4.2.11

Ερμής στον Υδροχόο.

Ο Ερμής πέρασε σήμερα στον Υδροχόο και ακολουθεί σε πολύ λίγο και η Αφροδίτη που θα περάσει στον Αιγόκερω. Όταν προσωπικοί πλανήτες αλλάζουν ζώδιο γίνονται αλλαγές που συνήθως δεν τις αντιλαμβανόμαστε πλήρως και σε όλο τους το βάθος, εκτός και αν ασχολούμαστε με τα άστρα και παρακολουθούμε τις κινήσεις τους!
Η αλλαγή της θέσης των προσωπικών πλανητών φέρνει και αλλαγές στον τρόπο σκέψης και δράσης μας αλλά και στη διάθεσή μας.
Ο Ερμής από τον Υδροχόο περνάει πάνω από τον απλανή αστέρα Altair που βρίσκεται στην 1η μοίρα του Υδροχόου στον αστερισμό του Αετού. Ο Altair έχει τη φύση του Άρη και του Δία και σχετίζεται με την υπερβολική φιλοδοξία, δίνει κουράγιο και άνοδο και γενναιοδωρία.

Με τον Ερμή στο κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου και πάνω από τον συγκεκριμένο απλανή μας δίνονται ευκαιρίες αυτές τις μέρες να δικτυωθούμε κοινωνικά, να προωθήσουμε τις ιδέες μας και στην ουσία οτιδήποτε έχει να κάνει με διακίνηση ιδεών και μετακινήσεις θα πάρει τα πάνω του και θα πάει πολύ καλά!
Φανείτε τολμηροί λοιπόν και πείτε ‘γεια’ στον άγνωστο απέναντί σας ή κάντε ένα τηλεφώνημα στους παλιούς σας φίλους με τους οποίους έχετε χαθεί…ή ψυχρανθεί και μη διστάσετε να μοιράσετε ελεύθερα την επαγγελματική σας κάρτα αυξάνοντας έτσι τους πιθανούς πελάτες σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: