4.5.17

Μάιος 2017: Ισορροπίες και ανισορροπίες σε αισθηματικά και οικονομικά

Οι αριθμολογικές τάσεις του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο μήνας μας δίνει μικρές ανάσες και την ευκαιρία να μπορέσουμε να βρούμε τον χρόνο ώστε να βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία που έχουμε χάσει λόγω της καθημερινότητας και να καταφέρουμε να κάνουμε την ζωή μας πιο όμορφη. Ο κοσμικός προβολέας φωτίζει κυρίως θέματα σχέσεων και οικονομικά ζητήματα. Είναι διάστημα που γενικότερα θα χρειαστεί να φέρουμε σε ισορροπία τα ανοιχτά μέτωπα και κεφάλαια της ζωής μας, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς βαριές εκκρεμότητες και χωρίς πολλές δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες.
 
 
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 5, 7, 8, 10, 11, 13, 14, 16, 19, 22 και 27 του μήνα.


Αισθηματικά

Ο κατεξοχήν ανοιξιάτικος μήνας έφτασε και όλοι έχουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε λίγο τους ρυθμούς και να ξεκουραστούμε, απολαμβάνοντας το φως, την ζέστη, το ταίρι μας και την ζωή. Η ενέργεια του μήνα μας συντονίζει ακριβώς με το πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων και μας δίνει ευκαιρίες να βελτιώσουμε τις συνθήκες που δεν μας ικανοποιούν ή να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν. Αυτό όμως χρειάζεται να γίνει φυσικά με προσοχή και με τρόπο που δεν ταρακουνά τις ισορροπίες που μέχρι τώρα έχουν ήδη επιτευχθεί στις σχέσεις μας, γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα ή οι εξελίξεις μπορεί και να κινηθούν προς μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που ουσιαστικά θα θέλαμε, καθώς η ευαισθησία ή η κούραση μπορεί αυτόν τον μήνα να φέρει διάσπαση και χωρισμούς. Όλα είναι παροδικά βέβαια και τίποτα αυτόν τον μήνα δεν διαρκεί για πολύ, αλλά ένας χωρισμός πονάει, ακόμη και αν κρατήσει μόνο λίγες ώρες.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25, και 28.
 
Επαγγελματικά
Ο μήνας πρόκειται να κινήσει θέματα οικονομικά και εργασιακής ασφάλειας. Υπάρχει η τάση για αλλαγή ή ανακατανομή και αναδιάταξη στον επαγγελματικό μας ρόλο ή στην θέση της εργασίας μας. Οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με αγαθά και υπηρεσίες που αφορούν στο σπίτι, τον ρουχισμό, τα καλλυντικά, την διασκέδαση και την επιδιόρθωση αυτόν τον μήνα θα έχουν περισσότερη κίνηση. Σε ατομικό επίπεδο χρειάζεται να κινηθούμε ήρεμα, ευγενικά και ζεστόκαρδα με την πελατεία μας, αλλά και με υπομονή γιατί αν δεν φερθούμε ευγενικά υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε πελάτες ή να προκύψουν εντάσεις που θα φέρουν απώλειες.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26 και 27.
 
Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.
 
Βρες τον θεμέλιο λίθο σου και συνέχισε στο astropedia.gr για να διαβάσεις τον γενικό τόνο του μήνα ειδικά για σένα, αλλά και να δεις τις ημερομηνίες που επηρεάζουν εσένα συγκεκριμένα στον έρωτα και στην εργασία.
Επίσης συμβουλέψου το astroguide.gr για την τάση της κάθε ημέρας ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: