22.7.17

Νέα Σελήνη στις 23.7.2017 στον Λέοντα

Στις 23 Ιουλίου λαμβάνει χώρα η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 12:45 το μεσημέρι στην πρώτη μοίρα του Λέοντα (0ο44’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται είναι ο παρακάτω.
 
 
Σε επηρεάζει;
Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 21-26/1, από 20-25/4, από 23-28/7 και από 23-28/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία στις πρώτες πέντε μοίρες του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 20/5 και στις 22/11 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 29η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.
 
Κάθε αρχή και δύσκολη;
Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 23 του μήνα και μέχρι τις 7 Αυγούστου, μέχρι την Πανσέληνο του επόμενου μήνα δηλαδή, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.
 
H γεύση των επόμενων ημερών
Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτό το νέο φεγγάρι χρωματίζεται έντονα από την ενέργεια του Άρη που έχει φρεσκοπεράσει στον Λέοντα, βρίσκεται σε σύνοδο με τα φώτα και ταυτόχρονα είναι σε καύση… Ως εκ τούτου πρόκειται για ένα πολύ ζωντανό και ενεργό διάστημα που σχετίζεται με δράση, ενέργεια, δυναμισμό, ζωτικότητα, σεξουαλικότητα, αλλά και με εντάσεις, ξεσπάσματα, θυμό, επιθετικότητα και πόλεμο. Η παρουσία του Ουρανού και το ανώτερο τετράγωνό του με τα φώτα, παρότι δεν είναι φυσικό τετράγωνο, δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις και προσθέτει στο κοκτέιλ επικινδυνότητα, μη προβλεψιμότητα και εκρηκτικότητα…

Αυτή η νέα Σελήνη έρχεται για να μας δοκιμάσει και να τεστάρει τις αντοχές μας και την υπομονή μας σίγουρα! Επειδή το κλίμα είναι ήδη εύφλεκτο, καλό είναι να αποφύγουμε να εκνευρίσουμε άτομα που ξέρουμε ότι είναι εκνευρισμένα και να αποφύγουμε τις επαφές με ανθρώπους που είναι μοχθηροί ή που πιάνονται από το καθετί και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Και εμείς οι ίδιοι θα είμαστε αυτή την περίοδο εν βρασμώ και δύσκολα θα μπορούμε να βρούμε την ηρεμία μας και την ψυχραιμία μας, καθώς και το παραμικρό θα μας εκνευρίζει.

Εμείς κυβερνάμε όμως τα άστρα μας και όχι το αντίθετο! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλη αυτή την εκρηκτική δυναμική της περιόδου βρίσκοντας έναν τομέα της ζωής μας όπου μπορούμε να αλλάξουμε τους κανόνες, χωρίς σημαντικές επιπτώσεις και να του δώσουμε να καταλάβει. Το ζώδιο του Λέοντα, όπου λαμβάνει χώρα η νέα Σελήνη, σχετίζεται με την δημιουργία και με την χαρά που προκύπτει από την δημιουργική και αυθεντική εκδήλωση του εαυτού μας. Ας εντοπίσουμε έναν τομέα της ζωής μας λοιπόν, οπού μπορούμε να εκφραστούμε όσο περίεργα, αυθεντικά και απρόβλεπτα, χωρίς να ακολουθούμε τους κανόνες που μας πνίγουν ή που μας επιβάλλονται και ας εκτονώσουμε όλη αυτή την ενέργεια με τρόπο δημιουργικό, με ένταση, αλλά χωρίς βία.
 
Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη το ζώδιό σου;
Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr για να διαβάσεις τις γενικές προβλέψεις του ζωδίου σου.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες!
 
Athan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: