1.7.17

Ιούλιος 2017, αριθμολογικές τάσεις

Διαχειρίσου καλύτερα το σώμα σου και την ψυχή σου
Ο Ιούλιος εγκαινιάζει μια σοβαρή περίοδο με σημαντικά και σοβαρά γεγονότα και εξελίξεις που μπορεί και να έχουν τον χαρακτήρα του καρμικού ή του αναπόφευκτου. Είναι περίοδος που εστιαζόμαστε στον έλεγχο του χρήματος και των πόρων που διαθέτουμε με σκοπό να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα.


Επίσης μέσα στον μήνα προβλέπονται εξελίξεις που μπορεί να μας αποσταθεροποιήσουν και να μας οδηγήσουν σε πρακτικούς περιορισμούς ή σε συναισθηματική ανασφάλεια. Το κλειδί του μήνα βρίσκεται στην σωστή διαχείριση και στην ψύχραιμη λογική.
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 3, 5, 6, 8, 11, 13, 14, 16, 25.

Αισθηματικά
Οι συναισθηματικές υποθέσεις σοβαρεύουν είτε γιατί έρχεται η ώρα τους είτε γιατί οι ίδιοι επιζητούμε πλέον κάτι πιο ξεκάθαρο
, οριοθετημένο και σταθερό. Δεν είναι τόσο ο μήνας που λόγω καλοκαιριού και χαλαρής διάθεσης μπορεί να ευνοήσει ανέμελες γνωριμίες στην παραλία και καλοκαιρινές σχεσούλες. Αντιθέτως είναι ο μήνας που εμφανίζει μπροστά μας κάτι δυνατό, σοβαρό και σε κάποιες περιπτώσεις, πολύ συμφέρον για να το αφήσουμε να προσπεράσει.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25, 30, 31.

Επαγγελματικά 
Παρότι καλοκαιρινός μήνας η περίοδος είναι σημαντική για εργασιακά ζητήματα αλλά και για επαγγελματικό σχεδιασμό και οργάνωση. Γίνεται αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας της επιχείρησής μας ή της προσωπικής μας πορείας πάνω στο εργασιακό μας αντικείμενο και στο κατά πόσο είμαστε ικανοποιημένοι ή έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Αυτόν τον μήνα κάνουν πιο ορατή την ύπαρξή τους συγκεκριμένα προβλήματα, κωλύματα ή εμπόδια που καθυστερούν εργασιακά μας σχέδια ή που καταδεικνύουν τα σημεία που βάλλεται η επιχειρηματική μας δράση. Ο μήνας ευνοεί διοικητικά στελέχη κάθε είδους, προϊσταμένους και γενικότερα όσους ασκούν κάποιο διοικητικό έργο ή όσους ασχολούνται με την διαχείριση έμψυχου δυναμικού ή υλικών πόρων.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24, 29.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.
Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr για να δεις τις τάσεις για σένα προσωπικά και τις ημερομηνίες που ευνοείσαι ή που πρέπει να προσέξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: