23.3.16

Ο Ερμής στον Κριό (22.3-5.4.2016) και σε καζίμι στις 23.3

Ο Ερμής θα περάσει στον Κριό στις 22 Μαρτίου, λίγο μετά την εαρινή Ισημερία του έτους. Θα παραμείνει στο ζώδιο μέχρι και τις 5 Απριλίου και στο διάστημα αυτής της διέλευσης η σκέψη μας γίνεται πιο γρήγορη και πιο ζωντανή. Οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα, οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις είναι πιο σύντομες αλλά πιο ξεκάθαρες και γενικότερα οι ρυθμοί τρέχουν. 



Ο Ερμής στον Κριό μας κάνει να βλέπουμε υποκειμενικά τα πράγματα και να μη μας ενδιαφέρει τόσο η αντικειμενική πραγματικότητα, απλά θέλουμε να πάρουμε αποφάσεις και να τις πάρουμε γρήγορα. Καλό είναι λοιπόν να μην τρέχουμε με άγχος και βιαστικά για να προλάβουμε τα πάντα ή να πάρουμε αποφάσεις που δεν τις έχουμε σκεφτεί σε βάθος, αλλά να χρησιμοποιήσουμε την διέλευση για να πετύχουμε ατομικούς στόχους και να κάνουμε μια σωστή αρχή στα θέματά μας. 

Η διέλευση θα λειτουργήσει με εντάσεις για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και πιο αρμονικά για Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους.

Οι ευχές σου πραγματικότητα;
Ο Ερμής θα βρεθεί σε κατάσταση καζίμι (για αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση συνόδου του Ερμή με τον Ήλιο διάβασε εδώ περισσότερες πληροφορίες) από τις 23 Μαρτίου στις 15:11 μέχρι και τις 24 Μαρτίου στις 05:00 τα ξημερώματα. Το καζίμι δίνει τεράστια δύναμη στον πλανήτη και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το ανοιχτό παράθυρο της τύχης, καθώς λέγεται ότι τότε οι ευχές μας πιάνουν, αρκεί να ευχηθούμε για κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα και δεν είναι μακροπρόθεσμο.

Συνέχισε την ανάγνωση του άρθρου στο astropedia.gr για να δεις πώς θα επηρεάσει η διέλευση του Ερμή το ζώδιό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: