4.3.17

Μάρτιος 2017: Αριθμολογικές τάσεις

Οι αριθμολογικές τάσεις του μήνα από τον Athan
Ψυχολογικός πόλεμος, αλλά επιτυχίες στα πρακτικά ζητήματα.

Καλό μήνα σε όλους και όλες.
Ένας σχετικά δύσκολος και αρκετά πιεστικός μήνας ξεκινάει, τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο όμως και σε πρακτικό. Αρχίζει μια περίοδος που τα πράγματα φαίνονται να σοβαρεύουν και οι επιδιώξεις μας γίνονται πιο συγκεκριμένες και πιο πρακτικές ή κυριολεκτικές και ταυτόχρονα η τριβή με την πραγματικότητα αυξάνεται και συναντάμε περισσότερα εμπόδια και καθυστερήσεις.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να πετύχουμε κάτι είναι μεγαλύτερος ή κυλάει πιο αργά και αυτό μας δημιουργεί αισθήματα κόπωσης, αγανάκτησης και ανυπομονησίας. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικός μήνας, απλά χρειάζεται περισσότερο υπομονή. Τα θέματα που έχουν στρωθεί καλά από την αρχή και στα οποία έχουμε κινηθεί μέχρι τώρα λογικά και προσέχοντας τις λεπτομέρειες, αυτόν τον μήνα θα προχωρήσουν. Είναι μήνας που ευνοεί περισσότερο τις σοβαρές σχέσεις με σταθερή βάση και όχι τόσο το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις
7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 18, 19, 22 και στις 29.

Αισθηματικά
Ο μήνας ευνοεί περισσότερο τις σταθερές σχέσεις και δίνει την δυνατότητα στα ζευγάρια που είναι αρκετό καιρό μαζί να συζητήσουν πρακτικά και να δουν μαζί το μέλλον της σχέσης τους ή να λύσουν ζητήματα και διαφορές που υπάρχουν με εποικοδομητικό και πρακτικό τρόπο. Οι σχέσεις που έχουν διάρκεια στον χρόνο και δεν είναι φρέσκιες μπορούν τώρα να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. Από την άλλη οι σχέσεις που είναι σχετικά φρέσκιες ή αυτές που δημιουργούνται αυτόν τον μήνα δεν προχωράνε σωστά γιατί επικρατεί περισσότερο η ανάγκη της δέσμευσης ή του ξεκάθαρου στοιχείου, κάτι που βάζει σε δεύτερη μοίρα το πάθος και τον ερωτισμό ή την απλή χαρά που χρειάζεται μια σχέση στα πρώτα της βήματα.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και στις 29 του μήνα.

Επαγγελματικά
Ο μήνας είναι κατάλληλος για να εξετάσουμε και να εργαστούμε πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρησή μας και να εντοπίσουμε τι ακριβώς πάει στραβά ή να βρούμε τρόπους για να γίνουμε πιο αποδοτικοί στην εργασία μας και να οργανωθούμε καλύτερα. Αυτόν τον μήνα μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικότεροι στην εργασία μας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως όλα θα γίνουν χωρίς μόχθο. Αντιθέτως ο μήνας έχει κούραση και πολλή δουλειά, φόρτο εργασίας και μικροπροβλήματα που θα εμφανίζονται για να μας καθυστερούν και να μας εκνευρίζουν. Όμως αν εστιάσουμε με αποφασιστικότητα στο αποτέλεσμα, θα έχουμε θετική έκβαση και θα πάρουμε υλική και ηθική ικανοποίηση. 
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28 του μήνα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Αφού υπολόγισες τον  θεμέλιο σου λίθο μπορείς να συνεχίσεις στο astropedia.gr για να διαβάσεις την ιδιαίτερη τάση που διαμορφώνεται για σένα αυτόν τον μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: