1.9.17

Σεπτέμβριος 2017 & αριθμολογικές τάσεις

Η αποφασιστικότητα & η αυτοπεποίθηση είναι το μόνο που χρειάζεσαι

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας εγκαινιάζει αριθμολογικά την αρχή ενός νέου κύκλου εμπειριών, δράσεων, αποφάσεων και εξελίξεων. Μετά την συσσώρευση των ερεθισμάτων του καλοκαιριού καλούμαστε από αυτόν τον μήνα να κινηθούμε πρακτικά και αποφασιστικά, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις που έχουμε πάρει και δρομολογώντας τις υποθέσεις μας. 


Ο μήνας δίνει σε όλους, ανάλογα πάντα βέβαια με την ημερομηνία γέννησης του καθενός, την σωματική δύναμη και το ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συμβαίνει και να δώσουμε ξεκάθαρες κατευθύνσεις στην ζωή μας. Μήνας που ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα και τα επιχειρηματικά πλάνα που θα έχουν διάρκεια και θα χαρακτηριστούν από επιτυχία. Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 1, 3, 4, 6, 9, 11, 12, 13, 14, 19, 22, 23, 30.

Αισθηματικά
Η ενέργεια του μήνα είναι έντονη και ευνοεί παρακινώντας μας τις εξελίξεις με γρήγορο και ξεκάθαρο τρόπο στα αισθηματικά μας ζητήματα. Είναι ο μήνας που όσοι είναι μόνοι και ενδιαφέρονται να μπουν σε σχέση, θα γνωρίσουν κάποιον που τους ενδιαφέρει και που έχει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά που προμηνύουν μια σταθερή σχέση. Αυτό βέβαια δεν γίνεται από μόνο του, αλλά ο μήνας μας δίνει την δυνατότητα, λόγω αυξημένης αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας, να κινηθούμε έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες.  Για τους δεσμευμένους ο μήνας είναι αρκετά δυναμικός, τονίζει τον ερωτισμό και δίνει δυνατότητα να ανανεωθεί η σχέση, αλλά θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η σύγκρουση των επιθυμιών και των αναγκών του ζευγαριού. Δεν είναι απαραίτητο και οι δύο σε μια σχέση να βλέπουνε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, ούτε να έχουν τα ίδια κριτήρια στην ιεράρχηση των αναγκών και αυτός ο μήνας μπορεί να προκαλέσει την αναμέτρηση των συντρόφων, καθώς και οι δύο θα θέλουν να πετύχουν τα δικά τους πράγματα. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 29.

Επαγγελματικά
Το κλίμα του μήνα έχει δυναμισμό, πρωτοβουλία και γρήγορες εξελίξεις μέσα από αποφάσεις που εφαρμόζονται και δρομολογούνται άμεσα. Είναι καλή περίοδος για ανάπτυξη της ατομικής πρωτοβουλίας στα επαγγελματικά θέματα και ιδανική περίοδος για κάποιον να ξεκινήσει τώρα μια καινούργια εργασία ή αναλάβει καινούργια καθήκοντα στον τομέα του. Ο μήνας ευνοεί την διεκδίκηση σε ατομικό επίπεδο αυτού που μας αξίζει και δικαιούμαστε και παράλληλα προσφέρει τις ευκαιρίες για να γίνουμε αναγκαίοι ή απαραίτητοι σε αυτό που κάνουμε. Αλλαγές στην εργασία μας μπορεί να απαιτήσουν από εμάς περισσότερο χρόνο απασχόλησης ή μεγαλύτερη και ατομική εμπλοκή με το αντικείμενο της εργασίας μας. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Αφού υπολογίσεις τον θεμέλιο λίθο σου, συνέχισε στο astropedia.gr για να διαβάσεις την τάση του μήνα για σένα και να δεις τις ιδιαίτερες ημερομηνίες που προκύπτουν μέσα από την ημερομηνία της γέννησής σου για επαγγελματικά και ερωτικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: