12.6.15

12.06.2015 Ορθοδρόμηση Ερμή: Αξιοποίησε το επόμενο διάστημα

Επιτέλους λοιπόν ο Ερμής ολοκλήρωσε και αυτή την φορά την δεύτερη αναδρομή του για το έτος, στις 12 Ιουνίου και ορθοδρομεί στην 4η μοίρα και 34' των Διδύμων. Η επόμενη αναδρομή του για αυτό το έτος θα είναι στις 18 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου, στο ζώδιο του Ζυγού.

Φέτος παρατηρούμε ότι όλες οι αναδρομές του Ερμή (η πρώτη έγινε στον Υδροχόο) γίνονται σε ζώδια του Αέρα και πιθανότατα αυτό να συμβολίζει ότι η σκέψη μας και ο τρόπος που προσλαμβάνουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα φέτος κινείται σε βαθύτερα αλλά ταυτόχρονα πιο αντικειμενικά επίπεδα της αντίληψης και αυτά που συνειδητοποιούμε όσο ο πλανήτης είναι ανάδρομος να είναι χρήσιμα στο πώς ο καθένας μας ξεχωριστά ως μονάδα μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητά του.



Ειδικότερα, για τον δικό σου ατομικό χάρτη, θα μπορούσες να δεις ποιοι είναι οι οίκοι που αρχίζουν στα ζώδια του Αέρα και να σημειώσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου για αυτή την χρονιά ότι:

  • Αν στα ζώδια του Αέρα αρχίζει ο 1ος-5ος και 9ος γενέθλιός σου οίκος τότε η χρονιά αυτή θα σε κάνει να σκεφτείς, να αναθεωρήσεις και να καταλάβεις βαθύτερα θέματα που σχετίζονται με την προσωπικότητά σου, το σώμα σου και την εμφάνισή σου, με την δημιουργικότητα, τα παιδιά σου και την χαρά της ζωής, καθώς επίσης με το σεξ και τα ταξίδια της σκέψης, τα κυριολεκτικά ταξίδια και την φιλοσοφία της ζωής σου.
  • Αν στα ζώδια του Αέρα αρχίζει ο 2ος-6ος και 10ος γενέθλιός σου οίκος τότε η χρονιά αυτή θα σε κάνει να σκεφτείς, να αναθεωρήσεις και να καταλάβεις βαθύτερα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, με την υγεία σου, την εργασία και την καριέρα σου, τον γάμο σου και με τους γονείς σου.
  • Αν στα ζώδια του Αέρα αρχίζει ο 3ος-7ος και 11ος γενέθλιός σου οίκος τότε η χρονιά αυτή θα σε κάνει να σκεφτείς, να αναθεωρήσεις και να καταλάβεις βαθύτερα θέματα που σχετίζονται με τα αδέλφια σου, την αντιληπτικότητα και τις γνώσεις σου, τις σχέσεις με σύντροφο ή συνεργάτη και με τους φίλους ή τους στόχους που έχεις στην ζωή.
  • Αν στα ζώδια του Αέρα αρχίζει ο 4ος-8ος και 12ος γενέθλιός σου οίκος τότε η χρονιά αυτή θα σε κάνει να σκεφτείς, να αναθεωρήσεις και να καταλάβεις βαθύτερα θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου, την οικογένειά σου, τα οικονομικά σου, τα κληρονομικά σου και τους θαμμένους φόβους σου.

Τι γίνεται εδώ και τώρα!
Καθώς ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να ξεκινάς κάτι και να το θέτεις σε κίνηση, κάτι που τις τελευταίες εβδομάδες το είχες σε αναμονή είτε γιατί ήθελες να το σκεφτείς περισσότερο είτε γιατί οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν.

Ο Ερμής βέβαια χρειάζεται κάποιο χρόνο ακόμη για να αρχίσει να κινείται με την ταχύτητα που συνήθως έχει. Η περίοδος που χρειάζεται ακόμη για να έρθει στα ''συγκαλά'' του είναι μέχρι και τις 27 Ιουνίου, οπότε και απελευθερώνεται από την σκιά του. Παρότι μέχρι τότε είναι σε μικρότερη ταχύτητα από την κανονική του, είναι ένα διαστημα που μπορείς να προετοιμάσεις το καινούργιο σκηνικό της ζωής σου και να σκηνοθετήσεις τις επόμενες ενέργειες και δράσεις σου. Ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία, μάθηση, πληροφορία, οργάνωση ιδεών και νέων εννοιών ή με προτάσεις, συμβόλαια και διαπραγματεύσεις μπορείς να σχεδιάσεις και να περιμένεις γρήγορη εξέλιξη και σχεδόν σίγουρη επιτυχία.

Επίσης, θα δεις θέματα να κινούνται πλέον και να ξεκολλάνε από τον βάλτο που είχαν πέσει, ανάλογα με τον οίκο του ωροσκοπίου σου στον οποίο βρίσκεται ο Ερμής τώρα. Αυτό μπορείς να το δεις μέσα από τον αστρολογικό σου χάρτη.

Η τρέχουσα ευθυδρόμηση του Ερμή σε επηρεάζει ειδικότερα αν είσαι:

► Κριός γεννημένος από 24.03 μέχρι 02.04

► Ταύρος γεννημένος από 24.04 μέχρι 03.05

► Δίδυμος γεννημένος από 24.05 μέχρι 03.06

► Καρκίνος γεννημένος από 25.06 μέχρι 06.07

► Λέων γεννημένος από 27.07 μέχρι 06.08

► Παρθένος γεννημένος από 28.08 μέχρι 06.09

► Ζυγός γεννημένος από 27.09 μέχρι 06.10

► Σκορπιός γεννημένος από 27.10 μέχρι 06.11

► Τοξότης γεννημένος από 26.11 μέχρι 05.12

► Αιγόκερως γεννημένος από 26.12 μέχρι 04.01

► Υδροχόος γεννημένος από 24.01 μέχρι 02.02

► Ιχθύς γεννημένος από 23.02 μέχρι 03.03

Αν ανήκεις στις παραπάνω ημερομηνίες γέννησης ή αν έχεις πλανήτες από την 4η ως την 13η μοίρα του παρορμητικου σταυρού διάβασε την συνέχεια του άρθρου στο astropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: