23.9.17

Πλούτωνας ευθύδρομος από 28.9.2017

Κάνε την αλλαγή, γίνε η αλλαγή.
 
Ο Πλούτωνας ήταν φαινομενικά ανάδρομος από τις 20 Απριλίου και στις 28 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στάσιμος για να επανέλθει στην ορθόδρομη φορά του, στην 16η μοίρα του Αιγόκερω. Στην αναδρομή του κάλυψε το διάστημα από την 20η μοίρα μέχρι την 16η του Αιγόκερω και τώρα, ξαναπερνώντας πάνω από αυτές τις μοίρες, θα φέρει γεγονότα και θα βάλει σε επανεξέταση θεμάτων τους γεννημένους από 7-11/1, από 6-10/4, από 9-13/7 και από 9-13/10, όπως φυσικά και όσους έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημεία από την 16η έως την 20η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.
 
 
 
Από αντισκιά θα επηρεάσει τους γεννημένους από 7-11/6 και 9-13/12 ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ακμές οίκων από την 16η έως την 20η μοίρα του άξονα Διδύμου - Τοξότη. Ο πλανήτης θα χρειαστεί μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου 2017 για να απελευθερωθεί από την σκιά του και θα παραμείνει ευθύδρομος μέχρι τον Απρίλιο του 2018.

Με τον Πλούτωνα ανάδρομο αισθανθήκαμε επιτακτική την ανάγκη να εξαλείψουμε και να απομακρύνουμε ή να απελευθερώσουμε οτιδήποτε ήταν παλιό, ξεπερασμένο και οτιδήποτε είχε κατά κάποιο τρόπο, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης του. Αλλάξαμε εμείς οι ίδιοι και αφήσαμε πίσω μας συμπεριφορές, τρόπους σκέψης, επικοινωνιακά μοτίβα και συναισθήματα και μεταμορφώσαμε βαθιά και ριζικά την ίδια μας την ψυχή.
 
 
 
Τώρα βλέπουμε στον χάρτη της ευθυδρόμησης την Σελήνη στον Αιγόκερω να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και μαζί να κάνουν ένα δυναμικό τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο. Η ψυχή μας έχει πάρει τα μαθήματα και είναι έτοιμη, παρά τις δυσκολίες και το αντίξοο περιβάλλον του Αιγόκερω, να αντέξει και να παλέψει για να αλλάξει όλα αυτά που θέλει να αλλάξει. Το τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο διευκολύνει τις αλλαγές και με ορμητικότητα, αποφασιστικότητα, αλλά και με προσοχή και λογική ταυτόχρονα, μπορούμε να ανοίξουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή μας και να δράσουμε ακριβώς εκεί που χρειαζόμαστε την αλλαγή. Ο Πλούτωνας μας δίνει έλεγχο πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα όταν είναι ευθύδρομος.
 
Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ειδικότερα όσοι έχετε γεννηθεί στις ημερομηνίες που αναφέρονται παραπάνω, κάντε αλλαγές και οδηγείστε τα πράγματα στην κατεύθυνση που λέει η ψυχή σας και μην φοβάστε πλέον τις αντιδράσεις ή τις δυσκολίες. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας επηρεάζονται, όπως η οικογένεια, το σπίτι, η καριέρα και η κοινωνική εικόνα, οι σχέσεις σας και οι σημαντικές σας συνεργασίες και φυσικά ο ίδιος σας ο εαυτός μέσα σε όλα αυτά.
 
Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ειδικότερα όσοι έχετε γεννηθεί από τις 5 έως τις 10 του μήνα του ζωδίου σας, έχετε ευκαιρίες να μιλήσετε ξεκάθαρα και μέσα από την αλήθεια της ψυχής σας εκφράζοντας τον εαυτό σας δημιουργικά. Ειδικότερα οι Λέοντες και οι Υδροχόοι χρειάζεται να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις αλλαγές που θέλετε να φέρετε γιατί η προσπάθεια να διατηρήσετε βασικές ισορροπίες θα σας κουράσει πάρα πολύ ψυχολογικά, αλλά και στην καθημερινότητά σας.
 
Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ειδικότερα όσοι έχετε γεννηθεί από τις 5 έως τις 10 του μήνα του ζωδίου, δημιουργείστε και ερωτευτείτε την ιδέα ή το άτομο που σας κάνει να αισθάνεστε ότι τίποτα δεν είναι το ίδιο με αυτό που σκεφτόσασταν μέχρι τώρα και δώστε το πράσινο φως σε διαφορετικά άτομα από εσάς να μπουν στην ζωή σας. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες πιο συγκεκριμένα, ας προσέξετε λίγο περισσότερο τις κινήσεις σας στα οικονομικά και διεκδικήστε με διαφορετικό τρόπο, πιο αληθινό, αυτό που θέλετε από την ερωτική σας ζωή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: