14.6.15

Νέα Σελήνη στον Δίδυμο 16.06.2015

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 16 Ιουνίου και ώρα 17:04 στην 25η μοίρα των Διδύμων.
Ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο και για τα δεδομένα της Ελλάδας έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό και είναι ο παρακάτω:


Από αυτή την Νέα Σελήνη επηρεάζεσαι αν ανήκεις στον μεταβλητό σταυρό γενικά και ειδικότερα μπορείς να περιμένεις γεγονότα αν έχεις πλανήτες ή προσωπικά σημεία στον χάρτη σου από την 24η μέχρι και την 26η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς) ή στην 5η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, λόγω αντισκιάς.

Μια μέρα μετά την είσοδο του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό και τα πράγματα σοβαρεύουν με αυτή την Νέα Σελήνη, στην οποία υπάρχει εμπλοκή του Άρη, κάτι που από την μια δυναμιτίζει την κατάσταση και από την άλλη φορτίζει με περισσή ενέργεια το φαινόμενο και τις καταστάσεις που ξεκινάνε αυτή την περίοδο. Μια επώδυνη Νέα Σελήνη λοιπόν που σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όχι για να ολοκληρώσεις και για να κλείσεις κεφάλαια, αλλά για να συνεχίσεις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο (πιο δραστήριο και πιο επώδυνο) και για να αρχίσεις  νέα πράγματα με δύναμη αλλά και με απόφαση.

Η Σελήνη που συμβολίζει τον λαό στην πολιτική αστρολογία, αλλά και την ψυχή σου, τις καταβολές σου και τον εσωτερικό σου κόσμο στην ψυχολογική αστρολογία, παρατηρούμε στον χάρτη ότι πριν κάνει την μηνιαία σύνοδό της με τον Ήλιο, μόλις εχει αποχωριστεί τον Άρη. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι πρόκειται για μια κατάσταση που δείχνει το δίλημμά σου για το πού να πας και τι δρόμο να διαλέξεις. Θέλεις να αφήσεις την ένταση πίσω σου και να αρχίσεις μια νέα κατάσταση, αλλά ποιά θα είναι αυτή; Μια Νέα Σελήνη δείχνει πάντα μια αρχή, αλλά μια αρχή που ακόμη δεν έχει γίνει, μια αρχή που προετοιμάζεται, είναι ένας σπόρος που ακόμη δεν έχει φυτρώσει. Επιπλέον, η Σελήνη στον χάρτη αμέσως μετά το φαινόμενο μπαίνει σε κενό πορείας μέχρι την επόμενη ημέρα, κάτι που προσθέτει στην ανασφάλεια και στο άγχος που δημιουργείται μέσα σου και γύρω σου. Για τα κενά πορείας ενημερώσου εδω.

Η Νέα Σελήνη ολοκληρώνεται μέσα στον 8ο οίκο του χάρτη, κάτι που μας δείχνει ότι μια καινούργια διαδικασία ξεκινάει σε σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου σε προσωπικό επίπεδο και με τα οικονομικά των Ευρωπαίων εταίρων μας σε πολιτικό επίπεδο. Αυτό που γίνεται είναι σίγουρα μια ύστατη προσπάθεια να μπει τάξη και να δρομολογηθούν οικονομικά ζητήματα σε μια νέα, λειτουργική βάση που οδηγεί κάπου ή που έστω σε βγάζει από αυτή την αναμονή των τελευταίων μηνών να γίνει κάτι επιτέλους! Γενικότερα, θα χρειαστεί για το επόμενο διάστημα να επιδείξεις ψυχαιμία και να κινηθείς με λογική γιατί πέρα από τα παραπάνω, παρατηρούμε πώς ο Άρης είναι εκτός ορίων εκλειπτικής, κάτι που τον κάνει αψυχολόγητα έντονο και παρεκκλιτικά δραστήριο και ο ωροσκόπος του χάρτη πέφτει στην κεκαυμένη ζώνη. Στο παραπάνω συνηγορεί και η νέα θέση του ανάδρομου Κρόνου που πλέον έχει περάσει στον Σκορπιό για να σε κάνει να δείς ξανά και να ξεκαθαρίσεις ό,τι είχες κρύψει κάτω από το χαλάκι σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες τρείς μέρες ενός σταθερού ζωδίου.

Αισθηματικά
Τριβές και προβλήματα προκύπτουν στις σχέσεις αυτη την περίοδο καθώς τα θέλω σου δημιουργούν εμπόδια στις κινήσεις του συντρόφου σου ή η στάση που κρατάει ο σύντροφός σου δεν σε διευκολύνει να κυνηγήσεις τα δικά σου θέλω και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον ωροσκόπο του χάρτη και η 150άρα όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα δείχνουν το παραπάνω, καθώς επίσης ότι σιγά-σιγά γίνεται αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν συναισθήματα που μέχρι τώρα λειτουργούσαν εις βάρος της λογικής και ότι χρειάζεται να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές/αλχημείες ώστε το συναίσθημα να γίνει σαφές, αλλά σαφής να γίνει και η πρόθεση για την εξέλιξη και την πορεία της σχέσης.

Οικονομικά
Ο δείκτης των οικονομικών του χάρτη ειναι ο Δίας, ο οποίος εντοπίζεται στο Μεσουράνημα του χάρτη. Σίγουρα λοιπόν, τα οικονομικά ζητήματα προβάλονται ιδιαίτερα σημαντικά για την επόμενη περίοδο (τόσο στην πολιτική αρένα, όσο και στο δικό σου ατομικό πορτοφόλι) και με το δεδομένο ότι η κόντρα-αντισκιά του Δία πέφτει πάνω στον ωροσκόπο του χάρτη, το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται. Σε πολιτικό επίπεδο αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η κυβέρνηση κάνει ίσως κάποιες μυστικές κινήσεις-συζητήσεις πάνω στην οικονομική λύση που ψάχνει να βρει και σε ατομικό επίπεδο πρόσεχε γιατί μια κατάσταση που μπορεί να φαίνεται ευνοϊκή και συμφέρουσα για σένα, τελικά να κρύβει πίσω της άλλα πράγματα που στην καλύτερη περίπτωση θα σε μπερδέψουν και στην χειρότερη θα σου κοστίσουν. Κοινώς,πρόσεχε αυτή την περίοδο  μην πας για μαλλί και τελικά βγεις κουρεμένος! Ο Ερμής πάνω στην ακμή του 8ου οίκου ειναι ακόμη αργός σε ταχύτητα, καθώς μόλις πρόσφατα ορθοδρόμησε (δες πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα εδω) άρα μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις άμεσα, σου δίνει όμως την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να ξεμπλοκάρεις οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία ή με τα οικονομικά του συντρόφου ή του συνεργάτη σου.

Αν θες να δεις πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, διάβασε την συνέχεια του άρθρου στο astropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: