31.7.11

Ο κύκλος Δία-Πλούτωνα και η τρέχουσα φάση του τριγώνου.

Ο  Πλούτωνας συνδέεται αρχετυπικά με τα μαζικά φαινόμενα που επηρεάζουν το πλήθος, με την ένταση, τη δύναμη και την στρατηγική. Ο Δίας από τη φύση του επεκτείνει και μεγαλώνει τα πράγματα. Ο συνδυασμός των ενεργειών αυτών των πλανητών σίγουρα λοιπόν μιλάει για κάτι μεγάλο, κάτι που επηρεάζει τη μάζα και  εσωτερικά και εξωτερικά και κάτι που μπορεί να έχει να κάνει ακόμη ακόμη και με τον ίδιο τον πλανήτη μας με την φυσική του υπόσταση. Μια όψη λοιπόν ανάμεσα σε αυτούς τους πλανήτες  (που δεν είναι προσωπικοί αλλά αφορούν σε μεγαλύτερα θέματα, υπερβατά και παγκόσμια) σίγουρα επηρεάζει την Ιστορία και μας καθιστά μάρτυρες κοσμοϊστορικών αλλαγών που μεταμορφώνουν την ηθική και πνευματική εξέλιξη της ίδιας της ανθρωπότητας.

Οι ρυθμοί ζωής είναι προοδευτικοί αλλά οι ρυθμοί του Σύμπαντος είναι κυκλικοί. Οι επαφή των δυο πλανητών αποτελείται από στάδια και αυτή την εποχή διανύουμε το στάδιο του τριγώνου τους. Μάλιστα θα βιώσουμε την ενέργεια αυτής της όψης τρεις φορές λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία. Πάντα όταν ένας πλανήτης δημιουργεί σημαντικές όψεις και λόγω ανάδρομης κίνησής του τις επαναλαμβάνει, αυτό είναι μια σημαντική ένδειξη ότι κάτι σημαντικό είναι σε διαμόρφωση εκείνη την εποχή και προετοιμάζεται το τελικό αποτέλεσμα. Η ‘διαμόρφωση’ αυτή μέσω του συγκεκριμένου τριγώνου θα κρατήσει από τη στιγμή που ο Δίας μπήκε στον Ταύρο (Ιούνιος 2011) και άρχισε να δημιουργεί σταδιακά το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα, μέχρι και τη στιγμή που θα ολοκληρώσει για τελευταία φορά αυτή την όψη και θα αρχίσει να αποχωρεί. Αυτό θα συμβεί από 13 Μαρτίου 2012 και μετά.
Το συγκεκριμένο εξελικτικό στάδιο του τριγώνου έχει την αρχή του στη σύνοδο των πλανητών που έγινε στις 11 Δεκεμβρίου του 2007 στην 28η μοίρα του Τοξότη. Ο Πλούτωνας είχε γυρίσει πρόσφατα ευθύδρομος και επανακτούσε την ταχύτητά του και ο Δίας βρισκόταν ισχυρός στο ζώδιο της κυριαρχίας του. Η σαβική εικόνα αυτής της μοίρας είναι ‘’ο Πάπας που ευλογεί τους πιστούς’’. Στον χάρτη που καταστρώνεται για τη σύνοδο παρατηρούμε ότι είναι ενεργοποιημένο το μεσοδιάστημα της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα καθώς επίσης και του Ερμή με τη Σελήνη. Η σύνοδος κάνει όψεις με τους καρμικούς δεσμούς της Σελήνης και  γίνεται πολύ κοντά στο γαλαξιακό κέντρο που υπολογίζεται στις 26 μοίρες και 55 λεπτά του Τοξότη.

                                                Ο χάρτης της συνόδου για την Ελλάδα

Η σύνοδος του 2007 ήταν στιγμή κατά την οποία έγινε σπορά και εμφύτευση ιδεών από τον κοσμικό Νου στην ανθρωπότητα και μέσα από πλουτώνια κανάλια εκδήλωσης πρόκειται αυτές οι ιδέες να κάνουν τον κύκλο τους και να οδηγήσουν σε παραγωγή αποτελεσμάτων και κατ’ επέκταση σε αλλαγή της συνολικής πραγματικότητας, μεταμορφώνοντας την κυριολεκτικά! Βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση αυτού του εξελικτικού κύκλου που θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2018.


                    Τα στάδια της εξέλιξης του συγκεκριμένου κύκλου έχουν ως εξής:

                                          2007 Δεκέμβρης ---> σύνοδος.
                                          2010 Φεβρουάριος --->εξάγωνο.
                                          2010 Ιούλιος-Αύγουστος και 
                                          2011 Φλεβάρης-Μάρτης ---> τετράγωνο.
                                          2011 Ιούλιος, Οκτώβρης και    
                                          2012  Μάρτης ---> τρίγωνο.
                                          2013 Αύγουστος και  
                                          2014 Ιανουάριος, Φλεβάρης, Απρίλης ---> αντίθεση.
                                          2015 Οκτώβριος--->τρίγωνο
                                          2016 Νοέμβριος--->τετράγωνο
                                          2018 Ιανουάριος--->εξάγωνο.

Τα 3 Τρίγωνα.
Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τη συγκεκριμένη εξελικτική όψη της συσχέτισης του δυναμικού αυτών των δυο πλανητών, το τρίγωνο δηλαδή που θα σχηματίζουν από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και τον Μάρτη του 2012 και την επίδραση που θα έχει τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο κύκλος του Δία-Πλούτωνα έχει σίγουρα να κάνει με τη διαφοροποίηση και την ριζική αλλαγή πολλών συστημάτων, όπως το νομικό, το οικονομικό και το πολιτικό και σίγουρα οι αλλαγές που έρχονται επηρεάζουν και σε προσωπικό και διαπροσωπικό επίπεδο και σχετίζονται με τη συνειδητοποίηση και τον έλεγχο που αποκτούμε πάνω στην εσωτερική μας δύναμη και στον τρόπο που την εφαρμόζουμε πρακτικά στο περιβάλλον μας, άψυχο ή/και έμψυχο.
Σε προσωπικό επίπεδο η δύναμη που έχουμε, οι γνώσεις μας, οι επαγγελματικές μας ικανότητες και τα ταλέντα μας θα φανούν χρήσιμα και καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιήσουμε στο έπακρο καθ’ όλη τη διάρκεια που το τρίγωνο θα είναι σε λειτουργία.
Σε παγκόσμιο επίπεδο οι εταιρίες, τα κόμματα, οι οργανισμοί και τα κράτη θα κινηθούν με τέτοιο τρόπο προσπαθώντας να ασκήσουν επιρροή και να παίξουν παιχνίδια δύναμης, ζητώντας περισσότερα…
Στην παρούσα φάση βιώνουμε το πρώτο τρίγωνο των πλανητών.
Σε αυτή την πρώτη φάση είναι καλό και χρήσιμο να κοιτάξουμε γύρω μας και να αποσυμβολίσουμε τις αλλαγές που έχουν μέχρι στιγμής λάβει χώρα. Είναι μια περίοδος ταξινόμησης των πραγμάτων στο κεφάλι μας και μια περίοδος που θα πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο για εμάς και τους δικούς μας. Είναι περίοδος να κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, και να βρούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα υλοποιήσουμε. Το τρίγωνο τελειοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου και από τότε έχουμε αρχίσει να δείχνουμε στο σύμπαν την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρει η ζωή μας.
Η δεύτερη φάση του τριγώνου τελειοποιείται στην σημαδιακή για την Ελλάδα ημερομηνία της 28ης Οκτωβρίου. Είναι η εποχή που θα αρχίσουμε να βλέπουμε αποτελέσματα από τις προσπάθειες που κάναμε τον Ιούλιο. Ο Πλούτωνας θα είναι ευθύδρομος και ο Δίας σε ανάδρομη πορεία. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στα σχέδιά μας και να τα τροποποιήσουμε ανάλογα με τις ενδείξεις που παίρνουμε από το περιβάλλον μας. Σε αυτό το στάδιο λόγω του ανάδρομου Ουρανού μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι απαραίτητα αυτά που επιθυμούσαμε ή έτσι ακριβώς όπως τα είχαμε φανταστεί. Η  καλύτερη τακτική σε αυτή την περίπτωση είναι να αποδεχτούμε αυτό που έχουμε και να προσπαθήσουμε να το ενσωματώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη ζωή μας.
Η τρίτη φάση του τριγώνου ολοκληρώνεται στις 13 Μαρτίου 2012. Τότε και οι δυο πλανήτες θα είναι ευθύδρομοι και θα μπορέσουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα των κινήσεων μας και των σχεδίων μας από τον Ιούλιο του 2011 και θα μπορούμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια να δούμε πού θέλουμε να φτάσουμε και πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό.
Δείτε στον χάρτη σας σε ποιους οίκους (γενέθλιους και ετήσιους) ενεργοποιείται το τρίγωνο των πλανητών και άρα σε ποιους τομείς χρειάζεται να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες για να φέρετε αλλαγές και επέκταση στη ζωή σας. Σημαντικό είναι επίσης το σημείο του γαλαξιακού κέντρου γιατί από εκεί ξεκίνησε ο μεγάλος κύκλος των πλανητών. Δείτε λοιπόν αν στον χάρτη σας υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στις 28 μοίρες του Τοξότη, στη μοίρα δηλαδή που έγινε η σύνοδος των πλανητών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: