27.1.11

Η Νέα Σελήνη 3.2.11 και το ζώδιό σας.

~Αν το γνωρίζετε, διαβάστε και το ζωδιο του ωροσκόπου σας~


ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο σας δίνει ενέργεια για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που σχετίζονται με διασκέδαση και με φίλους αλλά και να κάνετε κάποιες προτάσεις που έχετε καιρό στο μυαλό σας στον εργασιακό σας τομέα. Η συμετοχή του κυβερνήτη σας Άρη στη Νέα Σελήνη σας ενεργοποιεί και σωματικά...επωφεληθείτε λοιπόν ;-)



ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο ανανεώνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και σας κάνει να αισθανθείτε ασφάλεια μιας και μέσα από μια συζήτηση που θα κάνετε θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Τολμήστε να την ξεκινήσετε και δε θα χάσετε ακόμη και αν σας φαίνεται κάτι ακατόρθωτο. Ο Αρης σας δίνει το κουράγιο που χρειάζεστε!



ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο και τον 9ο σας ηλιακό οίκο σας προτρέπει και σας γεμίζει ενέργεια για να εξερευνήσετε μακρινές τοποθεσίες κυριολεκτικά αλλά και ανεξερεύνητες περιοχές του μυαλού σας. Προετοιμαστείτε για το σαββατοκύριακο λοιπόν από τώρα κάνοντας κάποια τηλέφωνα.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο σε συνδυασμό με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας δημιουργεί ερωτική διάθεση αλλά και ξαφνικά μικροπροβληματάκια στα οποία θα χρειαστεί να δώσετε λύσεις πριν μπορέσετε να απολαύσετε τη ρομαντική διάθεση της ημέρας. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τράπεζες και δημόσιο τομέα. 



ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα είναι πολύ αναζωογονητική και δυναμική για τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας ενδυναμώνει και όσο αφορά στη δράση σας αλλά και όσο αφορά στη σεξουαλικότητά σας. Μια μέρα που δε θα πρέπει να τη χάσετε!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα σας δίνει την ενεργειακή ώθηση που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις της τρέχουσας καθημερινότητάς σας και σας φέρνει όμως αντιμέτωπους με κάποια σοβαρά διλλήματα. Προσοχή σε ευπαθείς περιοχές του οργανισμού σας σήμερα αλλά και στα ατυχηματάκια από βιασύνη.



ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σήμερα σας ανανεώνει και σας γεμίζει ενέργεια. Είναι μια ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας αλλά και να βγείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα! Τα βλέμματα όλων σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σήμερα σας δημιουργεί την ανάγκη να στραφείτε προς τα μέσα και να ασχοληθείτε με αυτό που είναι κοντινό και οικείο. Η τριπλή σύνοδος Σελήνης-Ήλιου-Άρη στον 4ο γενέθλιο οίκο σας καθώς και το τρίγωνο του Κρόνου σας φορτίζουν με μεγάλη ενέργεια και δύναμη για να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να διορθώσετε προβλήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα είναι θετική με το ζώδιό σας και η ημέρα σας παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να επικοινωνήσετε και να έρθετε πιο κοντά με παλιούς φίλους αλλά και να φροντίσετε εκκρεμότητες στα οικονομικά σας θέματα. Η Αφροδίτη είναι ακόμη για δύο μέρες στο ζώδιό σας οπότε επωφεληθείτε για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου είναι πάρα πολύ δυναμική για εσάς μιας και κάνει θετική όψη με τον πλανήτη που σας κυβερνά, τον Κρόνο, με αποτέλεσμα να μπορέσετε σήμερα και να τακτοποιήσετε θέματα και εκκρεμότητες στην εργασία σας αλλά και με τη βοήθεια του Ερμή από το ζώδιό σας να ωφεληθείτε οικονομικά μέσα από μια συζήτηση που θα κάνετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας σήμερα έχει δυναμικότητα και μάλιστα ενισχύεται από την παρουσία του Άρη σε σύνοδο αλλά και από το τρίγωνό της με τον Κρόνο. Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά καινούργια ξεκινήματα και να εδραιώσετε τις απόψεις σας μέσα από τον λόγο σας αλλά και μέσα από τις πράξεις σας. Μια μέρα επιτυχίας! 



ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σήμερα  σας φέρνει στην επιφάνεια κάποιους φόβους που έχετε απωθήσει και σας δημιουργεί άγχος. Η ημέρα όμως είναι πολύ δυναμική και μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά στον εργασιακό σας τομέα σήμερα καθώς επίσης διαφαίνεται κάποιο κέρδος στον σημερινό ορίζοντα μέσα από ανέλπιστη πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: