18.2.11

Πανσέληνος 18.02.11: Φως και Αλήθεια


Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου γίνεται στις 18 του μήνα στις 10:35 ώρα Ελλάδος. Γίνεται στην 29η μοίρα του Λέοντα και ο ωροσκόπος του χάρτη που καταστρώνεται γι’ αυτήν είναι στις 16 μοίρες του Ταύρου.
Είναι η πέμπτη και η τελευταία από μια σειρά διαδοχικών Πανσελήνων που σημειώθηκαν στην οριακή-κρίσιμη 29η μοίρα και η συγκεκριμένη έχει μεγάλη δύναμη και βαρύτητα μιας και γίνεται σε σταθερό ζώδιο και με σταθερό ωροσκόπο (Λέων-Ταύρος) και γιατί η Πανσέληνος δέχεται αντιθέσεις από Ερμή και Άρη.


Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον πιο μεγαλοπρεπή και υπερήφανο αστέρα του στερεώματος, τον Regulus, ο οποίος ενεργοποιείται μέσα από έναν πλανητικό σχηματισμό που λέγεται ‘μυστικιστικό ορθογώνιο’.
Ο σχηματισμός αυτός δημιουργείται με δύο αντιθέσεις των οποίων οι πλανήτες έχουν σχέσεις εξαγώνων και τριγώνων μεταξύ τους. Οι αντιθέσεις στην προκείμενη περίπτωση είναι Ήλιος (Ποσειδώνας)/Σελήνη και Β./ Ν. Δεσμός.
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Regulus δημιουργεί έντονο μεταφυσικό ενδιαφέρον, φέρνει ισχυρούς φίλους αλλά και ισχυρούς εχθρούς, μας θέτει σε κίνδυνο από άτομα που κάνουν τον φίλο και προσδίδει φήμη, δύναμη, τιμή, πλούτη αλλά και αρρώστια και βία. Τις γυναίκες τις φορτίζει με δύναμη και ανεξαρτησία.
Η Πανσέληνος αυτή δύναται να επηρεάσει αρνητικά τους γάμους και τις σταθερές σχέσεις μιας και ο συνδυασμός της ενέργειας της Σελήνης με τον Regulus δεν είναι αρμονικός... Ένας απλανής στην καρδιά του αστερισμού του Λέοντα (αρσενική ενέργεια) και μια Πανσέληνος  (θηλυκή ενέργεια)!!!
Επίσης βλέπουμε ότι μαζί με τη δόξα και τη φήμη από τον Regulus έρχεται και η αρρώστια και οι ψεύτικοι φίλοι της Σελήνης. Ο σχηματισμός του μυστικιστικού ορθογωνίου βέβαια μπορεί να μετριάσει τις ενέργειες και να μας βοηθήσει να βρούμε μια χρυσή τομή αρκεί να βασιστούμε στη γνώση που έχουμε μέχρι στιγμής αποκομίσει από το παρελθόν μας.
Είναι η στιγμή που μπορούμε να πουσάρουμε, να προωθήσουμε τον εαυτό μας και να μιλήσουμε για τα σχέδια και τις ιδέες μας αλλά θα πρέπει να προσέξουμε να μην καβαλήσουμε το καλάμι και να μην πιστέψουμε ότι είμαστε μοναδικοί και αναντικατάστατοι.
Πίσω από την ενέργεια της Πανσελήνου υπάρχει σε δράση και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Μπορεί λοιπόν τις μέρες αυτές να αισθανθούμε κάπως ανήσυχοι και περιορισμένοι μέσα στις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και στα οικονομικά μας θέματα είναι μέρες που μας πιέζουν οι υποχρεώσεις αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε αρκεί να μην πέσουμε θύματα της πλάνης που δημιουργείται από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και δεν υποκύψουμε σε απολαύσεις, σπατάλες και αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους χωρίς προγραμματισμό και λογική σκέψη. Η σύνοδος αυτή είναι επικίνδυνη γιατί παράγει δονήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον να αφήσει τη γυναίκα του επειδή του γυάλισε μια μικρή ξανθιά εικοσάχρονη ή να κάνει τον συνεργάτη σας και αδελφικό σας φίλο να σας πουλήσει γιατί δεν είστε πλέον ο καλύτερος στην αγορά… Αυτή η Πανσέληνος είναι επικίνδυνη γιατί αν κάποιον δεν τον ικανοποιήσετε ή δεν τον σεβαστείτε ή αν του έχετε πει ψέματα τότε μπορεί να ζητήσει την κεφαλή σας σε δίσκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: