6.6.17

Αριθμολογικές τάσεις Ιουνίου: Σκέψεις & απιστίες..

Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ένας μήνας αρχίζει ο οποίος μας καλεί πρώτα από όλα να ξεκουραστούμε ψυχικά και σωματικά. Ανοίγει μπροστά μας μια περίοδος που θα έχουμε την ανάγκη να απομονωθούμε λίγο και να απομακρυνθούμε από τον βόμβο της καθημερινότητας με σκοπό να ανανεωθούμε, αλλά και να σκεφτούμε με ηρεμία και να σχεδιάσουμε τις επόμενες μας κινήσεις. Είναι ευτυχής σύμπτωση φυσικά το ότι ο μήνας μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με διακοπές ή με κάποια άδεια που μπορούμε να πάρουμε από την εργασία μας, ώστε και πρακτικά να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που χρειαζόμαστε: να βρούμε τον χρόνο και την ηρεμία για να ανασυντάξουμε τον εαυτό μας και να αφήσουμε ελεύθερο το μυαλό μας να γεννήσει τις εικόνες του μέλλοντος.


Κατά την διάρκεια του μήνα θα πρέπει να δοθεί προσοχή και να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τάσεις φυγής, υπερβολικής απομόνωσης και αποφυγής των ευθυνών μας. Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 4, 6, 7, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 19, 22 και 26 του μήνα.

Αισθηματικά
Στο προσωπικό μας κομμάτι ο μήνας ευνοεί την ψυχική επαφή ανάμεσα στους συντρόφους και την ενίσχυση των δεσμών αγάπης και κοινής πορείας για το μέλλον. Η πίστη στην ανώτερη δύναμη που ενώνει το ζευγάρι μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν όλες οι πρόσκαιρες ανασφάλειες που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε σχέση. Οι αδέσμευτοι αυτόν τον μήνα μπορούν να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα έχουν όμως ένα περίεργο στοιχείο, δεν θα είναι απαραίτητα πολύ ξεκάθαρες και θα υπάρχει ο παράγοντας του μυστηρίου που σίγουρα θα μετρήσει θετικά. Τα καινούργια πρόσωπα χρειάζονται όμως προσοχή και δεν είναι διόλου απίθανο να κρύβουν μυστικά που δεν είναι βοηθητικά για την εξέλιξη μιας γνωριμίας σε σχέση. Προσοχή τα παντρεμένα ζευγάρια γιατί υπάρχει κίνδυνος απιστίας. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23 και 26 του μήνα.

Επαγγελματικά
Οι ρυθμοί του μήνα χαλαρώνουν και δεν ευνοούν την επιχειρηματική δράση ή δεν κινούν τόσο έντονα το αγοραστικό κοινό που αυτόν τον μήνα γίνεται πιο προσεκτικό, λιγότερο παρορμητικό και θέλει να επενδύσει σε λίγα και καλά πράγματα. Ευνοούνται επιχειρήσεις ή εργασίες που έχουν να κάνουν με την ανάλυση, την έρευνα ή τον σχεδιασμό και είναι καλή περίοδος για να σχεδιάσουμε τις μακροπρόθεσμες κινήσεις της επιχείρησής μας ή να ενταχθούμε σε διαδικασίες μάθησης και έρευνας γύρω από το αντικείμενό μας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι στον τομέα μας και να εκσυγχρονίσουμε πτυχές της εργασίας μας που έχουν μείνει μέχρι τώρα λίγο πίσω. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25 και 30 του μήνα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Συνέχισε την ανάγνωση του άρθρου στο astropedia.gr για να διαβάσεις τις τάσεις για τον προσωπικό σου θεμέλιο λίθο και να δεις τις συγκεκριμένες εύκολες και δύσκολες μέρες του μήνα για την δική σου ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: