20.8.17

Ολική έκλειψη Ηλίου 21.8.2017

Στις 21 Αυγούστου 2017 παρατηρείται ολική ηλιακή έκλειψη στην 28η μοίρα και 53 πρώτα λεπτά του Λέοντα. Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Σάρος 145 και θα διαρκέσει 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Για τα δεδομένα της Ελλάδας ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο είναι ο παρακάτω.
 
 
Σε ατομικό επίπεδο η έκλειψη επηρεάζει τους γεννημένους από 15-18/2, από 17-20/5, από 19-22/8, από 19-22/11 και όσους έχουν πλανήτη ή προσωπικό σημείο από την 26η μέχρι την 29η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 20/4 και 30/10 και όσοι έχουν πλανήτη ή προσωπικό σημείο στην 1η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Συμβουλέψου τον γενέθλιο χάρτη σου.
 
Η έκλειψη συμβαίνει στον έκτο οίκο του χάρτη. Τα βασικά θέματα που ενεργοποιούνται με αυτή την έκλειψη σχετίζονται με την απασχόληση, με την ανεργία και με τους μισθούς. Εργατικά συνδικάτα, όλοι οι κλάδοι των ενόπλων δυνάμεων και θέματα εθνικής άμυνας σχετίζονται με αυτόν τον οίκο, καθώς επίσης θέματα δημόσιας υγείας, ιατρικές υπηρεσίες και υγειονομικό προσωπικό. Μέσα από την σύνδεσή του οίκου με θέματα υγείας αφορά και οτιδήποτε έχει να κάνει με το φαγητό ή το ποτό και την νομοθεσία που υπάρχει γύρω από τέτοια θέματα.
 
Ο κυβερνήτης είναι ο Άρης, καθώς ο χάρτης έχει ωροσκόπο στις αρχικές μοίρες του Κριού και μας προδιαθέτει για μια περίοδο έντονης δράσης και αποφασιστικών κινήσεων. Πρόκειται για μια ολική έκλειψη σε σταθερό ζώδιο και με τον κυβερνήτη να χορηγείται από έναν Ήλιο σε έκλειψη και σε αναιρετική μοίρα, όλα είναι πιθανά. Οι εντάσεις και η απόλυτη στάση που οδηγεί στα άκρα είναι εύκολο με αυτήν την έκλειψη να φέρουν την χώρα σε δύσκολη θέση σε σχέση με αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα και δεν είναι απίθανο να τεθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: