9.12.10

Πανσέληνος Δεκέμβρη 2010

Η Πανσέληνος του Δεκέμβρη γίνεται στις 21 του μήνα στις 10:13 το πρωί ώρα Ελλάδος και ταυτόχρονα γίνεται ολική έκλειψη Σελήνης. Την ίδια ημέρα και λίγες ώρες μετά έχουμε  την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω και άρα το Χειμερινό Ηλιοστάσιο.
Ο ωροσκόπος του χάρτη που καταστρώνεται για την Πανσέληνο βρίσκεται στις 9 μοίρες και 49 πρώτα λεπτά του Υδροχόου και η Σελήνη πέφτει στον 5ο οίκο του χάρτη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή που είναι καμένος από τις ακτίνες του Ηλίου,  τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.




 Η Πανσέληνος αυτή θα ενεργοποιήσει κατά πολύ το κοινωνικό μας κομμάτι και θα φέρει στο φώς έντονες επιθυμίες και συναισθήματα που εδώ και καιρό βρίσκονταν θαμμένα και κρυμμένα στα βάθη της καρδιάς και της σκέψης μας.
Είναι άλλη μια από τις τελευταίες Πανσέληνους που γίνεται σε κρίσιμη μοίρα και μπορούμε να περιμένουμε ξεκαθαρίσματα σε επίπεδο φιλικών σχέσεων είτε εσείς προς τους φίλους σας είτε να ξεκαθαρίσουν θέματα που απασχολούν τους φίλους σας.

Στα αισθηματικά μας θέματα θα υπάρξουν έντονα μαγνητικά πεδία που θα ενεργοποιηθούν με αποτέλεσμα να αντιδράσουμε με πάθος προς το πρόσωπο που μας έχει μαγέψει ή πάνω στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό θα χρειαστεί να το προσέξουμε γιατί μερικές φορές το πάθος θολώνει τη σκέψη και μετά είναι δύσκολο να διορθώσουμε αυτό που κάναμε ή να πάρουμε πίσω αυτό που είπαμε πολύ περισσότερο μάλιστα μιας και ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο της αδυναμίας του. Όταν βρίσκεται σε αδυναμία ένας πλανήτης δυσκολεύεται να εκδηλώσει τις δυνατότητές του, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν είναι και ανάδρομος. Αποφύγετε λοιπόν να  μπείτε λοιπόν σε διαδικασία ερωτικής ζάλης και παροξυσμού με τη σχέση σας γιατί δε θα σας βγει σε καλό! Αφήστε το αυτό για τους αδέσμευτους.

 Οι αδέσμευτοι λοιπόν μπορείτε να περιμένετε με αυτή την Πανσέληνο να εμφανιστούν καινούργιες ευκαιρίες στον ορίζοντα. Σίγουρα με τον αέρινο, κοινωνικό Υδροχόο στον ωροσκόπο της Πανσελήνου είναι περίοδος που ανοίγει η ψυχολογία μας και θέλουμε να  βγούμε περισσότερο έξω και να μιλήσουμε με τους ανθρώπους. Μπορεί κάποιους αυτή η Πανσέληνος να τους κάνει να λειτουργήσουν πολύ πιο παρορμητικά με αποτέλεσμα να προχωρήσουν πιο γρήγορα τις καινούργιες τους γνωριμίες προς το δωμάτιο της κρεβατοκάμαρας και να μην περιμένουν πολύ στο σαλόνι…Αυτό αν είναι λάθος ή σωστό θα φανεί στην πορεία. Η Πανσέληνος δέχεται τη θετική επιρροή από τον πλανευτή Ποσειδώνα που σημαίνει ότι απλά και μόνο η μαγεία από το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα γίνουν οι καινούργιες γνωριμίες σας, η ομορφιά και η αρμονία που θα υπάρχει θα λειτουργήσει επηρεάζοντας έντονα τα συναισθήματά σας και το πώς μέσα από αυτά θα σκεφτείτε να προχωρήσετε. Ενθουσιασμός λοιπόν για τους αδέσμευτους, κάτι που θα πρέπει να τονίσουν με λίγη προσπάθεια όμως και οι δεσμευμένοι για να απολαύσουν θετικότερες εξελίξεις μέσα στη σχέση τους.
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι θετική για κινήσεις σε σχέση με επαγγελματικά θέματα και καριέρα. Μπορείτε να ‘τρέξετε’ τις υποθέσεις σας και να προωθείστε την επαγγελματική σας εικόνα μέσα από τη δική σας προσωπική πρωτοβουλία και είναι η περίοδος να προτείνετε εκείνη την περίεργη ιδέα που πιστεύετε ότι ήταν πολύ πρωτοποριακή για τους άλλους και θα γινόταν δύσκολα αποδεκτή. Είναι η στιγμή να ξεχωρίσετε!  Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε η Πανσέληνος απλά μπορεί να σας πιέσει επαγγελματικά με πολλή δουλειά που θα πρέπει να γίνει γρήγορα και άμεσα αλλά δεν είναι κάτι τόσο αγχωτικό μιας και μπορείτε να ανταπεξέλθετε και να φανείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: