14.8.15

Νέα Σελήνη 14.08.2015 στον Λέοντα


Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 17:54 ώρα Ελλάδος. Ενεργοποιείται η 21η μοίρα του Λέοντα και ο ωροσκόπος για τον χαρτη που καταστρώνεται για το φαινόμενο και για τα δεδομένα της Ελλαδος πέφτει στον Αιγόκερω.


Κάθε νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή μετά από 15 μέρες,  όταν ο κύκλος προχωρήσει και η ενέργεια κορυφωθεί κατά την Πανσέληνο.


Φράσεις-κλειδιά για την νέα Σελήνη του Αυγούστου

  • Μια θριαμβευτική προσπάθεια να κάνεις κάτι που αξίζει τα λεφτά του.
  • Απεγνωσμένη ανάγκη να αποφορτίσεις την συσσωρευμένη ενέργεια.
  • Συντονισμός με τα καρμικά χρέη
  • Επιθυμία για δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής
  • Ώθηση να υπερβείς τον θυμό
  • Η ανάγκη να διαχωριστεί το εγώ από το πνεύμα
  • Η επιθυμία να καθοδηγήσεις τους άλλους έχοντας τις πιο αγνές προθέσεις

Μαζί με την νέα Σελήνη στον Λέοντα έχουμε ταυτόχρονα σε αυτό το ζώδιο τις διελεύσεις της ανάδρομης Αφροδίτης και του Άρη. Τονίζεται λοιπόν το στοιχείο που περιγράφεται από το ζωδιακό πεδίο του Λέοντα και το οποίο έχει να κάνει με τον εαυτό μας και την δημιουργική εκδήλωση της προσωπικότητάς μας. Η περίοδος μας καλεί να κάνουμε αρχές και ξεκινήματα λοιπόν σε θέματα αυτοέκφρασης και δημιουργικών σχεδίων, αλλά και σε ερωτικά ζητήματα, ίσως με λίγη προσοχή βέβαια λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης. Όπως και να έχει πάντως, η σύνοδος της Αφροδίτης με το νέο φεγγάρι αλλά και η παρουσία του Άρη στο ζώδιο της νέας Σελήνης είναι θετικός οιωνός για θέματα αγάπης και χρήματος.

Μια αρμονική περίοδος για τις σχέσεις κάθε είδους. Το κλίμα καλής διάθεσης θα μπορέσει να βοηθήσει στο να βρεθούν ήρεμες λύσεις και να τακτοποιηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, καθώς υπάρχει η ανάγκη να νοιώσουμε άνετα, γαλήνια και να απολαύσουμε την συντροφιά και την παρέα. Καλή περίοδος λοιπόν για καινούργιες φιλίες και για βελτίωση των σχέσεων.

Η δυνατότητα για επανασυνδέσεις επίσης υπάρχει, λόγω της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη του έρωτα, αν και γενικότερα ο κύκλος αυτός της Αφροδίτης συνδέεται με θλίψη και απογοήτευση. Αυτό το στοιχείο ίσως δεν είναι εμφανές ακόμη, αλλά θα υπάρξει όταν ενεργοποιηθεί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αυτό το φθινόπωρο.

Προς το παρόν, απολαμβάνουμε το τρίγωνο της νέας Σελήνης με τον Ουρανό που δημιουργεί ευχάριστη προσμονή και εκπλήξεις σε σχέσεις. Οι καινούργιες γνωριμίες αυτή την περίοδο μπορεί να μην καταλήξουν σε γάμο ή να έχουν σημαντική διάρκεια, αλλά σίγουρα θα ειναι ζωντανές, ενδιαφέρουσες και θα μας παρασύρουν.

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του ζώδιό σου;
να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 
συνέχισε την ανάγνωση του άρθρου στο astropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: