ος, 4ος, 7ος και 10ος οίκος) και σε παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) προσέξτε κατά τις 10 του Μάρτη όταν ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και κατά τις 18-21 Μαρτίου όταν ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία από τον Κριό κάνει αντίθεση με τον Κρόνο από τον Ζυγό.

Απρίλιος.
Κρίσιμες ημερομηνίες για τον μήνα Απρίλη είναι από 2 μέχρι 4, όταν γίνεται η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Κριό και η νέα Σελήνη επίσης στον Κριό σε κρίσιμη μοίρα και από 18 μέχρι 22 Απριλίου, όταν Άρης και Ερμής κάνουν σύνοδο με Δία και αντίθεση με Κρόνο.
Στην ουσία η πρώτη έντονα κρίσιμη περίοδος του έτους φορτισμένη με μεγάλα ποσά ενέργειας θα είναι το δίμηνο Μάρτης-Απρίλης.

Μάιος.
Με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου το σκηνικό θα αλλάξει και οι ενέργειες θα γειωθούν.

Καλοκαίρι 2011.
Το καλοκαίρι και μετά το θερινό ηλιοστάσιο, ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους και μπορεί να δούμε απεργίες, διαμαρτυρίες, αντιδράσεις στους δρόμους ακόμη και βία. Ο Ιούλιος μπορεί να είναι ο μήνας των επαναστάσεων!  Μέσα στο καλοκαίρι ο Ουρανός θα αρχίσει να κάνει το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα όψη που μυρίζει…μπαρούτι!
Ημερομηνίες που χρειάζονται προσοχή μέσα στο καλοκαίρι είναι:
Από 17 μέχρι 21 Ιουνίου όπου και έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και την είσοδο του Άρη στους Διδύμους.
Η πρώτη Ιουλίου είναι η μέρα μιας ισχυρής ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο που ενεργοποιεί μεγάλο τετράγωνο. Στον σχηματισμό συμμετέχουν Ήλιος, Σελήνη, Πλούτωνας, Ουρανός και Κρόνος.
Από 3 μέχρι 11 Αυγούστου όταν ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο και θα κάνει Τ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο.
Στις 25 Αυγούστου ο Άρης τετραγωνίζει τον Κρόνο και ο Ήλιος κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Σεπτέμβριος.
Από 24 μέχρι 26 Σεπτεμβρίου έχουμε τη φθινοπωρινή ισημερία, την αντίθεση Ερμή-Ουρανού

Δεκέμβρης.
Ιδιαίτερη μέρα προσοχής είναι η παραμονή των Χριστουγέννων στις 24 του Δεκέμβρη όταν η νέα Σελήνη θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: