6.9.16

Αφιέρωμα: Ο Δίας στον Ζυγό (9.9.2016 έως 10.10.2017)

Ο Δίας και η είσοδός του στον Ζυγό
 


Ο Δίας είναι ο πλανήτης της ανάπτυξης και της επέκτασης των οριζόντων. Είναι ο μεγάλος ευεργέτης των πλανητών και οι διελεύσεις του δείχνουν τους τομείς της ζωής μας όπου θα αναπτυχθούμε περισσότερο και θα έχουμε επιτυχία και τα μεγαλύτερα οφέλη.


Μέχρι τώρα, ο Δίας βρισκόταν στο ζώδιο της Παρθένου και οι περισσότεροι δεν αισθανθήκαμε και τόσο τυχεροί. Δεν είναι περίεργο αυτό, καθώς ο Δίας βρίσκεται σε αδυναμία στην Παρθένο και δεν μπορεί να εκδηλώσει φυσικά και ανεμπόδιστα την ενέργειά του. Τα πράγματα τώρα όμως αλλάζουν! Ο Δίας εισέρχεται στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2017. Ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο μικρός ευεργέτης, η Αφροδίτη, και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είμαστε χαρούμενοι και να περιμένουμε πολύ καλύτερες και θετικότερες εξελίξεις στην ζωή μας.

Κομβικά σημεία στην πορεία του Δία θα είναι κάποιες σημαντικές όψεις που θα κάνει κατά την διέλευσή του από τον Ζυγό. Δες πότε γίνονται αυτές οι όψεις, ποιους επηρεάζουν περισσότερο και πόσο διαρκεί η επιρροή τους στο ειδικό άρθρο.

Η αναδρομή του Δία αργεί λίγο ακόμη (6.2 έως 9.6.2017), αλλά είναι χρήσιμο, ειδικά αν είσαι από αυτούς που σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα το μέλλον τους, να έχεις μια εικόνα για τις καθυστερήσεις που μπορεί να εμφανιστούν εκείνο το διάστημα. Θυμήσου ότι ο Δίας μας προετοιμάζει για την αναδρομή του ήδη από τον Νοέμβριο του 2016, καθώς μπαίνει σε σκιά. Δες το αναλυτικό άρθρο.

Ενημερώσου για τις νέες τάσεις που δημιουργούνται για το ζώδιό σου, τις ευκαιρίες που εμφανίζονται ανάλογα με τον γενέθλιο οίκο του χάρτη σου από όπου περνά τώρα ο Δίας και τι σημαίνει αν ο Δίας κάνει όψη με κάποιον γενέθλιο πλανήτη σου, συνεχίζοντας την ανάγνωση στα άρθρα του astropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: