19.1.15

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 20.01.2015


Η ικανότητα να δούμε πέρα από το τώρα και η συνειδητοποίηση ότι όλα συνδέονται.

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου συμβαίνει στις 20 του μήνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο ωροσκόπος του χάρτη που δημιουργείται για το φαινόμενο πέφτει στην 1η μοίρα του Καρκίνου και είναι ο παρακάτω.




Ποιοί επηρεάζονται
Αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) των πρώτων δύο ημερών και ειδικότερα όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ακμές οίκων από την 0ή μέχρι την 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επίσης από αντισκιά θα επηρεαστούν όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στην 29η μοίρα του άξονα Ταύρου/Σκορπιού. 


Μια Νέα Σελήνη του οράματος που μπορεί να δώσει νέες προοπτικές στην ύπαρξη και στην θέαση του κόσμου και της ζωής μας. Η συνειδητοποίηση ότι κάθε πράγμα συνδέεται με όλα τα υπόλοιπα είναι μπροστά μας για να την εφαρμοσουμε σε κάθε εκδήλωση της ζωής μας. Η χιαστί όψη που κάνει η σύνοδος με τον ωροσκόπο του χάρτη δηλώνει πως αυτή η συνειδητοποίηση και οι νέες προοπτικές για να μπορέσουν να εφαρμοστούν πρακτικά στη ζωή μας χρειάζεται να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στην δράση μας και ίσως δε θα μπορέσουν να εφαρμοστούν πλήρως και στο 100%, τουλάχιστον όχι ακόμη..


Αλλαγές στην οικονομία προετοιμάζονται

Στον χάρτη παρατηρούμε οτι η Νέα Σελήνη πέφτει στον 8ο οίκο, κάνοντας αναφορά σε οικονομικά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν την επόμενη περίοδο, σε νέες ιδέες και σχέδια που αφορούν στο φορολογικό σύστημα αλλά και στην ικανότητά μας να αντλήσουμε δύναμη από κάπου για να μπορέσουμε να μεταμορφωθούμε ή να αλλάξουμε πτυχές της ζωής μας. 


Κρόνος vs Ουρανός

Ο Κύριος της Νέας Σελήνης είναι ο Ουρανός και παραδοσιακά ο Κρόνος. Ο Κρόνος βρίσκεται σε σχέση εξαγώνου με την Νέα Σελήνη, ενώ ο Ουρανός είναι σε σύνοδο ακριβείας με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ουρανος, Πλούτωνας και σεληνιακοί δεσμοί δημιουργούν ένα ταυ τετράγωνο που θέλει να αλλάξει το παρελθόν και να δημιουργήσει ένα καινούργιο μέλλον. Η δυσκολία βρίσκεται στο ότι τα υλικά που έχουμε για να χτίσουμε καινούργιες δομές είναι παλιά και παρωχημένα.


Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο Μεσουράνημα

Στο Μεσουράνημα του χάρτη παρατηρούμε την ύπαρξη της συνόδου Άρη-Ποσειδώνα, ενας συνδυασμός ενεργειών που μπορεί να μιλάει για δράση που διαλύει τα πέπλα που σκεπάζουν την αλήθεια, αλλά και για το αντίθετο, για δράση έντεχνη δηλαδή που ''κουκουλώνει'' τα πράγματα και τα ωραιοποιεί ή ακόμη και για παράλυση της δράσης. Επίσης, αυτή η σύνοδος κοντά στο Μεσουράνημα μπορεί και να περιγράφει ανικανότητα ή απροθυμία για συνεργασία ή την έλλειψη αυτοσυναίσθησης και συνείδησιακής επαφής με την πραγματικότητα, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει στην επικράτηση υποσυνείδητων επιρροών. Ο Ποσειδώνας πέρα από το ότι είναι ανυψωμένος καθώς βρίσκεται κοντά στο Μεσουράνημα, έχει αρκετή δυναμική σε αυτόν τον χάρτη και για ένα άλλο λόγο: ειναι ο τελικός χορηγός όλων των πλανητών. 

Δείτε την συνέχεια του άρθρου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: