27.1.11

Αστρικό Red Bull: Νέα Σελήνη 3.2.2011

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου συμβαίνει στις 3 του μήνα στις 04:30 ώρα Ελλάδος στον Υδροχόο και ο χάρτης που καταστρώνεται γι’ αυτήν έχει ωροσκόπο στις 24 μοίρες και 55 πρώτα λεπτά του Τοξότη.



Αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί αρχές και καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επιστήμη, τις σπουδές, την ελευθερία και την προσωπική έκφραση, τους φίλους μας αλλά και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν.





Στον χάρτη παρατηρούμε:

1. Ο κλήρος της Τύχης πέφτει στις 24 μοίρες του Τοξότη άρα την εύνοια της Νέας Σελήνης θα την βιώσουν οι Τοξότες που είναι γεννημένοι 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου. Η Πέμπτη είναι η ημέρα του Δία, κυβερνήτη του Τοξότη, και η Νέα Σελήνη γίνεται ημέρα Πέμπτη…

2. Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 2ο οίκο του χάρτη  πράγμα που σημαίνει ότι η ενέργειά της σχετίζεται με την εσωτερική ασφάλεια που νοιώθουμε με τον εαυτό μας και την αξία μας αλλά και σε πρακτικό επίπεδο με την οικονομική μας  ασφάλεια. Ο Υδροχόος, ζώδιο που φιλοξενεί την Νέα Σελήνη του μήνα, είναι ζώδιο προσανατολισμένο προς την ανθρωπότητα και την ελεύθερη έκφραση άρα η ενέργεια της Σελήνης θα εκφραστεί με τρόπο συλλογικό. Διεκδίκηση δικαιωμάτων μέσα από απεργίες ή ακόμη και μέσα από διαδηλώσεις που έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια του ατόμου αλλά και νέοι τρόποι διαχείρισης των οικονομικών μας πόρων ή και νέες πηγές εισοδήματος. Μην ξεχνάμε ότι η Νέα Σελήνη σχετίζεται με νέες αρχές και ξεκινήματα!

3. Η Νέα Σελήνη κάνει τρίγωνο με τον πρόσφατα ανάδρομο Κρόνο από τον Ζυγό πράγμα που δίνει στη Νέα Σελήνη τη δυνατότητα να εκφράσει την καινούργια αρχή που σαν Νέα Σελήνη θέλει να εκφράσει μέσα από ένα κανάλι σταθεροποίησης πραγμάτων και επαναπροσέγγισης παλιών προβλημάτων με καινούργιο βλέμμα.

4. Η Νέα Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Άρη πράγμα που δίνει επιπλέον ενέργεια . Τις ημέρες του φαινομένου θα νοιώθουμε περισσότερο ενδυναμωμένοι και δραστήριοι, γεμάτοι από δύναμη για να κάνουμε, να μιλήσουμε να συγχρωτιστούμε και να παράγουμε έργο. Το τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 10ο οίκο θα μας κάνει να διοχετεύσουμε αυτή την ενέργεια μέσα από δράση στα επαγγελματικά μας αλλά και σε θέματα που αφορούν στο κοινωνικό σύνολο.

5. Ο ωροσκόπος κάνει τετράγωνο ιδιομοιρίας με τη Μαύρη Σελήνη, κάτι που ίσως θα πρέπει να προσέξουμε γιατί ή ένταση και η υπερβολικά ορμητική ενέργεια που παίρνουμε από τον Άρη μπορεί να μας οδηγήσει σε εντάσεις και ζήλιες στα προσωπικά μας, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τον ανθρωπιστικό και κατανοητικό χαρακτήρα της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο. Επιπλέον η Μαύρη Σελήνη κάνει μια χαλαρή σύνοδο με τον Ουρανό που οδηγεί σε εκκεντρική ερωτική συμπεριφορά με ξαφνικές διακυμάνσεις. Πολλοί γάμοι λοιπόν μπορεί να κινδυνέψουν μέσα από σκληρές δηλώσεις ή μέσα από την διεκδίκηση της ελευθερίας ή την θηλυκή επανάσταση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία δε βοηθάει επίσης καθόλου την κατάσταση.

6. Η Νέα Σελήνη γίνεται ανάμεσα στον Άρη και στον αστεροειδή Δήμητρα. Η φύση της Δήμητρας έχει κάτι από τη μαχητικότητα του Άρη αν και όχι τόσο ξεκάθαρα… Η Δήμητρα από την θλίψη της που έχασε την κόρη της Περσεφόνη άφησε όλη την φύση να μαραθεί και να πεθάνει στην ουσία, ένας πλάγιος εκβιασμός των θεών για να πειστεί ο Πλούτωνας και να επιστρέψει την κόρη της Περσεφόνη. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι και το εφαλτήριο λοιπόν για συναισθηματικούς-ψυχολογικούς εκβιασμούς που ίσως βέβαια να είναι αναγκαίοι μιας και τόσα φυσικά δικαιώματά μας καταστρατηγούνται αυτές τις εποχές.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: