10.1.11

Πρώτο Τέταρτο Σελήνης (στον Κριό από 10-13 Ιανουαρίου)

Εγώ είμαι ένας τεμπέλης άνθρωπος. Κάθομαι και ανάβω το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Αρκετές φορές μάλιστα αναβάλλω πράγματα βασικά όπως να πληρώσω λογαριασμούς και να αγοράσω τρόφιμα για να μην ξεμείνω κυριακάτικα και παραγγείλω για άλλη μια φορά πιτσα!
Εχω μια φίλη όμως που είναι Κριός και είναι πάρα πολύ δυναμική και καθόλου τεμπέλα. Το σύνθημά της είναι: ''Απλά, κάντο και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό!''
Αρκετές φορές όταν ξυπνάω και αρχίζω να καπνίζω το ένα τσιγάρο μετά το άλλο φτιάχνοντας στο μυαλό μου το πρόγραμμα της ημέρας και πιάνω τον εαυτό μου να αναβάλλει να σηκωθεί απο το κρεβάτι και να αρχίσω να κάνω τις σκέψεις πράξεις την ακούω να μου φωνάζει: Αθάαααν! Πάλι ανάβεις τσιγάρο? Σήκω πάνω, παιδάκι μου!
Η ενέργεια του Κριού είναι μια πάρα πολύ παραγωγική και δημιουργική ενέργεια! Ζωντανεύει και ξυπνάει τους ανθρώπους! Η Σελήνη από σήμερα και μέχρι νωρίς το πρωι της Πέμπτης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας διαδοχικά τρίγωνο με την Αφροδίτη, τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Κρόνο, τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, τρίγωνο με τον Ερμή  και εξαγωνο με τον Ποσειδώνα μέχρι να βγει απο τον Κριό και να μπεί στον Ταύρο το πρωί της Πέμπτης.
Είναι ένα πολύ καλό διήμερο για να ενεργοποιηθείτε και να δράσετε σε σχέση με υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα. Η ενέργεια του πλανήτη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι δυναμική μιας και βρίσκεται σε φάση πρώτου τετάρτου, πράγμα που αυξάνει και τη δική μας ενέργεια σε σωματικά και πνευματικά επίπεδα.
Μπορείτε να αρχίσετε να γυμνάζεστε ή να θέσετε νέους στόχους. Μπορείτε να κάνετε εκείνα τα τηλεφωνήματα που αναβάλετε να κάνετε σε φίλους και συγγενείς, οργανώστε φιλικές συναντήσεις και κάντε ό,τι περνάει απο το χέρι σας για να περάσουν όλοι καλά. Είναι ενα ευνοικό διήμερο για να κατασταλλάξετε στις αποφάσεις σας, μην βιαστείτε όμως!
Η δυναμικότητα του διημέρου μπορεί να σας εμπνεύσει για πολλά και να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας. Ειδικά το τρίγωνο απο την φρέσκια φρέσκια Αφροδίτη στον Τοξότη σήμερα μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.
Μην αναβάλλετε για άλλη στιγμή αυτό που μπορείτε να κάνετε τώρα! Ξεκινήστε σημαντικές δραστηριότητες, διαφημίστε και προβάλλετε τον εαυτό σας...
Σηκωθείτε πάνω και κάντε τη σκέψη σας δράση και πράξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: