2.12.17

Δεκέμβριος 2017 - Αριθμολογικές τάσεις

Η προθυμία να διεκδικήσουμε και η επιμονή να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα από μια διαδικασία που αντιλαμβανόμαστε ότι έχει απαραίτητα στάδια είναι απαραίτητη ώστε να μπορέσουμε να εκφράσουμε με τον καλύτερο και πιο ικανοποιητικό τρόπο τα μεγάλα ποσά δημιουργικότητας που διατίθενται αυτόν τον μήνα. Το πεδίο δράσης μας μπορεί να είναι η οικογένεια, το σπίτι, η εκπαίδευση ή η εργασία μας ή ακόμη και κάτι πιο συγκεκριμένο όπως η πώληση ή η αγορά ενός οικοπέδου… Όποιο και αν είναι το θέμα μας ή ο στόχος μας, αυτόν τον μήνα συνειδητοποιούμε πως αυτό ακριβώς είναι και η βάση πάνω στην οποία θα δουλέψουμε και ότι χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια σταθερή έδρα και ένα ασφαλές περιβάλλον. Κατά την διάρκεια του μήνα η έμπνευση και η φαντασία λειτουργούν, αλλά δεν υποκαθιστούν την επιμελή και αφοσιωμένη εργασία και τις λεπτομέρειες.


Η αριθμολογική τάση του Δεκεμβρίου περιστρέφεται γύρω από καταστάσεις που τείνουν να οριστικοποιηθούν ή να διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο που πλέον δεν επιδέχεται σημαντικών αλλαγών και τροποποιήσεων. Είναι ένας μήνας που από την θετική πλευρά σταθεροποιεί τις καταστάσεις και δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστούμε λεπτομέρειες που θα κάνουν το έργο μας καλύτερο. Υπάρχει κούραση και προσπάθεια, περιορισμένος χρόνος και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η συγκέντρωση στον στόχο. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν στοιχεία που γκρεμίζουν την ισορροπία και την σταθερή βάση που έχουμε μέχρι τώρα χτίσει και εμπόδια που καθυστερούν την ολοκλήρωση ή την επίτευξη των στόχων μας. Είναι πρακτικός μήνας και όχι τόσο εύκολος και ΄΄γιορτινός΄΄ και χρειάζεται προσοχή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον τρόπο που επικοινωνούμε, το πώς μιλάμε και χρησιμοποιούμε τον λόγο για να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και στην πρόθεση που έχουμε όταν θέλουμε να φέρουμε σε εκδήλωση και να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο.


Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες την πρωτομηνιά, στις 3, 6, 9, 11, 13, 14, 16, 19, 20, 22, 27 και στις 31.

Αισθηματικά 
Σοβαρός μήνας και για τα αισθηματικά ζητήματα, καθώς τώρα γίνονται ξεκαθαρίσματα και ο καθένας επιλέγει αν μπορεί να συνεχίσει σε μια συναισθηματική σχέση, αν μπορεί να συμβιβαστεί ή αν μπορεί να περιορίσει κάποιες συναισθηματικές ή ρομαντικές ανάγκες προς όφελος μιας σχέσης που πρακτικά και λογικά αξίζει και είναι χρήσιμη για το άτομο. Είναι κατάλληλος μήνας για να τεθούν καλές και ισχυρές βάσεις στην σχέση και να σχεδιαστεί ένα καλό μέλλον, εντοπίζοντας και απομονώνοντας εμπόδια και θέματα που προβληματίζουν την σχέση, ειδικά αν προέρχονται από τρίτα πρόσωπα. Η εξέλιξη των σχέσεων αυτό τον μήνα γίνεται κάπως αργά, υπάρχουν ζητήματα που μας απασχολούν σε σχέση με παιδιά ή άλλα πρόσωπα και πρέπει να τακτοποιηθούν και γενικότερα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας ψυχολογικής κούρασης ή απόγνωσης. Χρειάζονται λογική και ψύχραιμοι χειρισμοί. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29 του μήνα. Έλεγξε αν ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω. 

Επαγγελματικά 
Οι εξελίξεις μπορεί να μην τρέχουν αυτόν τον μήνα, αλλά η τάση που υπάρχει είναι να σταθεροποιηθούν γεγονότα που βρίσκοντας σε εξέλιξη μέχρι τώρα και να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις με αποτέλεσμα να ξέρουμε ακριβώς τα δεδομένα που έχουμε και με τα οποία θα δουλέψουμε. Φόρτος εργασίας για κάποιους ή ανατροπές και περιορισμοί ελεύθερου χρόνου για κάποιους άλλους, ο μήνας δίνει την ευκαιρία μέσα από την τριβή με το αντικείμενο να κατανοήσουμε καλύτερα το τι πρέπει να κάνουμε και ποια τακτική να εφαρμόσουμε ώστε να έχουμε το πιο παραγωγικό αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε την δεδομένη περίοδο. Συμφωνίες και συζητήσεις χρειάζεται να γίνουν με τρόπο προσεκτικό και επιφυλακτικό προς το παρόν γιατί δεν είναι όλα ακόμη ξεκάθαρα. Ο μήνας κάνει ακριβώς αυτό, ξεκαθαρίσει στην πορεία του και αποκαλύπτει πτυχές που δεν φαίνονταν, οπότε δεν βιαζόμαστε να κλείσουμε μια συμφωνία και αφήνουμε τον χρόνο να αποκαλύψει αυτό που δεν πέφτει στην αντίληψή μας αμέσως. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας (θετικά ή αρνητικά) είναι την πρώτη του μήνα, στις 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28 του μήνα. Έλεγξε αν ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω.  

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα; 
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις. 

  • Συνέχισε στο astropedia.gr για να διαβάσεις την τάση για τον δικό σου θεμέλιο λίθο.
  • Συνέχισε στο astroguide.gr για να πάρεις τον αριθμολογικό χρησμό για κάθε ημέρα του μήνα ξεχωριστά

Δεν υπάρχουν σχόλια: