23.11.10

Μεγάλο αέρινο Τρίγωνο στις 23.11.2010

Μεγάλο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα-Χείρωνα στα ζώδια του Αέρα! 

Απολαύστε την παρέα των φίλων σας και δείξτε την αγάπη σας στα άτομα που είναι κοντά σας. Ασχοληθείτε παράλληλα με το βαθύτερό σας κομμάτι κάνοντας τον εαυτό σας πιο όμορφο!

Το στοιχείο του Αέρα ενδυναμώνει την ικανότητά μας να επικοινωνούμε και να ερχόμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους όχι μόνο μέσα απο τις λέξεις αλλά και μέσα απο τη δράση μας.

 

Επειδή οι πλανήτες που συμμετέχουν στον συγκεκριμένο σχηματισμό είναι θηλυκοί (Σελήνη, Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας θεωρείται η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης) η ανάγκη μας να ερθουμε πιο κοντά στους άλλους για να νοιώσουμε την υποστήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα απο το περιβάλλον μας θα είναι ισχυρη.

 

 Λογώ του ότι το τρίγωνο σχηματίζεται στα ζώδια του Αέρα η παραπάνω ανάγκη μας θα εκφραστεί με τρόπο αέρινο, δηλαδή με κάποιο τηλεφώνημα, με μια συνάντηση για καφέ ή με τρόπους που σχετίζονται με καθημερινές προγραμματισμένες συναντήσεις μας π.χ. στο χώρο της δουλειάς μας όπου όμως η ατμόσφαιρα θα είναι πιο χαλαρή και θα προέχει η ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας.


  • Προσοχή να μην ξεφύγετε ανατρέποντας ισορροπίες, χωρίς να το καταλάβετε μάλιστα, μιας και το να ζητήσετε έντονα την προσοχή και τη συναισθηματική κάλυψη ή κατανόηση του περιβαλλοντός σας σχετίζεται και με το ανάλογο περιβάλλον! Σε ενα εργασιακό περιβάλλον για παράδειγμα δε θα είναι πολύ εύκολο και άρα λιγοτερο αποτελεσματικό για εσάς να σας δοθεί πλήρως η συναισθηματική κάλυψη που έχετε ανάγκη σήμερα.

  • Διοχετεύστε λοιπόν καλύτερα την ενέργεια της ημέρας σε άτομα και περιβάλλοντα που είναι πιο ευκολο να ικανοποιήσουν τέτοιες ανάγκες όπως φίλοι ή ακόμη καλύτερα συγγενείς και ιδιαίτερα γυναικεία πρόσωπα όπως μάνα, αδελφή, σύζυγος κτλ

  • Το μεγάλο τρίγωνο δεν αναφέρεται αποκλειστικα στα ζώδια του Αέρα. Τα κινητοποιεί βέβαια περισσότερο από τα άλλα αλλά στην ουσία ενεργοποιείται το στοιχείο του Αέρα για όλους
  • Ο τρόπος που η συναισθηματική αυτή επαφή μπορεί να γίνει μπορεί να ποικίλει...μπορεί να βγεί και έντονα λόγω Χείρωνα ίσως μέσα απο συζητήσεις που γίνονται για το καλό σας ή για το καλό των άλλων γύρω απο θέματα που έχουν να κάνουν με μια πληγη (Χείρωνας) σε σχέσεις (Αφροδίτη στον Ζυγό)
  • Αν εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε τις συμβουλές προσέξτε να μην είστε πολύ επιχειρηματολογικοί και λογικοί αλλά να βγάλετε περισσότερο συναισθηματική ενέργεια κατανόησης και αποδοχής μέσα απο τον λόγο σας, μιας και το στοιχείο του Αέρα μας τρέπει σε πιο επικοινωνιακές καταστασεις και χειρισμούς που μπορεί να πληγώσουν και να μπερδέψουν τον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: