28.3.17

Απρίλιος 2017: Όλα παίζουν!

Οι αριθμολογικές τάσεις του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες.
Ένας μήνας που μας ανανεώνει και ταυτόχρονα μας προετοιμάζει για τις αποφάσεις που έχουμε να πάρουμε ή για τα αποτελέσματα των αποφάσεων που έχουμε ήδη πάρει. Το βασικό μοτίβο του μήνα έχει να κάνει με την αλλαγή και την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Ο Απρίλιος εγκαινιάζει μια περίοδο που είναι αρκετά ρευστή και όχι εύκολα προβλέψιμη και μπορεί να κρύβει ανατρεπτικές εξελίξεις που ξαφνιάζουν, αναστατώνουν, απορυθμίζουν.




Καλό είναι να αποφύγουμε να κλείσουμε πολύ σημαντικά ραντεβού αυτόν τον μήνα, καθώς υπάρχει τάση αναβολής ή αλλαγής ημερομηνίας. Η επιστροφή του παρελθόντος αυτόν τον μήνα γίνεται για να επανεξετάσουμε με νέο βλέμμα τις καταστάσεις και να αποφασίσουμε αν το παρελθόν μας μπορεί να επανενταχθεί λειτουργικά στο παρόν μας ή μήπως τελικά χρειαζόμαστε ένα εντελώς καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή μας.

Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες
στις 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 και 18.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα
είναι στις 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας
είναι στις 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28.


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείς με μια ματιά να εντοπίσεις τις προσωπικές ευνοϊκές ημέρες του μήνα σημειωμένες με πράσινο χρώμα, τις δύσκολες ημέρες με κόκκινο και τις ουδέτερες με κίτρινο χρώμα, ανάλογα με τον θεμέλιο λίθο σου.


Συνέχισε την ανάγνωση του άρθρου στο astropedia.gr για κάθε θεμέλιο λίθο ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: