8.6.17

Πανσέληνος στον άξονα Διδύμου-Τοξότη στις 9.6.2017

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 9 Ιουνίου στις 16:09 το απόγευμα. Ολοκληρώνεται στην 19η μοίρα (18ο53') του άξονα Διδύμου-Τοξότη (Σελήνη στον Τοξότη-Ήλιος στους Διδύμους) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει;


Από την Πανσέληνο του Ιουνίου επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες-Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 8-12/3, από 8-12/6, από 10-14/9, από 10-14/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 17η μέχρι την 21η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 2/1 και 3/7 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 11η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 


Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 24 του μήνα.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο


  • Ολοκλήρωση κύκλου σωματικής και ψυχολογικής ωρίμανσης
  • Ένστικτο υπερπροστασίας
  • Ανάγκη για διαφωτισμό αυτών που έχουν μικρότερη κατανόηση
  • Αντίληψη των επιρροών που δέχεται το μυαλό μας
  • Ήρεμη αποδοχή της έννοιας της αλληλεξάρτησης
  • Επιθυμία αρμονικής ένωσης με άτομα με παρόμοιες καταβολές


  • Ενεργά Μεσοδιαστήματα

    ΗΛΙΟΣ = ΕΡΜΗΣ/ΑΡΗΣ
    Το μεσοδιάστημα σχετίζεται με την δημιουργική ή την καταστροφική δύναμη του λόγου, του ήχου και της επικοινωνίας. Μιλά για σύγχυση ή σύγκρουση ιδεών και για ένα τεταμένο νευρικό σύστημα, αλλά και για ερωτικές επικοινωνίες ή για την ικανότητα να είμαστε επιβλητικοί και συγκεκριμένοι όταν μιλάμε. Δημιουργία ή διάλυση επαφών και σχέσεων. Η ενεργοποίηση από τον Ήλιο μας οδηγεί στο να επιμείνουμε στον λόγο μας και να κυνηγήσουμε αυτό που είναι το πιο σημαντικό για εμάς και να μην φοβόμαστε να το εκφράσουμε ή να το διεκδικήσουμε.

    Β.Δ. = ΑΡΗΣ/ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
    Το μεσοδιάστημα της δημιουργίας μιας συγκεκριμένης ταυτότητας για τον εαυτό μας. Μιλά για μια επιβλητική και ισχυρή προσωπικότητα και για την ταύτισή μας με τις πράξεις μας. Ισχυρή σεξουαλική ταυτότητα και δράση. Επίσης με την συνειδητοποίηση της δημιουργικής ή της καταστροφικής πλευράς του εαυτού μας και την ενεργή αποδοχή ή απόρριψη στοιχείων που συνθέτουν την προσωπικότητά μας. Η ενεργοποίηση από τον βόρειο σεληνιακό δεσμό μιλά για την ανάγκη να αναπτύξουμε περισσότερο αποτελεσματικούς τρόπους επιβεβαίωσης του εαυτού και να βρούμε συνδέσεις και επαφές που μας κάνουν να είμαστε περισσότερο παραγωγικοί.

    ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ = ΣΕΛΗΝΗ/Β.Δ.
    Το μεσοδιάστημα που τρέφει την επαφή μας με τους άλλους. Η κατάσταση του να νοιώθουμε ευάλωτοι όταν ερχόμαστε σε επαφή με τους άλλους. Η ανάγκη να μοιραστούμε συναισθήματα ή το να αφήσουμε πίσω μας συναισθήματα και καταστάσεις που δεν οδηγούν πλέον πουθενά και μας εμποδίζουν από το να προχωρήσουμε μπροστά και να εξελιχθούμε, βιώνοντας αυτό που έχει να μας προσφέρει η ζωή. Η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος από τον ωροσκόπο δηλώνει πως η αίσθηση της ταυτότητας που έχουμε επηρεάζεται έντονα από την συναισθηματική σχέση που έχουμε με τους άλλους και άρα είναι απαραίτητο να αναζητήσουμε επαφές που θα έχουν υγιή και ενδυναμωτική επίδραση στην ζωή μας

    ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ/ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ
    Το μεσοδιάστημα της μεταμόρφωσης και της ενδυνάμωσης μέσα από την επαφή με ανώτερες πνευματικές δυνάμεις. Η δύναμη να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης, αλλά και της κοσμικής, υλικής επιτυχίας. Παιχνίδια ελέγχου και δύναμης στον επαγγελματικό τομέα με εργοδότες ή γενικότερα με άτομα που έχουν εξουσία και δύναμη. Εμμονική ανάγκη για ασφάλεια. Η ενεργοποίηση από τον ωροσκόπο δίνει την τάση για σαφή και ξεκάθαρο σεβασμό που απαιτούμε για το άτομό μας αυτήν περίοδο και για την επιβεβαίωση της προσωπικής μας δύναμης. Όμως η περιορισμένη αντίληψη του ποιοι ουσιαστικά είμαστε οδηγεί στο να μην αφήνουμε το πνεύμα να μας εξελίξει δρώντας και επενεργώντας στην ζωή μας. Υπάρχει η ανάγκη λοιπόν να αφήσουμε πίσω μας περιοριστικές αντιλήψεις που μας εμποδίζουν να ακολουθήσουμε την εξέλιξη της πνευματικής μας ουσίας και μονάδας.

    ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ = ΕΡΜΗΣ/ΚΡΟΝΟΣ
    Το μεσοδιάστημα της οργάνωσης των ιδεών και της πρακτικής σκέψης. Δυσκολίες στην επικοινωνία λόγω του ότι δεν μπορούμε εύκολα να μορφοποιήσουμε τις σκέψεις μας και να καθορίσουμε τις ιδέες μας ή γιατί ο άλλος δεν διατίθεται να ακούσει αυτό που έχουμε να πούμε. Αρνητική σκέψη ή η ικανότητα να καταλαβαίνουμε πολλά μέσα από λίγες λέξεις. Η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος από τον Ποσειδώνα δηλώνει την αρνητική μας σκέψη που απορροφά όλη μας την ενέργεια και οδηγεί σε απόγνωση. Επίσης το ότι είμαστε σταθεροί σε ιδεολογίες, σκέψεις και πιστεύω εξιδανικεύοντας και χωρίς να μπορούμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό. Πιστεύουμε ότι κάνουμε ουσιαστικές και βαθιές και γεμάτες νόημα συζητήσεις, χωρίς αυτό όμως να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

    Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;
    Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολλές περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε στο astropedia.gr για να διαβάσεις τις τάσεις για το ζώδιό σου.

    Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες.
    Athan.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: