9.1.11

Αφροδίτη στον Τοξότη: Οι γυναίκες παίρνουν 'φωτιά'....

Η Αφροδίτη πέρασε στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα βρίσκεται μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου. Βγήκε επιτέλους από τον Σκορπιό όπου είχε παραμείνει τους τελευταίους 4 μήνες, διάστημα μεγαλύτερο από το κανονικό μιας και στον Σκορπιό γύρισε ανάδρομη, κάτι που κάνει κάθε 18 μήνες.
Ο πλανήτης του Έρωτα, της Ομορφιάς και του Χρήματος βρισκόταν λοιπόν εδώ και αρκετό διάστημα στη σκοτεινή αγκαλιά του Πλούτωνα-Άδη και τώρα σαν άλλη Περσεφόνη ανεβαίνει από τον Κάτω Κόσμο πάλι στο Φως μέσα από το τρίτο φλογερό ζώδιο του ζωδιακού, τον Τοξότη.

Ο Τοξότης είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και άνετο πεδίο δράσης για τον πλανήτη μιας και είναι μεταβλητός, ευθύς, περιπετειώδης και σίγουρα πιο αλέγρος απ’ ό,τι ο Σκορπιός. Η Αφροδίτη τώρα υπό την κηδεμονία του Δία θα αρχίσει σιγά σιγά να λειτουργεί με έναν περισσότερο μεγαλόσχημο και ενθουσιώδη τρόπο προβάλλοντας την ανάγκη να επεκτείνουμε τους ορίζοντές μας. Από αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη μας παροτρύνει να κοιτάξουμε πιο μακριά, σε διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικές απόψεις, σε πράγματα γενικά που βρίσκονται μακριά από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα μας. Καινούργιοι φίλοι, νέα χόμπι, αλλαγή και καλυτέρευση.
Τώρα, κατά πόσο όλα αυτά θα αποδειχτούν και αληθινά ή με διάρκεια…αυτό θα φανεί μετά το πέρας της διέλευσης! Όσο βρίσκεται στον Τοξότη η Αφροδίτη ενδιαφέρεται για το ταξίδι, την εμπειρία και τη διερεύνηση περισσότερο παρά για το ίδιο το αποτέλεσμα.
Ανοίξτε λοιπόν το μυαλό σας και ενστερνιστείτε το καινούργιο, αυτή είναι η τάση του μήνα αλλά προσοχή! Οτιδήποτε καινούργιο δεν είναι απαραίτητα και χρήσιμο. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε περιττά έξοδα και να ασχοληθείτε με καταστάσεις που δε σας προσφέρουν ουσιαστικά τίποτε άλλο παρά μόνο μια ψευδαίσθηση. Η παραμονή της στον Σκορπιό καταπίεσε αρκετά πολλές πτυχές μας και ενέτεινε την οικονομική μας αβεβαιότητα. Όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος του τετραμήνου βγαίνει τώρα μέσα από τον Τοξότη που σαν ενέργεια θέλει να διασπείρει , να επεκτείνει και να μεγαλώσει. Προσοχή στο πορτοφόλι σας, όχι περιττά έξοδα και όχι αγορές χωρίς σωστή οργάνωση, έρευνα και σύγκριση!
Η Αγάπη (Αφροδίτη) είναι στο σπίτι του Δασκάλου (Τοξότης) οπότε δε θα ήταν καθόλου περίεργο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης να ερωτευτείτε κάποιον που λειτουργεί με τον ρόλο ενός ‘δασκάλου’ ή πέσετε σε έρωτα με το μυαλό κάποιου που με τις γνώσεις του σας ταξιδεύει, σας βοηθά και σας ανεβάζει το επίπεδο!
Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος-Παρθένος-Τοξότης-Ιχθείς) θα νοιώσουν περισσότερο την επίδραση της Αφροδίτης και θα κινηθούν προς το εξωτερικό ή προς μακρινούς φίλους που έχουν καιρό να τους δουν. Το ίδιο οι Κριοί και οι Λέοντες. Ευνοούνται σχέσεις με άτομα του εξωτερικού και γενικότερα οι καινούργιες γνωριμίες αυτή την περίοδο θα έχουν ενδιαφέρον και ακόμη και αν δεν ευδοκιμήσουν σε σχέσεις θα εξελιχθούν σε καλές φιλίες. Ειδικά οι γυναίκες θα πάρουν πολύ τα πάνω τους είτε μέσα από την ανανέωση της εμφάνισής τους είτε γιατί η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα τις κάνει περισσότερο τολμηρές και παιχνιδιάρες.
ΠΡΟΣΟΧΗ στο διάστημα από 28 Ιανουαρίου μέχρι και 3 Φεβρουαρίου γιατί τότε η Αφροδίτη θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και παράλληλα τετράγωνο με τον Ουρανό! Κάποιες υπερβολές μπορεί να τις πληρώσετε ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένετε αν παρασυρθείτε από τον Ποσειδώνα. Από τις 22 μάλιστα τοu μήνα με το εξάγωνο της με τον Κρόνο θα πρέπει να είστε λίγο πιο σωστοί με τις υποχρεώσεις σας και τη λογική για να μην προβληματιστείτε μετά τις 28.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: