23.5.17

Νέα Σελήνη στις 25.5.2017 στους Διδύμους

Στις 25 Μαϊου  λαμβάνει χώρα η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 22:44 το βράδυ στην 5η μοίρα του Διδύμου (4ο46’)και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στην 4η μοίρα του Αιγόκερω (3ο22’) και είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει;
Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 22-26/2, από 24-28/5, από 26-30/8 και από 26-30/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 3η έως την 7η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 16/1 και στις 18/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 25η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.


Κάθε αρχή και δύσκολη;
Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 24 Ιουνίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή στις 9/6. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη 
  • συνοχή κινήτρων και υλικών επιθυμιών
  • παρορμητισμός που φέρνει καταστροφή
  • απώλεια της ικανότητας για ηγεσία λόγω έλλειψης μακροπρόθεσμης προοπτικής και στόχου
  • ανάληψη εξουσίας με απόλυτο τρόπο
  • παιχνίδια εξουσίας οδηγούν σε βία

Ενεργά μεσοδιαστήματα

ΑΡΗΣ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΒΔ
Το μεσοδιάστημα σχετίζεται με την αγάπη και την εκτίμηση για την ζωή καθώς και με την χαλάρωση και την απόλαυση της ύπαρξης. Αναζήτηση ατόμων ή ομάδων για να μοιραστούμε αυτή την απόλαυση ή αναζήτηση νέων πραγμάτων για να αγαπήσουμε. Από την αρνητική πλευρά το μεσοδιάστημα μιλά για τεμπελιά και νωθρότητα και για την επιθυμία άνεσης που όμως μας απομακρύνει από την πρόοδο και την εξέλιξη. Η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος  από τον Άρη δηλώνει την πρωτοβουλία δράσης και δημιουργίας αρμονικών επαφών ή ενίσχυσης της αρμονίας σε μια ομάδα. Δράση με την συνειδητή γνώση του τρόπου που επηρεάζουμε τους άλλους.

ΚΡΟΝΟΣ=ΝΔ/ΜΣ
Το μεσοδιάστημα αναφέρεται στην σύνδεση με τον πνευματικό εαυτό και στην εξέλιξη αυτής της σύνδεσης. Εδώ είναι το σημείο όπου γίνεται η σύνδεση των πραγμάτων που ήδη υπάρχουν και του νέου τρόπου να κάνουμε αυτά τα πράγματα. Από την αρνητική πλευρά το μεσοδιάστημα δηλώνει το σημείο εκείνο όπου επιστρέφουμε πίσω σε παλιές και περιορισμένες έννοιες και εξαιτίας του φόβου παραμένουμε σε μια επιφανειακή ασφάλεια αντί να αναζητήσουμε την εξέλιξη και την ανάπτυξη.  Η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος από τον Κρόνο μιλά για την απόγνωση από την έλλειψη προόδου και εξέλιξης στην καριέρα μας ή την απόγνωση που φέρνει η ύπαρξη εμποδίων και περιορισμών στην σχέση μας με την πραγματικότητα και τον κόσμο. Επίσης αναφέρεται στην ανάγκη να εστιαστούμε σε μια περισσότερο πνευματική θεώρηση και να προσεγγίσουμε τις καταστάσεις μέσα από την διάνοια.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ=ΕΡΜΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Το μεσοδιάστημα σχετίζεται με τις εμμονές του μυαλού και δίνει την τάση της υπερβολικής επιμονής στις απόψεις. Εδώ υπάρχει η ανάγκη να αλλάξει ριζικά ο τρόπος σκέψης και να απομακρυνθούν οι αρνητικές σκέψεις και σκεπτομορφές. Ο λόγος και η ικανότητα επικοινωνίας είναι δυνατά στοιχεία σε βαθμό όμως που μπορεί να καταστρέφουν το αποτέλεσμα στο οποίο αποσκοπούν δημιουργώντας παρανοήσεις ή ακόμη και αποκόπτοντας εντελώς την επικοινωνία. Η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος από τον Ποσειδώνα μας κάνει  ιδιαίτερα δεκτικούς στις ιδέες των άλλων, αλλά παράλληλα μπορεί να γινόμαστε εμμονικοί σε σχέση με τα ιδανικά και τα ιδεώδη μας. Η γκρίνια ή τα συνεχόμενα παράπονα μπορούν εύκολα να εξαντλήσουν την ενέργειά μας.

ΟΥΡΑΝΟΣ=ΑΡΗΣ/ΝΔ
Το μεσοδιάστημα της δράσης μέσα από μια ομάδα ή μαζί με άτομα. Η δημιουργία επαφής και σύνδεσης με άτομα που όμως τελικά καταλήγει σε σύγκρουση. Η ικανότητα να είναι κάποιος αποτελεσματικός και να αποβάλλει την οργή του και την επιθετικότητά του με αποτέλεσμα να μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο αποτελεσματικός. Η ανάγκη εύρεσης ενός νέου τρόπου να κάνουμε τα πράγματα και να μην χρησιμοποιούμε πλέον τον παλιό και φθαρμένο τρόπο που δεν φέρνει αποτέλεσμα. Η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος από τον Ουρανό αναφέρεται σε ξαφνικές συναντήσεις και ενώσεις ή συνεργασίες με κοινό σκοπό και δίνει την ικανότητα να ολοκληρώσουμε άμεσα και γρήγορα πράγματα μαζί με άλλα άτομα ή μέσα σε ομάδες.

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;
Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε στο astropedia.gr για να διαβάσεις τις γενικές προβλέψεις του ζωδίου σου.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες!
Athan. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: