27.10.16

Νέα Σελήνη στις 30.10.2016 στον Σκορπιό

Το μήνυμα της νέας Σελήνης στον Σκορπιό από τον Athan
Ώρα για να ονειρευτείς

Στις 30 Οκτωβρίου λαμβάνει χώρα η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 19:38, στην 8η μοίρα του Σκορπιού και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 27-31/1, από 27-31/5, από 29/7-3/8, από 29/10-3/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 6η έως την 10η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 11/2 και στις 15/8 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 22η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

 
Κάθε αρχή και δύσκολη;
Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 29 Νοεμβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου, μέχρι την Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

 
Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη
  • Θαρραλέα εξερεύνηση μιας νέας περιοχής
  • Προστασία από κινδύνους
  • Ενθύμηση υποσυνείδητων βιωμάτων
  • Επιθυμία απομάκρυνσης του αρνητικού
  • Ανάγκη να σηκώσουμε το πέπλο

  • H γεύση των επόμενων ημερών

    Όλα καλά
    Η νέα Σελήνη πέφτει στη ακμή του έκτου οίκου του χάρτη που καταστρώνεται για το φαινόμενο και με τις θετικές της όψεις προοιωνίζει καλές εξελίξεις σε σχέση με την δημόσια υγεία, την γενική κατάσταση των εργαζομένων και των υπαλλήλων, ενώ η εργατική τάξη μάλλον γενικότερα αυτή την περίοδο θα πάρει δύναμη και ελπίδα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική απασχόληση και την ανεργία, με σωματεία, με μισθούς, αλλά και θέματα εθνικής άμυνας και ιατρικής περίθαλψης θα κινηθούν και θα μας απασχολήσουν, μάλλον θετικά μέσα σε αυτή την σεληνιακή φάση.

    Λίγη προσοχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
    Το γεγονός ότι η νέα αυτή Σελήνη πραγματοποιείται εντός της κεκαυμένης οδού φυσικά σημαίνει πως περπατάμε σε μια λίγο επικίνδυνη περιοχή και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί τόσο σε αυτό που τώρα ξεκινάει, όσο και σε αυτό που τώρα τελειώνει. Η ανάγκη να στραφούμε βαθύτερα στον εαυτό μας και να αναλύσουμε κρυφά κομμάτια της ύπαρξής μας, θέματα του Σκορπιού δηλαδή, είναι αναγκαία όχι μόνο για να ψυχαναλυθούμε και να αυτοβελτιωθούμε, αλλά και για να προστατευτούμε από τυχόν παγίδες και στενά και σκοτεινά σοκάκια της διαδρομής μας.

    Όνειρα και επικοινωνίες από άλλα επίπεδα ύπαρξης

    Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο αρκετά αισιόδοξη και μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε, να ονειρευτούμε και να φύγουμε λίγο από την πραγματικότητα. Μια νέα Σελήνη που μας ανακουφίζει από τις δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος. Η συμμετοχή του Ερμή στο φαινόμενο αναδεικνύει την επικοινωνία σε κάθε της μορφή και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δώσει πνευματικότητα στην επικοινωνία μας, να μας γεμίσει ελπίδα για το μέλλον και να μας κάνει να νοιώσουμε το άγχος και το διανοητικό στρες να υποχωρούν αισθητά. Μπορούμε άνετα να πούμε χαριτολογώντας, ότι πρόκειται σίγουρα για μια από τις καλύτερες φάσεις που έχει περάσει το φεγγάρι εδώ και πάρα πολύ καιρό.

    Ο Ερμής της λογικής και ο Ερμής της διαίσθησης
    Ο κυβερνήτης του χάρτη είναι ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τα φώτα. Το φως λοιπόν πέφτει στα θέματα της συλλογιστικής σκέψης και της επικοινωνίας. Είναι μια περίοδος έντονης δραστηριότητας επικοινωνιακά και εγκεφαλικά. Μια από τις πιο ενδεδειγμένες περιόδους για να ξεκαθαρίσουμε χαρτιά και λογαριασμούς, να στείλουμε ηλεκτρονικά ή γραπτά μηνύματα, αλλά και για να κάνουμε αρκετές μετακινήσεις σε κοντινούς προορισμούς μέσα στην πόλη. Το μυαλό μας τελικά, μπορεί και να καταλήξει να βουίζει από τις πολλές συζητήσεις και από τις πολλές επαφές. Σκεφτόμαστε καθαρά, αν και σε αρκετό βαθμό υποκειμενικά μιας και η στενή επαφή με τον Ήλιο καίει τον Ερμή, και μπορούμε να εκφράσουμε πλήρως τον εαυτό μας, με αποτέλεσμα αυτή να είναι μια καλή περίοδος για να κάνουμε σχέδια, να οργανώσουμε επαγγελματικές συμφωνίες, να διαπραγματευτούμε, να πουλήσουμε ή και να αγοράσουμε.

    Οι επαφές μας θα έχουν εμφανή την συναισθηματική παράμετρο, ερχόμαστε πιο κοντά με τους ανθρώπους και μπορεί η μνήμη μας να ταξιδέψει στο παρελθόν, αναπολώντας παλιές καλές στιγμές, γεμάτοι συναίσθημα. Η αύξηση της ευαισθησίας μπορεί να μας κάνει περισσότερο διαισθητικούς αυτή την περίοδο και σε αυτό φυσικά βοηθά το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες από ένα άλλο, μη λογικό επίπεδο, ώστε να εμπλουτίσουμε με αυτές τα πρακτικά μας σχέδια.

    Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιό σου;
    Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε στο astropedia.gr για να διαβάσεις τις γενικές προβλέψεις για το ζώδιό σου.
     
    Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες!
    Athan. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: