28.8.15

Πανσέληνος στις 29.08.2015 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύος

Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύος στις 29 Αυγούστου και ώρα 21:35. Για τα γεωγραφικά δεδομένα της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο έχει ωροσκόπο στον Κριό και ειναι ο παρακάτω.Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και ειδικότερα όσους είναι γεννημένοι από 24-26 Φεβρουαρίου, από 26-28 Μαϊου, από 28-30 Αυγούστου και από 28-30 Νοεμβρίου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία από την 5η έως την 7η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί στις 14 Απριλίου ή στις 17 Οκτωβρίου ή όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στην 24η μοίρα Κριού ή Ζυγού.

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 14 του μήνα

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο
  • Ανάγκη για δημιουργική σκέψη
  • Συνειδητοποίηση της εσωτέρας δύναμης
  • Θυμός που έχει την ρίζα του στην απώλεια ατομικότητας ή ταυτότητας
  • Τάση για φυγή και επιφανειακή προσέγγιση κοινωνικών επαφών
  • Ανάγκη επαφής με τον εαυτό και την ευτυχία στο σπίτι ή με φίλους
  • Ερωτικές φαντασιώσεις με σκοπό την ανακούφιση από το καθημερινό στρες

Στην Πανσέληνο που γίνεται στον άξονα 6ου/12ου οίκου  συμμετέχουν ο Δίας και ο Ποσειδώνας. Πρόκειται για μια αρκετά έντονη περίοδο όπου όλα αποκτούν μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές τους και η τάση που δημιουργείται είναι να βλέπουμε τις καταστάσεις θετικά και αισιόδοξα, ίσως λίγο περισσότερο από ο,τι θα έπρεπε όμως και με κίνδυνο να παρασυρθούμε σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις. Η καθημερινότητα μάς παρουσιάζεται σαν να είναι γεμάτη ευκαιρίες (πράγμα που ισχύει όντως αυτή την περίοδο), αλλά η τάση του μυαλού μας είναι να φυγαδευτεί και να αποδράσει σε μια άλλη πιο ονειρική και περισσότερο ανεδαφική πραγματικότητα που χτίζει ο νους μέσα από την φαντασία. Με την 150άρα όψη του Άρη με τον Πλούτωνα γινόμαστε αρκετά αντιδραστικοί, έντονοι και ίσως επιθετικοί μερικές στιγμές ζητώντας και επιδιώκοντας να γίνει το δικό μας και να επιβάλλουμε την θέλησή μας και τα σχέδιά μας, ειδικότερα στα αισθηματικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: