1.8.17

Ο Αύγουστος 2017 και οι αριθμολογικές τάσεις

Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan
Για να προχωρήσεις μπροστά χρειάζεται να συγχωρέσεις

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο Αύγουστος δίνει βάθος, χάρισμα και μαγνητισμό σε εμάς τους ίδιους και στις υποθέσεις μας. Οι κινήσεις μας καθοδηγούνται από σκέψεις ένωσης και συγχώρεσης και αυτό που επιζητούμε πλέον είναι να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και να στρέψουμε το πρόσωπό μας προς το μέλλον.Καινούργια πράγματα προετοιμάζονται, παρότι ακόμη δεν υλοποιούνται και για να προετοιμαστούν σωστά χρειάζεται αυτόν τον μήνα να ανοιχτούμε περισσότερο και να αποδεχτούμε τις διαφορές που μας χωρίζουν ως κάτι δημιουργικό. Ανοιγόμαστε περισσότερο σε ανώτερα ιδανικά και σε ανθρώπους που μέχρι τώρα μας ήταν άγνωστοι ή ξένοι, ίσως και παράξενοι. Μήνας που μας επηρεάζουν τα γεγονότα συλλογικά και που νοιώθουμε τον πόνο του άλλου. Η υπεράσπιση του εγώ αυτόν τον μήνα δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη των υποθέσεών μας ή του εαυτού μας. Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις  2, 4, 5, 7, 10, 11, 13, 14, 16, 19, 22, 24 και 31.

Αισθηματικά
Μήνας ιδιαίτερος για τα αισθηματικά ζητήματα καθώς τονίζεται το στοιχείο της ανθρώπινης ανάγκης για ουσιαστική επαφή, συναισθηματική υποστήριξη και πνευματικής ταύτισης και αλληλοκατανόησης. Ψεύτικες σχέσεις που βασίζονται σε όφελος και υπάρχουν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν το εγώ μας, αυτόν τον μήνα κλυδωνίζονται και υπερισχύουν οι σχέσεις που έχουν πνευματική βάση και αληθινή αγάπη. Μήνας που η μοναχικότητα για τους αδέσμευτους είναι λιγότερο υποφερτή με αποτέλεσμα να κινηθούν προς καινούργιες γνωριμίες, κάτι που γενικότερα ευνοείται μέσα σε αυτόν τον μήνα. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30.

Επαγγελματικά
Αν και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα αυτόν τον μήνα, η τάση που υπάρχει και επηρεάζει τα αντίστοιχα θέματα είναι αρκετά ισχυρή με αποτέλεσμα να γίνονται ζυμώσεις και να συζητιούνται πολλά θέματα, με σκοπό την εφαρμογή τους από Σεπτέμβριο βέβαια. Αυτόν τον μήνα πολλά αλλάζουν στις ισορροπίες που υπάρχουν μέχρι τώρα στα επαγγελματικά, νέες συμφωνίες είναι σε εξέλιξη και δρομολογούνται καινούργια πράγματα. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας (ευκαιρίες ή προσοχή) είναι στις 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28 και 31.

Πώς θα κυλήσει ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις. Συνέχισε την ανάγνωση του άρθρου στο astropedia.gr και δες την τάση που διαμορφώνεται για σένα καθώς επίσης τις ατομικές καλές και δύσκολες ημερομηνίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: