2.12.10

Ψυχολογική πίεση μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα. Τετάρτη 1 Δεκέμβρη έως Σάββατο 4 Δεκέμβρη.

Το διάστημα από τις 15 μοίρες του Ζυγού μέχρι τις 15 μοίρες του Σκορπιού λέγεται Πύρινος Δρόμος και είναι μια δύσκολη περιοχή του ζωδιακού. Ο Κρόνος μόλις πάτησε την 15η μοίρα του Ζυγού σήμερα και η Σελήνη πέρασε από αυτή τη μοίρα για να διασχίσει την Πύρινη Οδό! Στα μέσα του δρόμου θα συναντήσει την Αφροδίτη που είναι σε αδυναμία στις αρχές του Σκορπιού και θα πρέπει να είμαστε γενικά υπομονετικοί και προσεκτικοί μέχρι και τις 4 του Δεκέμβρη, μέρα κατά την οποία η Σελήνη θα βγει από την ιδιαίτερη αυτή περιοχή.


Πατώντας το πόδι της στην Πύρινη Οδό, η Σελήνη ήρθε σε επαφή με την ενέργεια του Κρόνου. Αυτό σημαίνει ότι την 1η του μήνα ήρθαμε σε επαφή με περιορισμούς και με πράγματα που πρέπει να κάνουμε παρά το γεγονός ότι μας βγάζουν λίγο έξω από το πρόγραμμά μας ή ανατρέπουν με κάποιο τρόπο τα σχέδια μας για τις επόμενες μέρες. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε μια μικρή υποχώρηση. Πολύ πιθανόν αυτό το κάτι που μας περιορίζει να έχει να κάνει με κάτι που αφορά σε μια γυναίκα ή/και σε κάτι σχετικό με υποχρέωση θεσμική ή κοινωνική.
Όταν η ενέργεια της Σελήνης μεταφερθεί από σύνοδο στην Αφροδίτη την Παρασκευή 3 του μήνα θα υπάρξει ίσως μια χαλάρωση σε σχέση με υποχρεώσεις και περιορισμούς αν και θεωρώ ότι θα πρέπει να κινηθούμε με τρόπο που να έχουμε ‘‘και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο’’.
Στις 3 προς 4 του Δεκέμβρη που η Σελήνη αναχωρεί από την Πύρινη Οδό τόσο ο Κρόνος όσο και η Αφροδίτη θα κάνουν θετικές όψεις και άρα θα είναι μέρες που θα ηρεμήσουμε λίγο μιας και θα μπορέσουμε να εκφραστούμε και να κάνουμε πράγματα που θα διώξουν το άγχος και την πίεση (κυρίως ψυχολογική) που δεχτήκαμε αυτές τις ημέρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: