6.9.21

Νέα Σελήνη στις 7.9.2021

Στις 7 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 03:51 ώρα Ελλάδος και στην 15η μοίρα της Παρθένου (14ο38’). Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Λέοντα, μεσουράνημα στον Κριό και βρίσκεται παρακάτω.

Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 3-7/3, από 3-7/6, από 5-9/9 και από 5-9/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 12η έως την 16η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 5/4 και στις 8/10 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 15η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 7 του μήνα και μέχρι τις 21, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως. 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • αναμνήσεις..
  • ανάμνηση της εσωτερικής μας κληρονομιάς
  • προγονικές ιστορίες
  • κατάστρωση σχεδίου δράσης
  • βασιζόμαστε πάνω σε προηγούμενες εμπειρίες
  • καθαρισμός ενστίκτων αυταρχικής φύσης
  • διπλωματικές κινήσεις και προσπάθειες
  • τάση προς απρόσωπες θεωρήσεις και εκτιμήσεις
  • υπερδραματοποίηση
  • υπερβολική εκδήλωση υπερηφάνειας
  • προσπάθεια για επέκταση πέρα από τα όρια του μυαλού
  • οι υλικές αξίες εξασθενούν
  • τάση προς απλότητα στην προσέγγιση
  • πνευματική αθωότητα
  • επιθυμία τρυφερότητας και αλήθειας

H γεύση των επόμενων ημερών 

Στον χάρτη παρατηρούμε ότι οι πιο στενές συγκλίνουσες όψεις είναι το τρίγωνο της νέας Σελήνης από τον δεύτερο οίκο του χάρτη με τον Ουρανό, το εξάγωνο του Δία και η αντίθεση της Αφροδίτης με το μεσουράνημα του χάρτη, ενώ παράλληλα το μεσουράνημα αποκλίνει από το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Δία και τον Πλούτωνα αντίστοιχα, παρότι ακόμη σε ισχύ, αρχίζουν να χάνουν την δυναμική τους. 

Η προσοχή μας και τα σχέδιά μας κατά την επόμενη περίοδο εστιάζονται στα οικονομικά μας και στην δυνατότητα ασφάλειας μέσα από την διατήρηση των κεκτημένων μας αλλά και μέσα από την έξυπνη χρήση του αποθεματικού μας καθώς ακόμη μπορούμε να κάνουμε χρήση ευκαιριών και να πολλαπλασιάσουμε την αξία του. Το εξάγωνο του Δία με το μεσουράνημα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις σε καριέρα και επάγγελμα, αν και θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε πρώτα τα εμπόδια που προέρχονται από συνεργάτες, χρησιμοποιώντας την διπλωματία και κυρίως ανανεώνοντας και ισχυροποιώντας την απόφασή μας όντως να ασχοληθούμε ενεργά με τα επαγγελματικά μας και να αποφύγουμε την τάση να επαναπαυτούμε σε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. 

Οι δυσκολίες της καθημερινότητας και η συνεχής μετάλλαξη της λογικής και των κανόνων συνεχίζουν να δυσκολεύουν την πνευματική μας ανόρθωση και εμποδίζουν το κεφάλι να κοιτάξει ψηλά, αλλά υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να αντλήσουμε ευχαρίστηση από την επαφή μας και την ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους και να δραστηριοποιηθούμε έτσι ώστε να αλλάξουμε πτυχές της καθημερινότητάς μας που δεν μας αρέσουν ή που δεν συνάδουν με την ποιότητα που θέλουμε να έχει η ζωή μας. 

Το τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει πρόοδο και θετικές αλλαγές στις υποθέσεις μας εύκολα και γρήγορα με αποτέλεσμα οι προσπάθειές μας να μην είναι μάταιες και να μπορούμε να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας, την πραγματικότητά μας και την ψυχή μας, κάτι που τελικά ανεβάζει την ψυχολογία και την διάθεσή μας.

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

Κλείσε μια συνεδρία μαζί μου



Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan.