26.2.11

ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (Ιαν-Μάιος 2011)

Ο Δίας μπήκε στον Κριό στις 23 Ιανουαρίου και ξεκίνησε για άλλη μια φορά το ταξίδι του στον ζωδιακό από την αρχή. Θα παραμείνει στον Κριό μέχρι και τις 5 Ιουνίου οπότε και θα περάσει στο επόμενο ζώδιο, τον Ταύρο. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τα τέλη της χρονιάς μιας και στον Ταύρο θα γυρίσει ανάδρομος από τις 31 Αυγούστου μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων της φετινής χρονιάς.


Το βασικό χαρακτηριστικό του Δία είναι η επέκταση. Ο Δίας μεγαλώνει και επεκτείνει τα πράγματα και γι’ αυτό θεωρείται ότι είναι ο πλανήτης της καλοτυχίας και της επιτυχίας, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα σωστό. Μπορεί σύμφωνα με το δυτικό τρόπο σκέψης να ισχύει ότι ''το μεγαλύτερο είναι και καλύτερο'' αλλά σίγουρα κάτι που μεγαλώνει μέσα μας μπορεί να είναι καλό, όπως ένα έμβρυο αλλά μπορεί να είναι και κακό, όπως ένας όγκος που πολλαπλασιάζεται και είναι κακοήθης….
Το σίγουρο είναι ότι ο Δίας φέρνει επέκταση και αυτό γίνεται με τρόπο που είναι συμβατός με την φύση του ζωδίου από το οποίο ο Δίας κάνει κάθε φορά διέλευση.
Από τον Κριό λοιπόν, ο Δίας θα φέρει ενεργητικότητα και δράση, τόλμη και θάρρος, καινοτομίες και ανανέωση και γενικά μια ζωντανή αίσθηση που θα καθοδηγείται από τη φωτιά και την ορμητική δράση του Κριού.
Μένει να βρείτε πώς αυτή η ενέργεια θα σας επηρεάσει προσωπικά και σε ποιόν τομέα της ζωής σας θα εκδηλωθούν τα οφέλη αυτής της ενέργειας.
Αν ο Δίας κάνει διέλευση από τους οίκους που σχετίζονται με την καριέρα, δηλαδή τον 10ο, τον 6ο και τον 2ο, τότε σίγουρα είστε από τους τυχερούς που παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω οικονομικής κρίσης και γενικής μείωσης του τζίρου των επιχειρήσεων, ευνοείστε και θα δείτε ότι είστε σε πλεονεκτικότερη θέση σε σχέση με άλλους. Για να συμβαίνει αυτό θα πρέπει λογικά ο ωροσκόπος σας να πέφτει στους Ιχθείς (διέλευση από 2ο οίκο), στον Σκορπιό (διέλευση από 6ο οίκο) ή στον Καρκίνο (διέλευση από 10ο οίκο).
Όσο κρατάει η διέλευση του πλανήτη από τον Κριό είναι καλό διάστημα να προβάλλετε το επιχειρηματικό σας προφίλ και την εικόνα σας και να γίνετε ανταγωνιστικοί στην αγορά που πλέον έχει γίνει αρκετά δύσκολη. Συμβουλευτείτε άτομα επαγγελματίες για την εικόνα σας και για την επιχείρησή σας αλλά αυτό που χρειάζεται είναι τα άτομα να προτείνουν φρέσκες καινούργιες και πρωτοποριακές λύσεις. Ο Ουρανός μπαίνει τον Μάρτη στον Κριό οπότε συνδυάστε τις δύο πλανητικές ενέργειες με την προώθηση της επιχείρησής σας μέσα από το διαδίκτυο δημιουργώντας ένα site ή ένα blog. Ανανεώστε την εμφάνιση της επαγγελματικής σας κάρτας και διαδώστε μπροσούρες και ενημερωτικά φυλλάδια.
Ο Δίας φέρνει εύνοια και σχετίζεται με τον παράγοντα τύχη οπότε έχει μεγάλη σημασία να είστε ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή! Πρέπει όμως να έχετε και το κατάλληλο φέρσιμο και στήσιμο γιατί ο Δίας σχετίζεται και με την προσωπικότητα και τις γνώσεις που έχουμε. Μέσω του ζωδίου που κυβερνά, του Τοξότη, είναι σε κάποιο βαθμό απαραίτητο να έχετε γνώσεις του αντικειμένου που πουλάτε και ίσως όσο είναι στον Κριό να είναι καλό να παρακολουθήσετε σεμινάρια ή να σπουδάσετε κάτι πάνω στο αντικείμενό σας, ειδικά μάλιστα αν η διέλευσή του γίνεται μέσα από τους προαναφερθέντες οίκους αλλά και σε οποιονδήποτε οίκο και αν γίνεται η διέλευση από τον χάρτη σας θα σας ευνοούσε και θα σας άνοιγε κάποιες ευκαιρίες ένα σεμινάριο ή μια καλύτερη ενημέρωση/πληροφόρηση σε σχέση με τα θέματα του αντίστοιχου οίκου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: