29.11.11

Αφροδίτη στον Αιγόκερω 26.11-20.12.2011


‘Το δράμα μιας περιοδευούσης γυναικός’
Η Αφροδίτη πέρασε στις 26 του μήνα στο σίγουρο αλλά σοβαρό και μετρημένο τροπικό ζώδιο του Αιγόκερω. Θα παραμείνει σε αυτό το περιβάλλον μέχρι και τις 20 του Δεκέμβρη.

Τα πράγματα  έχουν ως εξής: 
Με το ‘Καλημέρα Αιγόκερε, τι ωραίο σπίτι που έχεις’ η Αφροδίτη τρώει ένα χαστουκάκι από το τετράγωνο που κάνει με τον Ουρανό από τη 0η του Κριού. Το ξεπερνάει βέβαια γιατί ξ έ ρ ε ι ότι την περιμένει ο καλός ο Δίας που θα κάνει τρίγωνο μαζί της και θα περάσουν υπέροχα. Προετοιμάζει στο μυαλό της εικόνες και σχέδια που θα την κάνουν να περάσει όμορφα και να απολαύσει την κατάσταση. Είναι όμως και σε ξένο σπίτι η Αφροδίτη και δε θέλει να δώσει και πολλά δικαιώματα από την πρώτη μέρα…πολύ περισσότερο μετά από το χαστουκάκι που έφαγε από τον Ουρανό. Οπότε λειτουργεί κάπως συντηρητικά με τον Δία…όχι δεν είναι αγάπες και έρωτες αυτό το τρίγωνο, είναι γειωμένο και δίνει ασφάλεια αν και λίγο ο Δίας την κάνει να αισθάνεται ότι ‘αύριο είναι μια άλλη μέρα’ και σαν άλλη Σκάρλετ Ο’Χάρα η Αφροδίτη μπορεί να νομίζει ότι ο Δίας την αγάπησε ξαφνικά και έτσι να ξοδέψει λίγο παραπάνω από την ενέργειά της (ενέργεια = λεφτά) νομίζοντας ότι όλα καλά και ότι τα λεφτά της θα πιάσουν τόπο! Ο Δίας όμως είναι ακόμη ανάδρομος και δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα την κάνει αυτή την Αφροδίτη…Θα αποφασίσει στις 25 Δεκέμβρη όταν θα γυρίσει ευθύδρομος, ανήμερα Χριστουγέννων και τότε θα της κάνει το δωράκι του…η Αφροδίτη όμως τότε θα έχει ήδη φύγει από το σπίτι του Αιγόκερω κάνοντας επίσκεψη στον γείτονα Υδροχόο.. εκεί μπορεί να έχει και καλύτερη τύχη με τον Κρόνο να την περιμένει από τον Ζυγό..

Ζαλισμένη όμως από τις υποσχέσεις του Δία η Αφροδίτη θα πέσει στην αγκαλιά του Πλούτωνα και σε αυτό το σημείο ακριβώς είναι που θα πρέπει να προσέξει και να έχει τα μάτια της ανοιχτά και δεκατέσσερα! Πριν πάει επίσκεψη στο σπίτι του Αιγόκερω στην Αφροδίτη είχαν μπει πολλές ιδέες όσο ήταν στον Τοξότη και τώρα έχει αφήσει λίγο το μυαλό της πίσω με τον Ερμή να είναι ανάδρομος και να επηρεάζει μέχρι 14.12 αλλά και λίγο πιο μετά λόγω της σκιάς του, μέχρι και τα τέλη του μήνα. Κάποια στιγμή, παλιότερα, κάπου στα μέσα του Νοέμβρη ο Ερμής είχε πάει να τη συναντήσει αλλά μάταια και το ραντεβού τους δεν έγινε ποτέ.. έτσι η Αφροδίτη μπήκε στο σπίτι του Κρόνου χωρίς ενημέρωση και κάπως αθώα… χωρίς να ξέρει..

Μετά το χαστουκάκι όμως που λέγαμε από τον Ουρανό κάτι την υποψίασε και τώρα κατευθυνόμενη στην αγκαλιά του Πλούτωνα είναι έτοιμη για όλα.. ή τουλάχιστον έτσι νοιώθει! Της έταξε και ο Δίας πραγματάκια που δε θα της τα δώσει ακόμη, και η Αφροδίτη μας είναι πλέον αποφασισμένη να διεκδικήσει πολλά και διάφορα.. κυρίως όμως εξουσία και επιβολή. Θέλει αναγνώριση της αξίας της αυτή τη φορά. Σε αυτό θα πάρει δύναμη και από τον Άρη που θα τον συναντήσει αμέσως μετά τον εναγκαλισμό της με τον Πλούτωνα την 1η Δεκέμβρη. Εντωμεταξύ, αρκετά μετά τον περίφημο εναγκαλισμό με τον Πλούτωνα και τον ερωτικό παροξυσμό με τον Άρη στις 5 του Δεκέμβρη, η Αφροδίτη θα πάρει μια πληροφορία από τον Ήλιο (περισσότερο ο εσωτερικός της εαυτός ήταν που θα της μιλήσει βέβαια, αλλά αυτή θα νομίζει ότι βλέπει έναν άνδρα) που θα την φέρει σε μια κάποια ένταση και θα την αναστατώσει ενεργειακά αλλά αυτή δε θα δώσε σημασία.. Αυτό θα γίνει ακριβώς στις 12 Δεκεμβρίου. Είναι μια σημαντική μέρα και καλά θα κάνει η Αφροδίτη να ακούσει και να καταλάβει..

Επειδή όμως κάτι θέλει να της πει ο καλός Θεούλης.. την ίδια πληροφορία αλλά με άλλο τρόπο θα την ξαναπάρει στις 5 Δεκεμβρίου από τον Ερμή αυτή τη φορά και θα έχει να κάνει με όλες αυτές τις ιδέες που είχαν μπει στο μυαλουδάκι της πολύ πριν εισέλθει στο σπίτι του Κρόνου. Ο καλός Θεούλης θέλει να την προετοιμάσει πριν αυτή τριγωνίσει τον Άρη…
Στις 18 Δεκεμβρίου θα συναντήσει επιτελούς τον οικοδεσπότη της, τον Κρόνο δηλαδή, με το τετράγωνό τους από τον Ζυγό. Εκείνη είναι και η στιγμή που η Αφροδίτη θα μάθει γιατί ακριβώς ήρθε καλεσμένη και τι ακριβώς πρέπει να κάνει μετά από όλες αυτές τις εμπειρίες που είχε περιοδεύοντας και συναντώντας τους πλανήτες.


Επιμύθιο:
-Σιγουρευτείτε ότι οι αποφάσεις σας είναι οι σωστές και μην παρασύρεστε από εικόνες και μορφές που δημιουργούν κάποιοι για εσάς χωρίς εσάς.
-Αφού σιγουρευτείτε εξετάστε το ενδεχόμενο ότι ίσως να μη συμφωνεί ο ανώτερος σας εαυτός με αυτές σας τις αποφάσεις.. Αν συμφωνεί τότε προχωρήστε παρά τα εμπόδια και τους φόβους σας!
-Αν δεν είστε σίγουροι κάντε πρώτα ανιχνευτικά βήματα αυτή την περίοδο, χωρίς να δεσμευτείτε αλλά και χωρίς να κλείνετε καμία πόρτα…
-Όποιος ζητάει πολλά μπορεί να πάρει λίγα…αλλά και τα λίγα μερικές φορές είναι καλά. Οι στόχοι σας να είναι ρεαλιστικοί λοιπόν και να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε και να κοπιάσετε γι’ αυτούς.
- Θυμηθείτε ότι ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και αυτό δε σημαίνει μόνο ότι δεν υπογράφουμε συμβόλαια και δεν κλείνουμε εισιτήρια όπως μας λέει η ποπ-αστρολογία των περιοδικών που όλοι σαν τσίχλα μασουλάμε, αλλά σημαίνει και πολλά άλλα πραγματάκια…
- Τέλος, ό,τι και αν συμβεί μέχρι τις 20 Δεκέμβρη, είστε σε κάποιο βαθμό προστατευμένοι από την αμοιβαία υποδοχή της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Δώστε όμως προσοχή στις ημερομηνίες που αναφέρονται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: